Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
liliti pokazywała gdzieś zdjęcia Soni??
Bo pamiętam że widziałam Majeczkę i Colina, ale Soni sobie nie przypominam.
Tak, w tym wątku gdzieś są :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mojej koleżance obniżył się dwa dni przed porodem, mi jeszcze się nie obniżył
Mi lekarz już dawno mówił, że mały jest w kanale rodnym i czuje główkę, a moja mama też wczoraj stwierdziła, że mam wysoko brzuch i jeszcze na pewno nie urodzę w najbliższym czasie, a do terminu 10 dni
A ja właśnie dziś latam co chwile do lustra bo mi się wydaje że brzuch mi się opuścił tak zupełnie inaczej wygląda i doszło mu przez dwa dni prawie 3cm tak to był pod samymi cyckami a teraz włazi mi tam ręka
Mi się wydaje że zdjęć Soni jeszcze nie było
A co do ostatnich badań to też mam wr drugi raz hbs no i na wizycie będe mieć pobrane na paciorkowca
Widzę że u Was też dziś ładna pogoda :-) Zaraz wybieram się z mężem do hurtowni, ostatnie zakupy zrobić, trochę się boje przez to ciśnienie ale jak go samego puszczę to pewnie sprzedawca wciśnie mu jakieś zbędne rzeczy. Taki spacer może sprowokuje juniora do wyjścia :-) wiem wiem marzenia ściętej głowy :-) ale ananasa sobie dziś sprezentuje :-)
Jeśli chodzi o obniżony brzuch to czytałam, że mówimy o nim wtedy jeśli możemy swobodnie umieścić dłoń między piersiami a brzuchem, ale nie pamiętam już skąd ta informacja. Wydaje mi się, że nie każdej się obniży przed porodem.
Zastanawiam się jakie jest wasze zdanie, ja po ostatnich szpitalnych obserwacjach doszłam do wniosku, że im młodszy lekarz tym większy dupek a jego podejście do pacjentki zostawia więcej do życzenia. Pewnie to też zależy od osobowości itp. ale Ci na których ja trafiłam to jeszcze długa droga przed nimi.