reklama
paula24211 cos sie nie odzywa, kurde chyba nie pojechala na porodowke bez pozegnania ???? Pisala rano,ze cos skurcze w nocy miala.
A sie tak tylko zastanawialam nad tymi kaszkami,nie zebym kupywala czy cos.
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dania w słoiczkach z Gerbera mają termin przeszło rok a nawet dwapaula24211 cos sie nie odzywa, kurde chyba nie pojechala na porodowke bez pozegnania ???? Pisala rano,ze cos skurcze w nocy miala.
P
paula24211
Gość
ewela- hehe nie nie pojechalam bylam zajeta wczesniej kolezanka była na plotach nagadałysmy sie hi hi:-)
u mnie narazie jakos spokój skurcze mialam tylko 3 ale nie takie jak wczoraj slabsze zobaczymy jak wieczorkiem bedzie czy tak jak wczoraj czy spokoj
ale sie zaczełysmy rozpakowywać
karo- powodzenia na obronie trzymam kciuki
u mnie narazie jakos spokój skurcze mialam tylko 3 ale nie takie jak wczoraj slabsze zobaczymy jak wieczorkiem bedzie czy tak jak wczoraj czy spokoj
ale sie zaczełysmy rozpakowywać
karo- powodzenia na obronie trzymam kciuki
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, jedna lipcóweczka się rozpakowała
Klementinka
Fanka BB :)
dobrze ze pati ma to juz za soba
zastanawia mnie ta przepuchlina, skad ona u noworodka?
coraz bardziej boje sie o Malego
zastanawia mnie ta przepuchlina, skad ona u noworodka?
coraz bardziej boje sie o Malego
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Pati - gratuluję syneczka...i życzę wielu radosnych chwil......
Ja chyba jednak nie dotrwam do swego terminu...Wprawdzie mała narazie sie nie wybierana świat...ale niestety (czego się obawiałam) moje płytki znowu spadły...dzis mam juz tylko 83tysiące....W czwartek robię kolejną morfologię (w środę mam urodzinki i chciałabym je spędzić w domku) i jak nadal będą tak spadać czeka mnie instytut...Tam przez kilka dni pewnie znów mnie podpomują i Karowa....Także myśle że koło 37 tygodnia będę miała już swoją niunie....No ale zobaczymy co będzie w czwartek jaki wynik morfologii...Ach...jakie to życie bywa przewrotne,.....
Ja chyba jednak nie dotrwam do swego terminu...Wprawdzie mała narazie sie nie wybierana świat...ale niestety (czego się obawiałam) moje płytki znowu spadły...dzis mam juz tylko 83tysiące....W czwartek robię kolejną morfologię (w środę mam urodzinki i chciałabym je spędzić w domku) i jak nadal będą tak spadać czeka mnie instytut...Tam przez kilka dni pewnie znów mnie podpomują i Karowa....Także myśle że koło 37 tygodnia będę miała już swoją niunie....No ale zobaczymy co będzie w czwartek jaki wynik morfologii...Ach...jakie to życie bywa przewrotne,.....
Gosia***
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 248986Cześć dziewczyny Dołączam do grona rozpakowanych Moje maleństwo urodziło się w sobotę o 5:24. Mała ważyła 3080 gram i mierzyła 48 cm- jesteśmy już w domu Wiecej napisze jak sie zaklimatyzujemy w domku
Moje gratulacje!!! Śliczna kruszynka. Dużo zdrowia dla Was
Wiecie co ja to chyba jednak tak szybko nie urodze, raczej Bąbla trzeba będzie wykurzyć. Dziś byłam na KTG i najwięcej pokazało 22% więc lekarka stwierdziła, że macica nie wykazuje skórczy czy jakoś tak. Za to założyła mi dokumentację szpitalną i w środe zawiezie ją do szpitala w którym będę rodziła więc na początek ominie mnie trochę pytań które zadają ddo tej karty.
Kochana tym KTG to się tak nie przejmuj u mnie w środe KTG pokazywało tylko pojedyncze skurcze ok 20-25%... a w czwartek wieczorem już się zaczęło
reklama
co do "jedzonek" - to o ile sloiczki mozna juz kolekcjonowac teraz - przynajmniej te "poczatkowomiesieczne" (termin waznosci dlugi ;D) - to kaszki maja krotszy termin No i kaszki na dluzej starczaja niz 1 posilek .. a jak jest promocja - to warto ^^ Nie kupujcie tylko hurtowo - moze sie okazac, ze malenstwu smak totalnie nie podchodzi ..