reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny ja też myśle że w moim przypadku będzie chlopak:) takie mam przeczucia no i mąż też cały czas mówi do brzuszka : Cześć Syneczku:)
co do imienia narazie nie wybraliśmy jeszcze troszke czasu zostało :):-):-):-)

reklama
dziewczyny ja też myśle że w moim przypadku będzie chlopak:) takie mam przeczucia no i mąż też cały czas mówi do brzuszka : Cześć Syneczku:)
co do imienia narazie nie wybraliśmy jeszcze troszke czasu zostało :):-):-):-)

Moja mama urodziła dwie dziewczynki, moja siostra też, więc ja też liczę na dziewczynkę :-)

a nawet jeśli okaże sie ze bedzie dziewczynka w ostateczności to i tak bede szczesliwa bardzo najważniejsze zeby zdrowe było tylko a reszta nie bedzie miała już znaczenia:)))

Po pierwsze - jesteś w ciąży, więc nawet jak wrócisz teraz, to nie mogą Ci dać wypowiedzenia, ale... po drugie - skoro źle się czujesz, to odpoczywaj w domku i się pracą nie przejmuj - na pewno do końca urlopu macierzyńskiego ją masz:tak:
i proszę mi się tutaj nie stresować:wściekła/y:;-)

Stresować to się nie stresuję, już się "pogodziłam" ze stratą tej pracy (specjalnie przykro to mi nie jest jakoś to będzie). Wypowiedzenie może dać mi w każdej chwili tyle że osiągnie ono ważność dopiero w dniu rozwiązania a do tego czasu to można nieźle komuś życie uprzykrzyć. Tak tylko rozmyślałam co by było gdyby :-)

Co do płci kijanka to mój mąż nastawił się że to będzie chłopak i czasami mówi do brzucha jak do syna, wtedy się śmieje żeby tak nie mówił bo jeśli w środku jest córka to nam w kompleksy wpadnie i będzie jej przykro :-) :-) :-) Ja i tak uważam byle przyszło na świat w odpowiednim terminie i było zdrowe i silne :-) A czy to będzie Karol czy córeczka to już mniej ważne :-)

A co myślicie o drugim imieniu?? Dacie dwa imiona czy tylko jedno??

My raczej zostaniemy tylko przy jednym sama mam jedno i jestem wdzieczna rodzicom za to:) ale to zależy kto jakie ma podejscie do tego. Mój mąż ma dwa imiona i czesto zapomina o podawaniu drugiego:((( dlatego on tez uwaza ze to zbędne :))

Mnie osobiście nie podobają się podwójne imiona, bo to za długa sprawa. Jeszcze jak ktoś ma długie nazwisko to masakra.:eek:

Co do płci, to coś mam tym razem przeczucie na chłopaka, chociaż wiadomo wolałabym córeczkę, ale teraz najważniejsze żeby było zdrowe.;-)
Chłopiec to pewnie będzie miał na imię Kacperek bo babcia już mi poprzednią ciążę ochrzciła na Kacperka, w sumie nam się spodobało i tak miałoby w razie chłopca zostać;-);-) A dziewczynka, mi osobiście bardzo podoba się po Julii Natalia albo Amelia, ale na Amelię to mój K. na pewno nigdy się nie zgodzi:-(

reklama
Do góry