reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Athena super zdjecia, fajna lustrzanke musicie miec
canon?
a sobie popstrykalas?

Karis no jak nic objawy zblizajacego sie porodu, tylko to co Kasiulka napisala zabiera troche nadziei

co do powodzi to mnie wnerwia ze nikt tych ludzi nie ostrzegl, ze fala idzie, przeciez mogliby cos uratowac, ewakuowac sie na czas
a teraz jeszcze brak kleski zywiolowej
oni wszyscy tacy sami, tylko ich interesy wazne a nie ludzie

ale sie objadlam leniwych
a w sobote beda te ziemniaczane z gulaszem
jestescie moja inspiracja w gotowaniu hihihi
jedz jedz niech ci na zdrowie wyjdzie:-)
a mnie cos glowa zaczela bolec i juz obrączkę ściągnęłam bo później to może być ciężko....

reklama
Dziewczyny z Wrocławia czy wy słyszałyście coś o tym, że przez 2 dni nie ma być wody we Wrocku??:szok::szok::szok::szok: u mnie taka kartka na klatce wisi i nie wiem czy to jakiś żart czy już mam zbierać wodę do wszelakich garnków, misek itd:confused::confused::confused:

wiesz co nie wiem ale w radiu i w internecie Dudkiewicz mówił że woda będzie, my co prawda i tak na wszelki wypadek troche nałapaliśmy. A z wodą w sklepach to jaja bo koło mnie już w żadnym sklepie nie ma wody do kupienia:szok: ja to sie boje ze w razie jakiejś akcji to do szpitala nie bede miała jak dotrzeć:-( niby fala do wrocławia ma dojść z piątku na sobote o 4 rano , ale to co chwile zmieniaja ta godzine
http://www.wroclaw.pl/m3375/p134409.aspx#stan

Ostatnia edycja:
Karis wyjsc to wyjdzie raczej biodrami niz na zdrowie hihihi, mam nadzieje ze polozne sie nie myla i w czasie karmienia zgubie to co teraz tak milo zbieram na boczkach

Athena moj jest taki sam, popstrykal jednego dnia i juz koniec, teraz mowi ze na lepsze slonce czeka;-)

o rany chyba te leniwe Malemu smakuja bo tak sie przeciaga ze zaraz mi brzuch rozerwie, caly mi faluje

wiesz co nie wiem ale w radiu i w internecie Dudkiewicz mówił że woda będzie, my co prawda i tak na wszelki wypadek troche nałapaliśmy. A z wodą w sklepach to jaja bo koło mnie już w żadnym sklepie nie ma wody do kupienia:szok: ja to sie boje ze w razie jakiejś akcji to do szpitala nie bede miała jak dotrzeć:-( niby fala do wrocławia ma dojść z piątku na sobote o 4 rano , ale to co chwile zmieniaja ta godzine
Wysoka woda na Odrze
Ja rozmawiałam z koleżanka z Wro i mówiła, że od dzisiaj od 12 ma nie byc wody....
więc na wszelki wypadek mogę Wam dowieżć gdzieś gdzie nie będzie fali a dojadę autem....

Ewus nie przejmuj sie
moja kolezanka rodzila blizniaki i rzeczywiscie roznica miedzy nimi byla okolo 1 kg a teraz (2 lata) nie widac po nich zadnej roznicy
ta mniejsza bardzo szybko przybierala na wadze, takze nie traktuj tego jako czegos zlego, bedzie dobrze

reklama
Do góry