scorpioniczkaa
Fanka BB :)
A mi i z lusterkiem ciężko było sie ogolić, bo po prostu ledwo dosięgałam golarką. narazie jest w miare ok, ale bliżej terminu poproszę chyba M., żeby mnie ogolił lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie u mnie też są takie plany, odchować dzieciaki i wrócić do pracy, głównie dlatego tak szybko podjęliśmy decyzję o następnym, bo gdybym już wróciła do pracy to i tego drugiego mogłoby szybko nie być tak jak odkładaliśmy decyzję o pierwszej córci, tylko czasami wydaje mi się że jak już wrócę do pracy maluchy będą już duże to nie będzie nam się chciało pakować w to ponownie i na dwójce się skończy, ale będzie co ma być, dwójka to i tak dużo w razie czego:-)Może to dziwnie zabrzmi ale ja się cieszę że zakończę myślenie o kolejnym dzidziusiu...Zacznie się nowy etap w naszym życiu.Odchowamy dzieci i będę mogła pójść do pracy,pomyśleć o szkole... Cieszę się że mam dwójkę dzieci i na tym chciałabym skończyć
co do cesarki ja mam podobnie, jak tak długo miałam jej wizje bo maluch nie chciał się obrócić to było straszne, na szczęście juz jest okAgi78 ja to sie boję cesarki strasznie, gdyby mi lekarz powiedział , ze będę miała cc to bym chyba uciekła z gabinetu. I podziwiam, że tak spokojnie wiadomość o cc przyjęłaś.
Zdec w sumie mięso jest już miesiąc po terminie, ale skoro było zamrożone - to po rozmrożeniu sprawdź jaki ma zapach . jeśli było zamrożone przed terminem to ja bym spróbowała je przyrządzić.
Dałaś radę na zero się ogolić?? Ja ostatnio tylko sie podgoliłam, ale na zero mi nie wyszło niestety. Poza tym przy porodzie położna i tak ogoli w razie czego. U mnie goliła, ale tylko tą część bliżej odbytu, czyli tam gdzie ewentualne nacięcie robią i szwy zakładają.
czesc czerwcóeczki kochane !!!
przedwczoraj przyszlam do szpitala na kntrole i okazalo sie z mam za duze csnienie 190/120 i nie chciao spasc,zostaili mnie a n pod kroplówka i lekarstwa ale rano nadal bylo wysokie i zle sie czułam...jak doszlam na porodówke na ctg to omdlałam i natychmiast na cesarke.....mała urodzila sie o 8.33, ma 49cm i wazy 2100g. dostala 10 pkt i odrazu trafila do tatusia na raczki.....ja dochodze do siebie, niestety cisnienie nadal ciut a wysokie ale jakos mam nadzeje obniza.....sciagam poarm co 4 godz, mała pie z butelki poki co i dokarmiana jest mleczkiem zeby szbciej przybrala na wadze.lezy w podgrzewanym łozeczku......jest taka slodka ze nie moge sie ni nacszy!!! mysle e w pn wyjdziemy do domku.....
caluje was i czekam na wiesci....
i rozprul nam sie worek :-):-)
czesc czerwcóeczki kochane !!!
przedwczoraj przyszlam do szpitala na kntrole i okazalo sie z mam za duze csnienie 190/120 i nie chciao spasc,zostaili mnie a n pod kroplówka i lekarstwa ale rano nadal bylo wysokie i zle sie czułam...jak doszlam na porodówke na ctg to omdlałam i natychmiast na cesarke.....mała urodzila sie o 8.33, ma 49cm i wazy 2100g. dostala 10 pkt i odrazu trafila do tatusia na raczki.....ja dochodze do siebie, niestety cisnienie nadal ciut a wysokie ale jakos mam nadzeje obniza.....sciagam poarm co 4 godz, mała pie z butelki poki co i dokarmiana jest mleczkiem zeby szbciej przybrala na wadze.lezy w podgrzewanym łozeczku......jest taka slodka ze nie moge sie ni nacszy!!! mysle e w pn wyjdziemy do domku.....
caluje was i czekam na wiesci....