reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Patrzycie sobie przy wyborze imienia kto z "wielkich" nazywał się tak samo?? :-) tak z czystej ciekawości nie żeby się tym kierować :-) :-) Co myślicie o tym że imię ma w pewnym stopniu wpływ na charakter?? Wszystkie np: Moniki mają podobne cechy itp. ?? Ja osobiście w to niewierze ale patrze kto "wielki" nosił moje upatrzone imię :-)

Co do drugiego imienia to u nas maluch otrzyma dwa. Te drugie i tak rzadko się używa. Jako katoliczka to zawsze słyszałam że drugie imię to drugi patron czy coś takiego więc co szkodzi :-) Podoba mi się też brzmienie, jeśli ktoś ma dwa imiona :-)

reklama
życzę Wam dziewczyny miłego wieczorku ja idę coś zjeść i wypić jakąś gorącą herbatkę z cytrynką bo coś mnie glowa rozbolała jakby jakieś przeziębienie mnie brało:((((
a potem chyba do łóżeczka i pewnie zasnę tak szybko jak wczoraj odpadlam okolo 20:szok: mąż byl w szoku :-D
a miałam sie pouczyć coś dzisiaj a przeczytałam tylko kilka linijek takim tepem to do soboty nie zdąże chyba:no::no::no:

Śpijcie slodko do jutra :-):-):-)

Dwa imiona jak dla mnie są obowiązkowe.W mojej rodzinie panuje tradycja ze dzieci drugie imię otrzymują po rodzicach:-)W każdym razie mam w brzuszku póki co VIP-a:-Djak będzie chłopiec no to Wiktor...dziewczynkę też chciałam nazwać Wiktoria, ale wyprzedzili mnie w rodzinie...z reszta za dużo tego imienia wszędzie..nie mam jescze typów:-)oby zdrowe i sailne..

ja mam nadzieje na dziewczynke jesli sie sprawdzi bedzie Nikola jesli chlopak to kazdy ma na razie inny pomysl nie wazne co wazne by bylo zdrowe

my chyba tez z uwagi na tradycje damy dwa imionia, chociaz jeszcze nie wybrane;-) a te pierwsze imiona to Maja a chlopczyk Wojtuś lub Michał:-)

miłego wieczorku, my idzimy obejrzec jakiś film na kompie

reklama
gosiagro uważaj Wojtusie to straszne łabuziaki:szok::-Dwiem coś na ten temat:tak:też mnie ostrzegali i nie wierzyłam to teraz mam haha:-) żartuję oczywiście (ale łobuziak z tego mojego Wojtusia straszny)

U nas problem z imionami. Przy pierwszym dziecku mieliśmy wybrane Wiktoria i Wojtek. Urodziła się córa więc Wiktoria. Drugi był chłopiec więc problemu nie było bo imię było wybrane już kilka lat wcześniej (w razie dziewczynki mieliśmy Natalię). No a teraz???:szok:jak mi się cos podoba to mężowi nie:no:i na odwrót jak on coś proponuje to ja jestem przeciw:eek:. Ciekawe jak wybrniemy...

Brzuchol zaczyna boleć, znaczy wieczór się zaczął-zegarek niepotrzebny:no::-D

Do góry