reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich!

Gosia - gratulacje! :tak::tak:

U mnie po wizycie ok, usg nie miałam no i moje przeczucia się sprawdziły, szyjka się skróciła na 1,5 cm i mała jest bardzo nisko - też było czuć główkę:-D rozwarcia nie ma więc jeszcze nie rodze, lekarz daje mi 2-3 tyg max. a tak pozatym wszystko ok, miałam pobrany posiew .
Noc spokojna, mąż już w pracy -czekałam żeby szybko wyszedł:-) - żebym mogła zjeść lody bo już o 6 rano o nich myślałam:-) :-D:-p

Miłego dnia życzę wszystkim.

reklama
Witajcie,
u mnie nadal bez zmian chociaż zaczynam czuć bóle brzucha i krzyża
ja juz po wizycie i jestem troche podłamana:-(oprócz tego że jest za dużo wód płodowych to dziecko ma poszerzony moczowód przy ujściu prawej nerki. Dała mi zdjęcie tego i kazała zaraz po porodzie zrobić dokładne usg nerki dziecka. Słyszałyście o czymś takim co to może znaczyć?..
Oprócz tego położenie poprzeczne, a waga 2800. Mówiła że jakby mi zaczeły odchodzić wody to przy takim położeniu mam leżeć i wezwać karetke, nie wolno wtedy wstawać bo wody mogą chlusnąć wraz z pępowiną. Pobrała wymaz na paciorkowca i musze zrobic badanie na transaminazy, białko całkowite, odczynnik coobmbsa. 01.06 mam przyjść do szpitala na ktg i pokazać jej wyniki.
mówie wam załamka:-(
Narazie nie martw się na zapas, bo przed tobą poród, szukajcie kogoś dobrego kto dobrze Wam zrobi usg, dopytajcie w jakim terminie po urodzeniu macie to usg zrobić, poszukajcie dobrego neonatologa. Mój Alan miał powiększoną nerkę i jak się okazało czasem dużo dzieci noworodków tak ma i ponieważ nie robi się usg a ginekolog nie zawsze to wychwyci to rodzice często nic nie wiedzą o tym,powiękzenia te po prostu znikają. W naszym przypadku okazało się, że wszytko wróciło do normy czego i WAM życzę!
tu moz gosi urodzila nam sie dziewczynka ma naimie natalia
takie super wieści:-) gratuluję i zdrówka Wam życzę:tak::tak::tak:

GOSIA: SERDECZNE GRATULACJE !!! Poród musiał być ekspresowy :-) Obyśmy wszystkie tak szybko się wypakowały :-D

A u mnie chyba zaczyna się coś dziać ,bo pojawiają się czerwone nitki w śluzie ( czop odszedł mi już prawie 2 tygodnie temu ) do tego dziwny ból w krzyżu - może będę następna ??? :szok:
paulina oby ci tak szybko poszło jak gosi:-)
gratuluję udanych wizyt!
klementinka z braku snu i przez karmienie to waga poleci:-D

Kurcze tez chciałabym taki szybki poród jak Gosia:)

ciekawe jak ita? moze u niej tez cos sie juz wykluło:)

witam was porannie
GOSIU I JEJ MĘŻU WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!
ja też tak chcę
a bliżniaki zaczynają sie dzisiaj

Ale sie ciesze Gosiu.:-) Serdeczne gratki i zdrówka dla Was obu:tak:

Ja miałam ciężka noc. Miałam nadzieję,że pojadę już na IP ale po 3 godzinach bóle odpuściły. Może dzisiaj coś sie zacznie dziać. Wszystkim miłego dnia:happy2:

cześć dziewczynki!!!

ale super wiadomości z rana!!!:-):-)
Gosiu gratuluje Tobie i Twojemu mężowi no i zdrówka dla dzidzi!!!

swoją drogą to nie ładnie tak mówić idę spać, a jechać do szpitala i urodzić małą księżniczkę!!!:-D:-D:-D
normalnie nikt Nas tu nie informuje np, mam regularne skurcze, wody mi odeszły czy jadę do szpitala bo się zaczęło ;-);-):-D:-D

a ja jadę zaraz na KTG do szpitala, a potem na pogaduchy do przyjaciółki, bo mnie juz to siedzenie w domu męczy:-p
Miłego dnia!

reklama
Do góry