reklama
Dziewuszki Kochane jak to mój mądry szef powiedział "na ciąże nigdy nie ma odpowiedniego czasu,zawsze jest coś co chcemy zrealizować, ale jak nie teraz to kiedy??"
Tylko pozazdrościć takiego szefa, więc zazdroszczę :-)
To i tak niezle Ja pewnie do 18 pewnieA ja do 16 w pracy
Właśnie...mam taką sytuacje, ze pracuje w agencji reklamowej...i w takowej siedzimy codziennie do zakonczenia projektu. Czasami to wychodzi na prawde sporo nadgodzin. Juz rozmawialam z szefem, ze nie moge nadgodzin robic, ale temat nie byl jakos skonczony. Chce tak pracować, żeby potem się umówić, żebym mogła przezucić się na prace z domu (czyli powinnam byc inealnym pracownikiem).
Macie jakąś rade jak to łagodnie rozegrać, żebym nie zostawała po godzinach?
z tego co sie orientuję absolutnie szef nie moze rządać od Ciebie nadgodzin...chyba ze sama sie na to godzisz...ale masz prace taka ze faktycznie mozesz skonczyc pewne rzeczy w domumysle ze jak porozmawiasz z nim po ludzku to i po ludzku Cię potraktuje bo nie olewasz pracy, tylko MUSISZ pracowac nieco inaczej niz do tej pory...kobiety w ciąży są pod ochroną więc myślę że zgodzi się na twoje warunkipowodzenia!!
Moja fasolinka też malutka, bo jak byłam na USG to wg USG to był 4w6d, czyli termin na 02.07.2010, a według OM 5w4d czyli termin na 27.06.2009.
Mam nadzieję że fasolinka nadrobi te kilka dni, bo bardziej podoba mi się termin porodu w czerwcu
Mam nadzieję że fasolinka nadrobi te kilka dni, bo bardziej podoba mi się termin porodu w czerwcu
Ale macie tempo dziewczyny
Dziękuje za miłe przywitanie ...
Ta ciąża jest dla wszytkich wielką radością była wyczekiwana już od roku
Co do młodego wieku ... To córe urodziłam w wieku 20 lat ... Teraz drugie urodzę w wieku 23 ... Tak jak pisałam o to dziecie staraliśmy się prawie rok ...a pierwsza ciąża oczywiście nieplanowana ... Teraz nie żałuje ani minuty mojego życia i jestem dumna że mam taką córe
Dziękuje za miłe przywitanie ...
Ta ciąża jest dla wszytkich wielką radością była wyczekiwana już od roku
Co do młodego wieku ... To córe urodziłam w wieku 20 lat ... Teraz drugie urodzę w wieku 23 ... Tak jak pisałam o to dziecie staraliśmy się prawie rok ...a pierwsza ciąża oczywiście nieplanowana ... Teraz nie żałuje ani minuty mojego życia i jestem dumna że mam taką córe
reklama