reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zapisałam się do stomatologa bo ząb mnie boli i wizytę mam na poniedziałek,nawet nie wiedziałam że są takie kolejki:szok::szok::szok::szok: bo chciała mnie na połowę czerwca,tyle że jej powiedziałam że w ciąży jestem:shocked2::eek::confused::sorry2:

WITAJCIE wszystkie oczekujące i te już szczęśliwie rozpakowane:-)

teraz czas mi leci coraz wolniej, chyba dlatego że już nie mogę się doczekać. Lena narobiła smaku truskawkami a dziś jeszcze w Dzień dobry TVN truskawki, więc wiem co dziś zrobię...zakupki...truskaweczki:-)
Karo powodzenia na dzisiejszej obronie!!!!
ciekawe co słychać u ewuś?

Hej dziewczyny!
pati, liliti,paulinkakrk - śliczności te Wasze dzieciaczki!!!! Gratulacje raz jeszcze!

Dołączam do grona skurczybyczących się w nocy - od wczoraj mam odstawiony fenoterol. Wieczorem i w nocy łapało mnie tak co 7-10 minut, ale się jeszcze nie rozkręciło. Zobaczymy, czy coś się wydarzy, czy tak jak u gosigro, paulki i pauli będę chodzić jeszcze długo ;-) Zobaczymy - będzie co ma być...
Gin wystawił mi zwolnienie do terminu porodu, ale zapowiedział, że po terminie już mi nie może wystawić, tylko muszę wziąć macierzyński....jak jest u Was?
Anyway - Agatka wg wczorajszego pomiaru waży już 3300g, więc mam nadzieję, że za duża nie będzie.
Karo - trzymam kciuki za obronę!!!!!!!!!!
ewus - dzielna dziewczyna! Nadal w trójpaku!!! Brawo!!!
Zmykam załatwić jeszcze parę spraw na mieście i kontynuować przeprowadzkę :)

Miłego dnia!

Witam!
U mnie nocka w miare tylko burza straszna mnie obudziła lało przez godz ale to tyle tego deszczu że szok:szok:a co może robić ciężarna przed porodem w taką ulewe wkręca sobie że zaraz zaleje droge do szpitala a ona zacznie rodzić i co wtedy będzie musiała rodzić w domu już cały plan miałam obmyślony zaczynam rodzić do szpitala nie ma dojazdu więc bym wysłała męża do przychodni obok nas może przyszedł by jakiś lekarz i odebrał poród:-Dteraz się z tego śmieje ale w nocy w tą ulewe to nie było smieszne:no:szczególnie jak się cały czas o tych powodziach słucha
asnecja-jeszcze zatęsknisz kochana za tym wolnym czasem pomyślisz oj ile bym dała żeby chociarz pół filmu obejrzeć spokojnie jak kiedyś:-)
karo-powodzenia!
pati-jaki śliczny pulpecik!

U mnie pierwsza 40tydz 3300 druga 37tydz 2600 no i w tych okolicach moge rodzić od 2500 do 3500

U mnie też była ta burza i myślałam tak samo jak Ty :-):-) Aczkolwiek bardziej obawiałam się drogi do szpitala w ulewę i pioruny bo nie pomyślałam o tym lekarzu z najbliższej przychodni czy nawet pogotowia - ale to dobry pomysł :tak::-):-) mam tylko nadzieję, że jednak nie będzie takiej sytuacji ale rzeczywiście pierwsze co pomyślałam jak się burza rozpętała, to że na pewno zaraz zacznę rodzić

reklama
Czesc lasencje ;-)
6 dni do terminu :szok::-D I nic :-)
Gosia** sprobuj najpierw usunac jeden i chwile odczekac, a potem dolozyc trzeci :tak: Co u ciebie, jak pierwsze dni z mala Natalka? :blink:
net79 zdec przekazala smsa od ewus na odpowiednim watku :tak: Trzyma nam sie dzielnie nasz trojpaczek

Oj mezus zrobil buleczki z truskawkami, zaraz was doczytam :-)

Do góry