reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

To i ja się dołączam do postów LENA ty to mnie doprowadzisz do nadwagi z tymi Twoimi pysznościami!! Podziwiam że masz czas i ochotę codziennie robić takie pyszności:p

To ja wam powiem, że jestem przeszczęśliwa, bo nabyłam nektarynki:-):-) Do szczęścia mi to wystarczy:-D
Jutro nie idę do pracy, bo będę się uczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mi też juz to się marzy.....Wczoraj przed snem powyjmowałam trochę ubranek małej i robiłam sobie takie zestawiki....sprawdzałam które spodenki pasuja z bluzeczką, która spódniczka z którym sweterkiem ładnie się komponuje...i takie tam....Wyobrażałam sobie jak moja księżniczka będzie w tym wyglądać...i aż płakać chciało mi się ze szczęscia że już niedługo będzie nasz skarbek z nami:-)

Mi też juz to się marzy.....Wczoraj przed snem powyjmowałam trochę ubranek małej i robiłam sobie takie zestawiki....sprawdzałam które spodenki pasuja z bluzeczką, która spódniczka z którym sweterkiem ładnie się komponuje...i takie tam....Wyobrażałam sobie jak moja księżniczka będzie w tym wyglądać...i aż płakać chciało mi się ze szczęscia że już niedługo będzie nasz skarbek z nami:-)

słodkie to co piszesz:-) ja tez jak ukladałam ciuszki to wiecznie je ogladałam ale dałam juz im spokoj bo sa ładnie poprasowane i sobie grzecznie czekają;-)

mnie cos brzuch zaczal bolec znowu jak na @

ide do łóżeczka juz
Dobranoc dziewczyny spokojnej nocki zycze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lena przez ciebie znowu mam ochote na bitą śmietanę.... a te truskawki:wściekła/y::wściekła/y: u mnie w sklepie były stare i pogniłe.... ale jutro też jest dzień :-)

Szybko nam przybywa dzieciaczkow :)

Wydaje mi sie albo sie myle ale Pati ( moze inna dziewczyna) pisala o przepuchlnie zdiagnozowanaej juz w czasie usg

Agi trzymam kciuki za plytki , zobaczysz znaow urosna :) a moj smyk mial tydzien temu 2200 terminem sie wiele nie roznimy i widze ze nasze maluchy waga tez nie

Karo powodzenia

Zdec skad te nektarynki??!!

U nas festyn z okazji dnia matki ojca i dziecka w piatek :)

Kurcze po tym dzisiejszym badaniu boli mnie tak jakoś dziwnie brzuch i jakoś mi niedobrze :(
ale się chyba nic nie rozkręci, bo skurczy jak narazie brak

Zdec i Lena- litości jak możecie pisać o takich pysznościach :)
Agi- spokojnie może znowu wszystko wróci do normy, wierzę w to :)
Andzia S- spokojnie, na każdego przyjdzie czas :) a tak poważnie to nie ma co się stresować i tak musimy wszystkie urodzić :)

Milka - Z Tesco:-) Ja niestety nie pamiętam żeby ktoś pisał o przepuklinie. To w ogóle da się zobaczyć na USG:szok:

regi30 - mi nic nie mówili,czy dziecko jest juz w kanale,czy nie. Moja gin. powiedziała,jak sie okazalo,ze mały sporo wazy, ze jak dojdzie do 4,5kg to wskazanie na cesarke. i jak tak bym wolała,nie chce rodzic duzego dziecka sn! nie dosc,ze dla matki to zagrozenie to i dla dzidzi przeciez tez.

paulinakrk84 - gratuluje slicznej córci

lasposa - jeju ju za dwa dni....mmm :-)

lenaDTR
- wredota!!!!!!!!!!!

Agi78 - ja sobie teraz prasuje codziennie po kilka ciuszków,bo nie dam rady długo z zelazkiem stac i tez sobie dobieram zestawiki i wyobrazam jak to bedzie... :cool2:

U mnie jakos dzionek zleciał bezboelsnie,ale teraz znowu skurcze sie zaczynaja chyba;/
A tak mnie boli pod piersiami... tez tak macie?? gin mi powiedziala,ze kazdemu jakby włożyc 3kg kloca to by bolało tu i ówdzie...ale az tak. Jakby miala obtarta skóre,czy coś,łeee
Dobranocki

reklama
Zapraszam na deserek;)
Oprócz tego zrobiłam pierogi ruskie;)Mąż się tak zajadał aż uszami klaskał;)

Do góry