reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny ja też myśle że w moim przypadku będzie chlopak:) takie mam przeczucia no i mąż też cały czas mówi do brzuszka : Cześć Syneczku:)
co do imienia narazie nie wybraliśmy jeszcze troszke czasu zostało :):-):-):-)

reklama
dziewczyny ja też myśle że w moim przypadku będzie chlopak:) takie mam przeczucia no i mąż też cały czas mówi do brzuszka : Cześć Syneczku:)
co do imienia narazie nie wybraliśmy jeszcze troszke czasu zostało :):-):-):-)

Moja mama urodziła dwie dziewczynki, moja siostra też, więc ja też liczę na dziewczynkę :-)

a nawet jeśli okaże sie ze bedzie dziewczynka w ostateczności to i tak bede szczesliwa bardzo najważniejsze zeby zdrowe było tylko a reszta nie bedzie miała już znaczenia:)))

Po pierwsze - jesteś w ciąży, więc nawet jak wrócisz teraz, to nie mogą Ci dać wypowiedzenia, ale... po drugie - skoro źle się czujesz, to odpoczywaj w domku i się pracą nie przejmuj - na pewno do końca urlopu macierzyńskiego ją masz:tak:
i proszę mi się tutaj nie stresować:wściekła/y:;-)

Stresować to się nie stresuję, już się "pogodziłam" ze stratą tej pracy (specjalnie przykro to mi nie jest jakoś to będzie). Wypowiedzenie może dać mi w każdej chwili tyle że osiągnie ono ważność dopiero w dniu rozwiązania a do tego czasu to można nieźle komuś życie uprzykrzyć. Tak tylko rozmyślałam co by było gdyby :-)

Co do płci kijanka to mój mąż nastawił się że to będzie chłopak i czasami mówi do brzucha jak do syna, wtedy się śmieje żeby tak nie mówił bo jeśli w środku jest córka to nam w kompleksy wpadnie i będzie jej przykro :-) :-) :-) Ja i tak uważam byle przyszło na świat w odpowiednim terminie i było zdrowe i silne :-) A czy to będzie Karol czy córeczka to już mniej ważne :-)

A co myślicie o drugim imieniu?? Dacie dwa imiona czy tylko jedno??

My raczej zostaniemy tylko przy jednym sama mam jedno i jestem wdzieczna rodzicom za to:) ale to zależy kto jakie ma podejscie do tego. Mój mąż ma dwa imiona i czesto zapomina o podawaniu drugiego:((( dlatego on tez uwaza ze to zbędne :))

Mnie osobiście nie podobają się podwójne imiona, bo to za długa sprawa. Jeszcze jak ktoś ma długie nazwisko to masakra.:eek:

Co do płci, to coś mam tym razem przeczucie na chłopaka, chociaż wiadomo wolałabym córeczkę, ale teraz najważniejsze żeby było zdrowe.;-)
Chłopiec to pewnie będzie miał na imię Kacperek bo babcia już mi poprzednią ciążę ochrzciła na Kacperka, w sumie nam się spodobało i tak miałoby w razie chłopca zostać;-);-) A dziewczynka, mi osobiście bardzo podoba się po Julii Natalia albo Amelia, ale na Amelię to mój K. na pewno nigdy się nie zgodzi:-(

reklama
Do góry