reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wchodzę tu sobie bez żadnych podejrzeń, a tu taka niespodzianka- paulinakr- przepiękne maleństwo!!!!

Ale senny dzień, po obudzeniu o 10.30 i zjedzeniu śniadania poszłam dalej spać i wstałam o 13.30 :zawstydzona/y: Leń, normalnie leń :zawstydzona/y:
Pojechałam do Lidla i kupiliśmy z Piotrusiem te szmaciane przytulankę, grzechotkę i "grajetko" z kołysanką dla Małgosi, kolorowe, mięciutkie i milusie :tak: Termometrów nie oglądałam, mamy piotrusiowy, wystarczy...

Idę kończyć pomidorową, ale jestem głodna

reklama
Dobrze że lekarze tak szybko zdiagnozowali tą przepuklinę u Maksa, bo będą mogli szybko zareagować... Ale nikt by się tego nie spodziewał.... teraz zaczynam się coraz bardziej bać o moje maleństwo:-(

Tylko zrobiłam pierogi a tutaj 2 sie rozpakowały;)Super;)W tym tempie mało która urodzi w czerwcu;)Dziewczyny napiszcie jak to było jak zaczęłyście rodzić....jakie uczucie i czy straszny ból;(

No Kochane, ja nadal w szpitalu... ale tak szybciutko przekazuje, że mamą zostanę najprawdopodobniej w dzień mamy, termin ordynator już wyznaczył, plany może tylko pokrzyżować brak miejsc na porodówce. Termin znany, gdyz moja Księżniczka przyjedzie na świat poprzez CC, z podoweu mojego chorego kręgosłupa.

Zaczynam się stresować, a szpitalna atmosfera nie pomaga.

Pozdrawiam Was z Patologii

lena z tym bólem to jest tak, że każda z nas ma inny próg bólu i każda z nas inaczej odczuwa ból.
Ja miałam skurcze ostatnio na poziomie 100-120 i wcale tak strasznie nie bolało.:-)
A pewnie zaraz ktoś napisze że bolało holernie....

No Kochane, ja nadal w szpitalu... ale tak szybciutko przekazuje, że mamą zostanę najprawdopodobniej w dzień mamy, termin ordynator już wyznaczył, plany może tylko pokrzyżować brak miejsc na porodówce. Termin znany, gdyz moja Księżniczka przyjedzie na świat poprzez CC, z podoweu mojego chorego kręgosłupa.

kochana to tylko dwa dni:-) ty mnie tu nie steresuj brakiem miejsc na porodówce:-Dna Klinicznej tez ciężko o miejsce a na Wojewódzki to ja nie chcę trafić.
Jak juz tak sobie leżysz to powiedz co trzeba zabrać do szpitala na Zaspę dla siebie i dzidziusia. Rodziłam tam 7 lat temu i moze cos się zmieniło. Na Kliniczną trzeba mieć wszystko.
Trzymaj się dzielnie

reklama

Bedzie dobrze:-D, a jaki fajny termin:-D:-D pewnie wiele z nas w niego celuje:-):-):-)

Do góry