zdec to puki co masz pretekst gorzej jak juz kupicie sofe to musisz wymyslic cos innego dla mnie też to wydatek bez sensu ale mój juz nie chce alusi bo mielismy w jednym aucie i po naszych drogach one sie nie nadawały do jazdy bo co rusz trzeba było prostować bo albo bicie miały albo powietrze schodziło takrze mam spokój ale zaczyna młody swoje wymysły stale do suktera coś by mu się przydało
:-):-) Jak kupimy sofę to mam nadzieję że nie będzie już takich pieniędzy jakich on potrzebuje
W poprzednim samochodzie, to chyba ze dwa razy prostował i wcale nie widział w tym problemu:-(
No to teraz będziesz miała przekichane, bo jeszcze młody będzie miał jakieś zachcianki...
A właśnie nie napisałam wam, mamy problem z sofą. Bo kurcze chcemy małą, ale dwuosobową, a żeby była dwuosobowa rozkładana do spania to musi mieć odpowiednią długość żeby się na niej zmieścić A nam brakuje centymetrów, albo może się okazać że będzie na styk Znaleźliśmy w Ikea dwuosobową, taką:
IKEA | Sofy rozkładane | Sofy rozkładane | LYCKSELE HÅVET | Sofa dwuosobowa rozkładana
Zastanawiamy się nad pomarańczową, bo mamy łososiowe ściany, albo nad żółtą bo dodatki małej są głównie żółte.
Ma ją może któraś z was?
scorpioniczkaaa golenie za waszą radą wymagało lusterka:-) Nie powiem że było łatwo, ale jakoś się udało;-) A ostatni raz miałam ogolone te włoski na górze, jak w 2000roku miałam operację wyrostka, nigdy więcej tego nie zrobiłam, bo pamiętam że wtedy strasznie kłuło jak odrastały:-( Zobaczymy co teraz będzie....
Ostatnia edycja: