reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ogladam właśnie program na tvn style " kobieta na zakręcie". Kobieta opowiada o swojej walce z Zusem dotyczącym zwolnienia lekarskiego podczas ciąży. Zus po roku czasu od urodzenia przez nią dziecka podważa czy zwolnienia były zasadne i czy ciąża była zagrożona że otrzymywała zwonienie podczas ciąży czy też mogła pracować. Pozywa przy tym lekarza.
Kur...a mać!!! Przepraszam wszystkie z Was które może pracują w tej instytucji ale aż się prosi by wrzucic tam bombę!!! Panuje tam ogólny chaos, bałagan a generalnie kasę którą płacimy teraz i tak nie odzyskamy

karo - powodzenia na obronie jutro, na pewno wszystko pójdzie jak po maśle:-)

Agi78 - ja też bardzo długo miałam takie krwawienie z nosa, przy każdym smarkaniu, a wyniki płytek ok, tylko żelaza mało. Teraz jakoś się uspokoiło.

Tu wam wklejam stronkę z lidla, m.in jest to dziś w ofercie:

LIDL

Askut najlepszego z okazji imienin
karo owocnej nauki
athena piesek rewelacja

a jakie to termometry mają w lidlu i po ile? co jeszcze jest ciekawego? Gdzi w Wawie są lidle?

Witajcie laseczki;)

Weekend tak szybko zleciał nawet z moim mężem nie mogłam soie pobajerować;)
W sobote był w pracy p.óźniej przywiozł bratanka w niedzielę kościół wizyta w poradni i wypad do teściów....A w drodze do domu wypad nad odrę zobaczyć czy nie zalewa Brzegu Dolnego,,,masakra woda tak blisko wałów tzn nie można nazwać tego wałami tylko worków z piaskiem;)
Co do tętna moja mała ma powyżej 130 ale nie pamiętam....
Co do termometru z Lidla jakoś niejestem przekonana....
Karo powodzenia wiem co znaczy obrona brrrr....
Liliti piękna kruszynka;)

Też się zastanawiam nad tym termometrem bo cena fajna, ale producenta nie znam i nie słyszałam żadnych opinii. Sama nie wiem bo jeśli po jakimś czasie miałabym kupować nowy to szkoda kasy.
Te kocyki też są fajne :-)

Mam fryzjera dopiero na 31 maja :-D aż jestem ciekawa czy się uda :-)

Najlepsze życzenia dla solenizantki :-D

Ostatnia edycja:
Koriander, Kajdusia no wlasnie przypomnialyscie mi ze czop to raczej galareta wiec to z rana to chyba zwykly "splyw", jak to Kajdusia nazwala
tak wypatruje u siebie tych oznak a jeszcze pewnie przenosze i w lipcu urodze;-)

u mnie znowu zrobil sie piekny pazdziernik w maju

Lena a dlaczego nie jestes przekonana do tych termometrow?

askut dzięki za wklejenie oferty z lidla i oczywiście najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-)!!!!

fajna ta ofera, pójde zobaczyć jak to wygląda z bliska; termometr wygląda ok, cenowo tez dobrze, widze że niektóre z Was mają wątpliwości; ja bym kupiła ale ciekawa jestem co Wy myślicie

ja odkąd ciśnieniomierz elektroniczny zrobił mnie w takie bambuko, że głowa mała, w ogóle mam podejście b. sceptyczne do takich gadżetów, zwłaszcza jeśli to taka firma wiecie.. lidlowa ;) więc może lepiej zainwestować w coś konkretnego w aptece czy sklepie medycznym ? :sorry:

aniaCh mój mały ma za każdym razem w sumie chyba od 19 tc mierzone co 2, 3 tyg 140 - 150 tętno
też z tego co się orientuję to 120-160 jest norma

reklama
jesli chodzi o tetno i cisnienie dziecka to ja mam od miesiaca co tydz robione KTG i pytam zawsze czy wszystko dobrze bo widze na monitorku ze moja corcia ma 150-160 to zawsze mowia ze to jest idealne dla dziecka jak niekiedy pisalo 120-130 to wpadaly i pytaly co sie dzieje bo za niskie takie to maja dorosli ludzie.
niewiem czy u was tez tak ale dziele sie tym co mi mowia....
u nas dzis znowu lato na dworze i swieto wiec jestesmy w komplecie w domciu!!!!

Do góry