reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosia* super:) I mamy następnego kochanego dzieciaczka czerwcowego.
Tak właśnie popatrzyłam ostatni post że idzie spać o 22:20, a o 4 już mała na świecie;)
Ekspres;)

reklama
GOSIA: SERDECZNE GRATULACJE !!! Poród musiał być ekspresowy :-) Obyśmy wszystkie tak szybko się wypakowały :-D

A u mnie chyba zaczyna się coś dziać ,bo pojawiają się czerwone nitki w śluzie ( czop odszedł mi już prawie 2 tygodnie temu ) do tego dziwny ból w krzyżu - może będę następna ??? :szok:

Gosia wielkie gratulacje!!!! i jaki ekspresowy poród!!!Super!!!!

Cytrusik-Ty chyba nie śpisz wogóle:D

U nas wszystko OK,mam wrażenie że Alanek delikatniej kopie:/

SUPER WIADOMOSCI jak milo ze maz Gosi tak szybko sie do nas odezwal :) dobrze licze ze mamy 3 dziewczynki i 1 chlopczyka ??

Jak u Was u nas swieci slonce co prawda przez chmurki ale juz :) a w nocy byla burza z gradem, Dzis dolaczam do niewyspanych, Oli wpadl do nas do lozka akurat jak otwieralam oczy i bysnelo wystraszyl mnie ja jego i meza :) spal z nami do rana. Wieceie co taki cieply miekki mial wydete usta :) normalnie nic tylko calowac a ma juz 5 lat takie maluszki na ktore czekamy dopiero rozbrajaja......

Ja dzis zaliczam okuliste mam nadzieje ze wszytko bedzie ok i nie czeka mnie cesarka :)

Pozdrawiam i milego dnia

Witajcie!
Jaka wspaniała wiadomość od rana :-):-):-)
Przeczytałam ostatniego posta od Gosi o 22.20, jak on teraz słodko brzmi :-D A swoją drogą rzeczywiście szybko poszło

Miało być dziś ciepło i słonecznie, a ja miałam wreszcie prać ciuszki dla małej, a tu znów do duszy... :wściekła/y:Mam nadzieję, że jeszcze się rozpogodzi
Miłego dnia dziewczynki!

Czesc dziewczynki wcgodze z rana z mysla Ciekawe czy któras sie rozpakowała? i prosze wchodze a tu nasza Gosia juz po ekspresowym porodzie:-D:-D:-D

Moje GRATULACJE!!!!!!!!

a ja od 6 juz nie spie zjadłam juz serek homo, banana, kanapke i wlasnie pol czekolady wszamałam:szok::szok::szok::szok:

u nas pogoda tez lipna mgła:no::no::no: nic sie nie chce robic:no::no:

reklama
Do góry