reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyny za życzenia, z tej okazji wczoraj i dziś zjadłam sobie taki torcik cappucinno na zimno, tzn, trzeba go trochę odmrozić, zanim zacznie się go jeść, nie jest on lodowy, ale pycha:-DPewnie ostatnie słodkie, więc trzeba sobie dogodzić.

Najlepiej samemu zobaczyć te rzeczy w Lidlu i ocenić, też się zastanawiam nad tym kocykiem ewela. Mam tylko jeden kocyk, a drugi zawsze się przyda.

reklama
Nie wiem po pierwsze firma nie znana, po drugie nie wiadomo czy ma atest, no i czy to nie chiński wyrób który może zaszkodzić dziecku...a po trzecie cena nie jest wcale atrakcyjna....lepiej dołożyć z 20 zł macie wtedy z atestem znanej marki przetestowany i srawdzony.....

właśnie zobaczyłam na allegro termometr z wysyłką dwadzieścia złoty z groszami droższy z atestami i zmieniam zdanie i kupię ten z allegro

klementinka, anecznik ciśnieniomierze elektroniczne są do bani po prostu :/ no ja ostatnio zawału bym dostała, bo jak mierzyłam to zaczał mi pokazywać ok 150/90, trafiłam do gin, ta mi zmierzyła na miejscu swoim rtęciowym było 130/90 (normalnie mam ok 120 ale pewnie z emocji podskoczyło), po czym ja od razu zmierzyłam swoim zeby porównać i mój pokazał 160 z czymś, już nie pamiętam
w każdym razie ja nie wiedziałam czy się pod ziemie zapaść czy coś, a gin tylko za głowę się chwyciła i kazała mi to pieroństwo wyrzucić ;)
najlepsze rtęciowe, ale ich już nie robią
ja kupiłam tego samego dnia analogowy w aptece ok 40 zł, jest świetny i ufam mu, bo elektronicznego już na oczy widzieć nie chcę ;p

chyba sie zaraz ugotuje tak mi goraco 36_19_2.gif

Próbowałam dospac nieprzespana noc, a tu jak na złość telefony sie rozdzwaniały:-(Samopoczucie też nic lepiej.

Tentno mały ostatnio miał między 120 a 160. On strasznie nie lubi jak leze na plecach i sie wtedy wścieka i ma wysokie tentno.

No gorąco to jest masakrycznie - mi nie na dworzu:-)

ja to sie ciesze,ze w lato nie rodze - przeciez to by była masakra.

Anik no kochana juz bys mogla sie wypakowac :-)

witam brzuchatki

czytam o Waszych skurczach i zaczynam sie martwic bo u mnie to kompletnie nic sie nie dzieje, w nocy dobrze śpię tylko wstaje na siku – ok 4 razy i śpię dalej, jedynie się przebudzam jak sie przekręcam bo krocze boli :(

gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek – i muszę się przyznać, ż etroszkę zazdroszcze :)

ale ewus sie dzielnie trzyma :)

reklama
Do góry