reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lasposa to tylko dwa dni, już nie długo. Fajnie że już wiesz że za dwa dni będziesz miała swojego maluszka na rękach:-) Trafna uwaga, że większość z nas by chciała urodzić 26.maja, ale ja NIEEEEEEE:-D

reklama
paula24211 cos sie nie odzywa, kurde chyba nie pojechala na porodowke bez pozegnania ???? Pisala rano,ze cos skurcze w nocy miala.

A sie tak tylko zastanawialam nad tymi kaszkami,nie zebym kupywala czy cos.

Ostatnia edycja:
Ja celuję w 27;)ale chyba nici, chociaż tak jak zdec pisze o tych skurczach...najgorsze jest, że ja nic nie mam;(

ewela- hehe nie nie pojechalam bylam zajeta :) wczesniej kolezanka była na plotach nagadałysmy sie hi hi:-)
u mnie narazie jakos spokój skurcze mialam tylko 3 ale nie takie jak wczoraj slabsze zobaczymy jak wieczorkiem bedzie czy tak jak wczoraj czy spokoj

ale sie zaczełysmy rozpakowywać:):-D

karo- powodzenia na obronie trzymam kciuki

Pati - gratuluję syneczka...i życzę wielu radosnych chwil......

Ja chyba jednak nie dotrwam do swego terminu...Wprawdzie mała narazie sie nie wybierana świat...ale niestety (czego się obawiałam) moje płytki znowu spadły...dzis mam juz tylko 83tysiące....W czwartek robię kolejną morfologię (w środę mam urodzinki i chciałabym je spędzić w domku) i jak nadal będą tak spadać czeka mnie instytut...Tam przez kilka dni pewnie znów mnie podpomują i Karowa....Także myśle że koło 37 tygodnia będę miała już swoją niunie....No ale zobaczymy co będzie w czwartek jaki wynik morfologii...Ach...jakie to życie bywa przewrotne,.....

Zobacz załącznik 248986Cześć dziewczyny :) Dołączam do grona rozpakowanych :) Moje maleństwo urodziło się w sobotę o 5:24. Mała ważyła 3080 gram i mierzyła 48 cm- jesteśmy już w domu :) Wiecej napisze jak sie zaklimatyzujemy w domku :)

Moje gratulacje!!! Śliczna kruszynka. Dużo zdrowia dla Was :-D

Wiecie co ja to chyba jednak tak szybko nie urodze, raczej Bąbla trzeba będzie wykurzyć. Dziś byłam na KTG i najwięcej pokazało 22% więc lekarka stwierdziła, że macica nie wykazuje skórczy czy jakoś tak. Za to założyła mi dokumentację szpitalną i w środe zawiezie ją do szpitala w którym będę rodziła więc na początek ominie mnie trochę pytań które zadają ddo tej karty.

Kochana tym KTG to się tak nie przejmuj:no: u mnie w środe KTG pokazywało tylko pojedyncze skurcze ok 20-25%... a w czwartek wieczorem już się zaczęło:tak:

reklama
co do "jedzonek" - to o ile sloiczki mozna juz kolekcjonowac teraz - przynajmniej te "poczatkowomiesieczne" (termin waznosci dlugi ;D) - to kaszki maja krotszy termin ;) No i kaszki na dluzej starczaja niz 1 posilek .. a jak jest promocja - to warto ^^:) Nie kupujcie tylko hurtowo - moze sie okazac, ze malenstwu smak totalnie nie podchodzi ..

Do góry