reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

paula-niewiem jak to jest ale u mnie jest więcej cm i taki się większy wydaje jak jest niżej mi w pierwszej i drugiej ciąży się nie obniżył a teraz chyba tak :tak:

reklama
paula-niewiem jak to jest ale u mnie jest więcej cm i taki się większy wydaje jak jest niżej mi w pierwszej i drugiej ciąży się nie obniżył a teraz chyba tak :tak:

mozliwe:)

a mi zaczely pojawiac sie rozstepy na brzuchu do tej pory miałam zebre po bokach a teraz na brzuszku juz sie pojawiaja takie delikatnie rózowe i wokół pępka:-(
a tak sie cieszylam ze na brzuch nie bede miala a tu przed samym porodem pojawily sie::wściekła/y:

Anecznik - jak cukry??? To nadciśnienie też Ci sie przyplątało:szok: ale Twoje maleństwo to nie jest maleństwo - to duże dziecko

Cukry ok, się pilnuje i nie jest źle, chyba trafiła mi się jakaś łagodna forma tej cukrzycy. Szczerze mówiąc teraz to zamiast nad glukometrem to nad ciśnieniomierzem siedzę. Jeszcze jak sobie w internecie poczytałam o konsekwencjach to już w ogóle. Z naszym juniorem to faktycznie ciekawe jaki będzie po urodzeniu bo te wymiary USG to mnie nie przekonują z racji cukrzycy może urodzić się większy ale przez nadciśnienie to teoretycznie mniejszy :-D :-D zobaczymy.

Anecznik cieszę się,ze jetes juz z nami :-)

A ja dzis w nocy prawie nie spałam, co chwila do wc na siku biegałam,niewiem co sie stało,wczesniej tak max 2 razy,a dzisiaj chyba z 4 razy.Do tego taki mam bol kręgosłupa,ze naprawdę " ja wysiadam " , jesu a tu tyle jeszcze czekac mam do rozpakowania ...

Obraz 006.jpgDziewczynki ja już po sesji;)
Teraz czas na Pucharek galaretkowy:)Obraz 005.jpg

Właśnie Wrocławianki jak u Was sytuacja.???? Mam nadzieje, że mieszkacie daleko od tego osiedla na Kazanowie, które właśnie zalewa!!!!!!

reklama
Właśnie Wrocławianki jak u Was sytuacja.???? Mam nadzieje, że mieszkacie daleko od tego osiedla na Kazanowie, które właśnie zalewa!!!!!!
kOZANÓW to jakaś pechowa dzielnica tam zawsze wszystko się dzieje co najgorsze;)
U mnie 15 km odemnie zalewa wieś Świniary, ludzie wstrząśnięci wołają o pomoc....Znajomi pojechali ratwoać dobytek...masakra;(

Do góry