reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem znowu w domku,spedzilismy w szpitalu 6 i pol godziny,znowu wykazalo zatrucie,ale oni twierdza ze nie jest az takie duze,wiec znowu wypusili mnie do domu.Dostalam specjany baniaczek do korego mam siusiac przez 24 h i jutro znowu mam wracac na 15.Chyba oszaleje,oni mysla ze nie mamy nic innego do roboty a poza tym skoro jest zatrucie to chyba lepiej wyjac dzidziusia predzej niz kazac mi codziennie przyjezdzac.Tym bardziej ze moj maz caly dzien jest ze ,mna a ma swoja firme i nie chcialby zbankrutowac ,doijazd do szpitala to prawie 2 godz w jedna strone a poza tym dzis za przekroczenie 1 strefy i parkingi wydalismy 40f.Nie rozumieja jak im tlumaczymy ze nie mozemy calymi dniami siedziec w szpitalu kiedy nic z malenstwem nie robia i wogole nie wiedza co maja zrobic bo mamy jeszcze 2 innych dzieci ktorymi trzeba sie zajac.Jestem tak wsciekla bo powiedziala na koniec zebym liczyla ruchy i jak przestanie sie ruszac to mamy zaraz przyjechac to co oni teraz tylko czekaja az umrze lub cos mu sie stanie????!!!!to ja ich tam pozabijam jak cos Maxiowi sie stanie!

reklama
Czy Wy też tak macie że wam wszystko przeszkadza? Mi nawet szwy w piżamie przeszkadzają... jak bym się nie położyła to mnie wszystko gniecie... eeeehhhh... uroki ciąży :( Nie mam wygodnej pozycji... wierce się całą noc aż zasnę z wyczerpania

Witajcie, widze,ze sie zadna nie rozpakowala, to dobrze. Ja dopiero co wrociłam , powiem wam,ze przez ta jazde z kolezanka to jestem taka zdenerwowana , brzuch mi stwardnial i boli, wogole plecy mnie strasznie bola. Jeszcze syn taki niegrzeczny sie zrobil,ze tyle nerwow przez niego tracę, cały czas poddenerwowana chodze masakra jakas.

Zmęczona jestem masakrycznie po tej podrózy,chyba dzis szybko zasnę. Pozdrawiam

Ja to ostatnio niemam cierpliwosci do tego swojego!!!! wrrr szalu dostaje momentami heh;/ kurcze tak ladnie sie u mnie zrobilo sloneczko wyszlo:) a z daleka slychac jak grzmi...;/ szkoda...

ciekawe czy placki ziemniaczana to dobry pomysł na kolację? okaże się za kilka godzin, zobaczymy czy moja towarzyszka ZGAGA się pojawi dziś? a towarzyszy mi od ok5 miesięcy dzień w dzień :p

ciekawe czy placki ziemniaczana to dobry pomysł na kolację? okaże się za kilka godzin, zobaczymy czy moja towarzyszka ZGAGA się pojawi dziś? a towarzyszy mi od ok5 miesięcy dzień w dzień :p

Ja też mam okropną zgagę i właśnie zjadłam frytki domowej roboty... coś mi się wydaję że raczej nie pomogą one zgadze... :(

Laseczki które chcą rodzić w Trzebnicy to dostałąm od mojej gin która pracuje w Trzebnicy:)+

DLA MAMY
* podkłady na łóżko
* podpaski-pieluchy
* majtki siateczkowe nie fizelinowe

DLA DZIDZIUSIA:
* pampersy
* chusteczki nawilżające

pencil.png

Załączniki

• skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 57
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Gryzka- wierze na słowo, że po porodzie nie będzie lepiej niż teraz, ale myślę, że narzekanie w końcówce 9 mc-a jest usprawiedliwione;-);-):-p
oj, jak najbardziej jest usprawiedliwione ;)

Klementinka - a cos w tej inspiracji kulinarnej jest, co sie wypatrzy ze ktos je, to od razu mysl sie pojawia "hm .. calkiem dobre, tez chce dzis/jutro" ;D

jak towarzyszy i tak- to smialo mozna jesc, skoro i tak zmora wystapi ;)

reklama
Do góry