reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
O kurcze ale ja się kiepsko dziś czuję:no:ale to chyba uroki końca ciąży hihi

magdalena79 spokojnie:tak:rozumiem że się martwisz, ale najważniejsze że wiesz już co i jak i od razu po narodzinach zaczniesz kontrolować zdrowie maluszka:tak:trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku i napewno tak będzie.

A ja idę się położyć bo skurcze łapią bolesne jak co wieczór:eek:może dziś uda się pospać:confused:

Spokojnej nocki i lekkich porodów gdyby którejś przyszło do głowy się rozpakować:-)

athena83 - bardzo ladne foteczki,a ten motylek to na pewno Ty :)

stellaDODO - dobrze,ze wszystko dobrze. Jszcze mozesz byc pozamykana.

ewus2090 - dont worry:-) Moze tak byc,ze jeden bedzie wiekszy od drugiego. Moja siostra cioteczna w lutym urodzila dwoch chlopców, pisalam o niej juz. Ciaza donoszona do ost. dnia terminu, pord sn chlopaki 3200 i 3300.. normalnie na medal mamusia,a teraz karmi oby jednoczesie...piersiami,jak to zobaczylam to do tej pory w szoku jestem:szok: :-) Natomiast moja znajoma miesiac temu blizniaki urodzila,chlopaka i dziewczynke i kg roznicy miedzy nimi,dziewczynka lzejsza, wiec to normalne,nie przejmuj sie:tak:

Ja pojechalam na to KTG i sie zalalam. Izba spoko,ladnie,czysto,nowiusko. Paie srednio mile, po pol godz KTG, przyszedl pan doktor,masaka jakas,juz ja mu napisze opinie w odpowiednim miejscu! Chyba mu serial przerwalam czy cos. Z łachą rzucił,ze nic sie nie dzieje,ale jak chcę to moze mnie zbadać...nie chciałam,ale mnie zbadal... czuje sie jak po gwałcie. Jak mi paluchami 'dźgnął' to myslalam,ze spadne z fotela,az krzykenlam,a on dalej tak samo i mówi: juz wsadziłem,a pani nie daje sie zbadać...prosze sie opuscic,jak sie opuscilam to dalej jak z calej siły,normalnie mało sie nie rozpłakałam. Konował pieprzony. Do krów z takim! i ze sonde mi zalozy i zrobil usg,nie mowic oczywiscie ile ma szyjka.Dupek. Ja nie wiem gdzie ja mam rodzic,bo jak w tym szpitalu taki gnojek mi sie trafi to bede w srodku porodu jechala do prywatnej kliniki!łeee

A poza tym to wciaz Bogu dziekuje,ze mieszkamn atkim terenie,ze zadna powódź mnie niegdy nie dotkneła. Strasznie szkoda poszkodowanych. Dziewczyny z zalanych terenów przyjezdzajdzie pod Białystok,przyjme Was z twartymi ramionami i razem bedziemy czekać :)...az wody odejda.. stąd i stamtąd... :-)
Dobranoc

reklama
Do góry