reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
juz jestem po wizycie

wszystko jest w jak najlepszym porzadku
fasolinka ma 2,9 mm i z usg wychodzi 5 tydz i 6 dzien
serduszko bije
termin przesunal sie o 2 dni ale to jeszcze nie pewne, dopiero za dwa tyg przy nastepnym da sie wiecej stwierdzic

ciesze sie jak wariatka, wszystko w porzadku:-D
postanowilam sie wiecej nie przejmowac pierdolami tylko cieszyc ciaza

aha, jak was mecza zaparcia to podobno pomaga magnez, wiadomosc od lekarki

jak juz sie troche oswoje z wiadomosciami to wkleje zdjecie

a teraz zmykam cieszyc sie ze tego z mezem i gapic w te zdjecie

Ostatnia edycja:
Cześć! Mamuśki ;-)
Cały weekend mnie nie było, ale z uporem nadrobiłam czytanie naszego forum. A działo się dużo fajnych i nie fajnych rzeczy...

Ja w zeszłym tygodniu byłam na L4, a dzisiaj już w pracy. Odpukać czuję się całkiem dobrze, do łazienki przestałam biegać, staram się tylko mało ale często jeść, i to mi pomaga. Zazdroszczę trochę dziewczynom co są już na dobre w domku na zwolnieniu, ale ja mam dobrą pracę i będę potem do niej wracać więc to zobowiązuje i jak się tylko da to będę dzielnie pracować.

Najważniejsze - mdłości minęły :-)

Acha, ja mam nadzieję na dziewczynkę i z mężem wybraliśmy już imię, więc do brzuszka mówimy - Kasia ;-)

Buziaki dla wszystkich :-)

Klementinka gratuluję świetnych wiadomości!:tak: Moja fasolinka też jak byłam na USG w czwartek miała 2,9mm:tak:

Ale się wyspałam, drzemka dwie godzinki a jak dobrze człowiekowi robi, tylko nie wiem co teraz będę w nocy robić:-(

reklama
Do góry