reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny,
ja melduje się bez zmian, dziś znów miałam galaretowaty upław ale niewiele i biały. Do tego 4 razy byłam już w wc chodzi o te grupsze sprawy:happy2: może już się organizm przed porodem. Czuje kłucie z lewej strony brzucha i spuchłam, bo ledwo obrączkę ściagam ale tak to ok.
musimy jakoś przetrzymać do tych naszych porodów:tak::tak:
Zrobiłam już ciacho drożdżowe ze śliwkami i kruszonką bo coś czuję, że to ostatnie ciast w moim wykonaniu przed porodem:-) a teraz trzeba poleniuchwać:-p
agi tylko tak dalej
zdec o tych politykach to nie warto nawet rozmawiać, a ludzie cierpią....
aniach83 a te skurcze to regularne? bo w sumie masz jeszcze czas, chyba że ci coś gin na wizycie powiedział....

reklama
Ale mi się przysnęło:szok::szok:, ale skurcz mnie skutecznie wybudził:-D

Agi - to fajnie, ze się unormowało, zawsze to lepiej u mamusi w brzuszku niż np. w inkubatorze
zdec - tydzień bez wody:szok::szok: teściowa już z Legnicy dzwoniła, czy nam nie przywieźć:-D; z drugiej strony nie mam co tu narzekać na brak wody, jak ludzie w Polsce taka tragedie przechodzą:no::no:
athena - pochwal się zdjęciami, mój M. też ma lustrzankę i ma bzika na jej punkcie:cool2::cool2:, ale fakt, że zdjęcia wychodzą śliczne
Gryzka- wierze na słowo, że po porodzie nie będzie lepiej niż teraz, ale myślę, że narzekanie w końcówce 9 mc-a jest usprawiedliwione;-);-):-p

No przy tej tragedii ewentualny brak wody to nic.
A jeszcze kurcze nie wiem kto wpuścił na klatkę żebraków:szok: I kurcze chodzą od mieszkania do mieszkania, chcą jedzenia, pieniędzy ewentualnie papierosów....:-(
Chyba też zaraz przejdę się zobaczyć jak tam wygląda sytuacja obok mnie na Odrze.... kurcze bo w '97 Szczepin był zalany, a to prawie jak moja dzielnica:-( Nie wiem kurde czy czekać czy uciekać....
W ogóle we Wrocławiu panika, mnóstwo ludzi chodzi ze zgrzewkami wody, pewnie jak się wybierzemy po wodę wieczorem to już jej nie będzie:-(

Lepiej się teraz nie rozpakowywać.... chyba że w Trzebnicy:)

Wczoraj byłam u "gina" nareszcie bo...przez niepewność byłam okropną zołzą :wściekła/y:
na szczęście wszystko okazało się być jak należy :tak:uffff :)
Główka w dole :) serduszko bije...cały i szczęśliwy malec rośnie aż miło
Mój malec ma już 2660 ! czyli będzie duży chłopczyk :)
nie wiem czy się cieszyć...jak to ja przecisnę? hahah żartuję oczywiśćie liczy się jego zdrowie.
Jedyna zła wiadomość, to taka, że na nic się jeszcze długo nie będzie zapowiadało, szyjka zamknięta na cztery spusty .
Chyba będę tu ostatnia rodzić :):cool:

Wczoraj byłam u "gina" nareszcie bo...przez niepewność byłam okropną zołzą :wściekła/y:
na szczęście wszystko okazało się być jak należy :tak:uffff :)
Główka w dole :) serduszko bije...cały i szczęśliwy malec rośnie aż miło
Mój malec ma już 2660 ! czyli będzie duży chłopczyk :)
nie wiem czy się cieszyć...jak to ja przecisnę? hahah żartuję oczywiśćie liczy się jego zdrowie.
Jedyna zła wiadomość, to taka, że na nic się jeszcze długo nie będzie zapowiadało, szyjka zamknięta na cztery spusty .
Chyba będę tu ostatnia rodzić :):cool:

Gratulacje:-):-) Spokojnie ja też jeszcze pozamywakana na 3spusty;-) Poczekamy sobie spokojnie do końca... chyba że mnie z nerwów coś weźmie, bo nie zapowiada się za ciekawie....

Ja też pozamykana jestem na 3 spusty....hehehe
Co do powodzi....Przejeżdzałam dzisiaj koło warszawskiego zoo i rzeczywiście poziom wody w Wiśle był dosyć wysoki...ale teraz jak widzę w tv to jest dużo wyzszy....
Warszawianki i Wrocławianki mam nadzieję że Wy mieszkacie w bezpiecznych częściach Waszych miast!!!!
athena83 - piękne zdjęcia!!!!

reklama
Athena super zdjecia, fajna lustrzanke musicie miec
canon?
a sobie popstrykalas?

Karis no jak nic objawy zblizajacego sie porodu, tylko to co Kasiulka napisala zabiera troche nadziei

co do powodzi to mnie wnerwia ze nikt tych ludzi nie ostrzegl, ze fala idzie, przeciez mogliby cos uratowac, ewakuowac sie na czas
a teraz jeszcze brak kleski zywiolowej
oni wszyscy tacy sami, tylko ich interesy wazne a nie ludzie

ale sie objadlam leniwych
a w sobote beda te ziemniaczane z gulaszem
jestescie moja inspiracja w gotowaniu hihihi

Do góry