reklama
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
GOSIA: SERDECZNE GRATULACJE !!! Poród musiał być ekspresowy :-) Obyśmy wszystkie tak szybko się wypakowały
A u mnie chyba zaczyna się coś dziać ,bo pojawiają się czerwone nitki w śluzie ( czop odszedł mi już prawie 2 tygodnie temu ) do tego dziwny ból w krzyżu - może będę następna ???
A u mnie chyba zaczyna się coś dziać ,bo pojawiają się czerwone nitki w śluzie ( czop odszedł mi już prawie 2 tygodnie temu ) do tego dziwny ból w krzyżu - może będę następna ???
tu moz gosi urodzila nam sie dziewczynka ma naimie natalia
Gratulacje !!!!!!!
Milka26
Fanka BB :)
SUPER WIADOMOSCI jak milo ze maz Gosi tak szybko sie do nas odezwal dobrze licze ze mamy 3 dziewczynki i 1 chlopczyka ??
Jak u Was u nas swieci slonce co prawda przez chmurki ale juz a w nocy byla burza z gradem, Dzis dolaczam do niewyspanych, Oli wpadl do nas do lozka akurat jak otwieralam oczy i bysnelo wystraszyl mnie ja jego i meza spal z nami do rana. Wieceie co taki cieply miekki mial wydete usta normalnie nic tylko calowac a ma juz 5 lat takie maluszki na ktore czekamy dopiero rozbrajaja......
Ja dzis zaliczam okuliste mam nadzieje ze wszytko bedzie ok i nie czeka mnie cesarka
Pozdrawiam i milego dnia
Jak u Was u nas swieci slonce co prawda przez chmurki ale juz a w nocy byla burza z gradem, Dzis dolaczam do niewyspanych, Oli wpadl do nas do lozka akurat jak otwieralam oczy i bysnelo wystraszyl mnie ja jego i meza spal z nami do rana. Wieceie co taki cieply miekki mial wydete usta normalnie nic tylko calowac a ma juz 5 lat takie maluszki na ktore czekamy dopiero rozbrajaja......
Ja dzis zaliczam okuliste mam nadzieje ze wszytko bedzie ok i nie czeka mnie cesarka
Pozdrawiam i milego dnia
Witajcie!
Jaka wspaniała wiadomość od rana :-):-):-)
Przeczytałam ostatniego posta od Gosi o 22.20, jak on teraz słodko brzmi A swoją drogą rzeczywiście szybko poszło
Miało być dziś ciepło i słonecznie, a ja miałam wreszcie prać ciuszki dla małej, a tu znów do duszy... Mam nadzieję, że jeszcze się rozpogodzi
Miłego dnia dziewczynki!
Jaka wspaniała wiadomość od rana :-):-):-)
Przeczytałam ostatniego posta od Gosi o 22.20, jak on teraz słodko brzmi A swoją drogą rzeczywiście szybko poszło
Miało być dziś ciepło i słonecznie, a ja miałam wreszcie prać ciuszki dla małej, a tu znów do duszy... Mam nadzieję, że jeszcze się rozpogodzi
Miłego dnia dziewczynki!
dorotka28de
Fanka BB :)
tu moz gosi urodzila nam sie dziewczynka ma naimie natalia
gratulacje!!!!:-):-):-)
P
paula24211
Gość
Czesc dziewczynki wcgodze z rana z mysla Ciekawe czy któras sie rozpakowała? i prosze wchodze a tu nasza Gosia juz po ekspresowym porodzie
Moje GRATULACJE!!!!!!!!
a ja od 6 juz nie spie zjadłam juz serek homo, banana, kanapke i wlasnie pol czekolady wszamałam
u nas pogoda tez lipna mgła nic sie nie chce robic
Moje GRATULACJE!!!!!!!!
a ja od 6 juz nie spie zjadłam juz serek homo, banana, kanapke i wlasnie pol czekolady wszamałam
u nas pogoda tez lipna mgła nic sie nie chce robic
reklama
w kalendarzu jest że od 21 maja :-)bliźniaki zaczynają się jutro