reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
juz jestem po wizycie

wszystko jest w jak najlepszym porzadku
fasolinka ma 2,9 mm i z usg wychodzi 5 tydz i 6 dzien
serduszko bije
termin przesunal sie o 2 dni ale to jeszcze nie pewne, dopiero za dwa tyg przy nastepnym da sie wiecej stwierdzic

ciesze sie jak wariatka, wszystko w porzadku:-D
postanowilam sie wiecej nie przejmowac pierdolami tylko cieszyc ciaza

aha, jak was mecza zaparcia to podobno pomaga magnez, wiadomosc od lekarki

jak juz sie troche oswoje z wiadomosciami to wkleje zdjecie

a teraz zmykam cieszyc sie ze tego z mezem i gapic w te zdjecie

Ostatnia edycja:
Cześć! Mamuśki ;-)
Cały weekend mnie nie było, ale z uporem nadrobiłam czytanie naszego forum. A działo się dużo fajnych i nie fajnych rzeczy...

Ja w zeszłym tygodniu byłam na L4, a dzisiaj już w pracy. Odpukać czuję się całkiem dobrze, do łazienki przestałam biegać, staram się tylko mało ale często jeść, i to mi pomaga. Zazdroszczę trochę dziewczynom co są już na dobre w domku na zwolnieniu, ale ja mam dobrą pracę i będę potem do niej wracać więc to zobowiązuje i jak się tylko da to będę dzielnie pracować.

Najważniejsze - mdłości minęły :-)

Acha, ja mam nadzieję na dziewczynkę i z mężem wybraliśmy już imię, więc do brzuszka mówimy - Kasia ;-)

Buziaki dla wszystkich :-)

Klementinka gratuluję świetnych wiadomości!:tak: Moja fasolinka też jak byłam na USG w czwartek miała 2,9mm:tak:

Ale się wyspałam, drzemka dwie godzinki a jak dobrze człowiekowi robi, tylko nie wiem co teraz będę w nocy robić:-(

reklama
Do góry