reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
paulinakrk- wspaniała wiadomość! Gratulacje ogromne! Oj z każdym maluszkiem coraz bardziej pragnę już swojego maluszka;-)

Zobacz załącznik 248986Cześć dziewczyny :) Dołączam do grona rozpakowanych :) Moje maleństwo urodziło się w sobotę o 5:24. Mała ważyła 3080 gram i mierzyła 48 cm- jesteśmy już w domu :) Wiecej napisze jak sie zaklimatyzujemy w domku :)
Wielkie gratulacje.....Mała jest słodka!!!! Życzę Wam obu wiele zdrówka i wielu radości ze wspólnie spędzonych chwil!!!!

paulinakrk84 15_2_138.gif GRATULACJE !!!!

Jednak cichaczem powoli sie rozpakujemy wszystkie :-D

Askut
regi30 4400 to pokaźna waga, ale spokojnie na pewno nie będą Ci kazać rodzić sn:-)
neti79 jakaś masakra z tym ZUS-em, ale jak dobrze wiemy wszystkie niestety to już jest taka instutucja - złodzieji:wściekła/y:
karo85 trzymam kciuki za jutrzejszą obronę i dzisiejszą naukę:-) Wydaje Ci się że nic nie umiesz, zawsze tak jest jak człowiek się czegoś obawia. Ale na pewno będzie dobrze;-)
asnecja ja też czasem jak trochę więcej chodzę, to czuję takie ciągnięcie w szyjce, ale już jakoś się do tego przezwyczaiłam...
ewela ty kochana nie szalej z tymi kaszkami i deserkami, przecież zanim dziecko zacznie to jeść to wszystko się przeterminuje:-D Ja myślałam że to ja jestem szalona, dobrze Ciebie poznać:-D
Co do główki maleństwa w kanale to nic mi o tym nie wiadomo. W sumie pewnie to widać tylko na USG, więc dowiem się za dwa tygodnie:-)
paulinakrk śliczna córeczka. Ogromne gratulacje Wszystkiego dobrego dla was:-D

reklama
Witam dziewczyny :happy2: ciekawe czy któraś jeszcze się wypakowała, a o tym nie wiemy :-D Paulina - wielkie gratulacja mała jest słodka :-)

Wiecie co ja to chyba jednak tak szybko nie urodze, raczej Bąbla trzeba będzie wykurzyć. Dziś byłam na KTG i najwięcej pokazało 22% więc lekarka stwierdziła, że macica nie wykazuje skórczy czy jakoś tak. Za to założyła mi dokumentację szpitalną i w środe zawiezie ją do szpitala w którym będę rodziła więc na początek ominie mnie trochę pytań które zadają ddo tej karty.

Ja też za prędko nie urodzę na dzisiejszym KTG wyszedł mi kompletny brak skurczów :-D i lekarz powiedział, żebym się nie nastawiała na urodzenie Niny przed terminem :tak:

Do góry