reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

paula-niewiem jak to jest ale u mnie jest więcej cm i taki się większy wydaje jak jest niżej mi w pierwszej i drugiej ciąży się nie obniżył a teraz chyba tak :tak:

reklama
paula-niewiem jak to jest ale u mnie jest więcej cm i taki się większy wydaje jak jest niżej mi w pierwszej i drugiej ciąży się nie obniżył a teraz chyba tak :tak:

mozliwe:)

a mi zaczely pojawiac sie rozstepy na brzuchu do tej pory miałam zebre po bokach a teraz na brzuszku juz sie pojawiaja takie delikatnie rózowe i wokół pępka:-(
a tak sie cieszylam ze na brzuch nie bede miala a tu przed samym porodem pojawily sie::wściekła/y:

Anecznik - jak cukry??? To nadciśnienie też Ci sie przyplątało:szok: ale Twoje maleństwo to nie jest maleństwo - to duże dziecko

Cukry ok, się pilnuje i nie jest źle, chyba trafiła mi się jakaś łagodna forma tej cukrzycy. Szczerze mówiąc teraz to zamiast nad glukometrem to nad ciśnieniomierzem siedzę. Jeszcze jak sobie w internecie poczytałam o konsekwencjach to już w ogóle. Z naszym juniorem to faktycznie ciekawe jaki będzie po urodzeniu bo te wymiary USG to mnie nie przekonują z racji cukrzycy może urodzić się większy ale przez nadciśnienie to teoretycznie mniejszy :-D :-D zobaczymy.

Anecznik cieszę się,ze jetes juz z nami :-)

A ja dzis w nocy prawie nie spałam, co chwila do wc na siku biegałam,niewiem co sie stało,wczesniej tak max 2 razy,a dzisiaj chyba z 4 razy.Do tego taki mam bol kręgosłupa,ze naprawdę " ja wysiadam " , jesu a tu tyle jeszcze czekac mam do rozpakowania ...

Obraz 006.jpgDziewczynki ja już po sesji;)
Teraz czas na Pucharek galaretkowy:)Obraz 005.jpg

Właśnie Wrocławianki jak u Was sytuacja.???? Mam nadzieje, że mieszkacie daleko od tego osiedla na Kazanowie, które właśnie zalewa!!!!!!

reklama
Właśnie Wrocławianki jak u Was sytuacja.???? Mam nadzieje, że mieszkacie daleko od tego osiedla na Kazanowie, które właśnie zalewa!!!!!!
kOZANÓW to jakaś pechowa dzielnica tam zawsze wszystko się dzieje co najgorsze;)
U mnie 15 km odemnie zalewa wieś Świniary, ludzie wstrząśnięci wołają o pomoc....Znajomi pojechali ratwoać dobytek...masakra;(

Do góry