reklama
agast22
Fanka BB :)
Niestety nie uda mi sie nadrobić. Jedynie sprawe mamy domniemanych bliźniaków przesledziłam i pozostawię bez komentarza.
W sobote miałam wizyte Wszystko dobrze, podejrzeliśmy nawet dzidziola na usg - serce bije i przez tydzień urósł cm czyli teraz ma juz 2 cm Słyszałam tez bicie serduszka :-)
Ja nadal bez mdłości. Jedyne co mi dolega to lenistwo, lenistwo i jescze raz lenistwo!
A no i mam wreszcie karte ciąży
W sobote miałam wizyte Wszystko dobrze, podejrzeliśmy nawet dzidziola na usg - serce bije i przez tydzień urósł cm czyli teraz ma juz 2 cm Słyszałam tez bicie serduszka :-)
Ja nadal bez mdłości. Jedyne co mi dolega to lenistwo, lenistwo i jescze raz lenistwo!
A no i mam wreszcie karte ciąży
Sobie właśnie przeczytałam opinie na innym forum o ciężarnych które są całą ciążę na L4, delikatnie pisząc miłe to one nie były. Wiecie ciężarówki uważają się za święte krowy itp. a ich zasiłek chorobowy to ZUS płaci ze składek uczciwych podatników. Poczytałam sobie i teraz aż głupio się z tym czuje że jestem na L4, myślę że może mogłam spróbować się przemęczyć z tymi wszystkimi dolegliwościami i popracować dłużej a nie od razu iść na zwolnienie, teraz to i tak powrotu raczej nie mam tylko się w pracy pojawię i od razu wypowiedzenie. Jednak i tak mi teraz strasznie głupio że już na zwolnieniu jestem i chce pozostać na nim jak najdłużej będzie to możliwe, no chyba żeby zaryzykować i pójść do pracy.
I
iiwka
Gość
A ja pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić;-).Mam 21 lat i dwu-letniego synka.A teraz będziemy mieć drugiego maluszka o którego staraliśmy się rok21 lat... To taka sobie pora na bobasa, natomiast chłopak się cieszy, jak twierdzi ze swojego przyszłego Synka-Aleksandra, więc to mnie podbudowało.
Natomiast to co mnie martwi, to moje średnio lekkie studia, jakoś drżę na myśl o odpuszczeniu sobie roku.
a dwa to może głupie rodzice, ktorzy zawsze mieli wobec mnie wielkie oczekiwania :/
Dziecko to szczęście;-)A studia?Są zaoczne,a rodzicami to się nie przejmuj bo jak zobaczą wnuczkę czy wnuka też zaczną inaczej myśleć.
Mam dzisiaj mnóstwo energii dziewczyny,aż sama się dziwię
Gosia***
Fanka BB :)
Ale macie tempo dziewczyny
Dziękuje za miłe przywitanie ...
Ta ciąża jest dla wszytkich wielką radością była wyczekiwana już od roku
Co do młodego wieku ... To córe urodziłam w wieku 20 lat ... Teraz drugie urodzę w wieku 23 ... Tak jak pisałam o to dziecie staraliśmy się prawie rok ...a pierwsza ciąża oczywiście nieplanowana ... Teraz nie żałuje ani minuty mojego życia i jestem dumna że mam taką córe
Sytuacja jak u mnietyle że o drugie staraliśmy się dłużeja teraz córa to juz panna i jestem bardzo szczęśliwa że ją mam
Nie denerwuj się - według OM to moja ciąża jest o tydzień starsza niż według USG - ale trzymam się USG - tyle, że ja wcześniej mierzyłam temperaturę by wyłapać owulację, więc wiedziałam, że tydzień młodsza ciąża a lekarz to potwierdziłpytam bo lekarz mówiła ze małe to moje malenstwoi mnie tylko zdenerwowała...
Gosiu - no to poczekacie - a potem wszystko zrealizujesz tak jak tego będziesz chciałaTak tylko u nas to miało być coś, co związane by było z moją dużą aktywnością i poświęceniem czasu, a ja za parę miesięcy będę raczej bardzo zajętawięc trzeba zaczekać
Trzymam więc kciuki, by wyniki się poprawiły - ja nie mam przepisanych leków z powodu gęstości krwi - tylko przebieg choroby tarczycy jest taki, że wysusza wszystkie błony śluzowe - więc ja mam profilaktycznie przepisane i wiem, ze do samego końcaAndziu ten mój to tez przeciwzakrzepowy, gdyz mam wysoki wskaźnik gęstości krwii, oprócz tego biore tez accard, jutro ide zrobic badanie krwii mam nadzieje, że bardziej spadnie, po pierwszej dwutygodniowej kuracji spadł tylko o 1%, teraz mija miesiac odkąd się kłuje, zobaczymy jaki będzie wynik w srode mam wizyte u lekarza.
Po pierwsze - jesteś w ciąży, więc nawet jak wrócisz teraz, to nie mogą Ci dać wypowiedzenia, ale... po drugie - skoro źle się czujesz, to odpoczywaj w domku i się pracą nie przejmuj - na pewno do końca urlopu macierzyńskiego ją maszSobie właśnie przeczytałam opinie na innym forum o ciężarnych które są całą ciążę na L4, delikatnie pisząc miłe to one nie były.
i proszę mi się tutaj nie stresować;-)
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
szycha69 - nasza fasolka w 8 tyg 2 dniu miała 18,8 mm
agast22 - super wieści, a fasolka pierwsza klasa, ja swoja będe podglądać w środe, juz nie moge się doczekac:-)
A ja pospałam... Położyłam się po 13:00 i niedawno wstałam
Ja następną wizytę u gin mam za 24 dni, już się nie mogę doczekać