reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nadika skoro lekarz zalecił Ci globulki to chyba wie co robi.
Ja miałam lekkie upławy i przyjmowałam miesiąc temu Clotrimazolum - wg mojego gina lepiej przyjmować lek niż z nawet lekkimi upławami rodzić.

reklama
zdec z moim jest podobnie jak tylko dopadnie do neta to otomoto albo motoallegrono ale cóż nic nie mówie bo ja to BB:-D
a z tym że będzie lepiej to miałam na myśli że chociaż łatwiej będzie się poruszać bo nie wiem jak ty ale ja mam z tym duży kłopot ale chyba to większść z nas tak ma:tak:;-)
ewela taki wątekjuż jest LISTA ROZPAKOWANYCH CZERWCÓWEK:tak:

oj ja to juz czasami marzę o tych chwilach kiedy będę mogła np położyć się na brzuchu albo wygodnie i bez problemów schylić po cos:tak:
ale z drugiej strony wiem że przez jakiś czas będzie mi brakowało tego brzuszka i kopniaczków jak już maluch będzie na zewnątrz
do tego dochodzi taki smutek że pewnie długo juz nie będę w takim stanie:-(, w sumię od początku planowaliśmy min dwójkę dzieciaków, udało się że będzie parka, wizja ewentualnie trzeciego owszem jest ale to juz jest bardzo odległa, min 4-5 lat jeżeli wogóle tak więc muszę się nacieszyć ostatnimi tgodniami z brzuszkiem bo nie wiadomo kiedy się to powtórzy:-:)tak:

Agi to tak jak u mnie.Na pierwszej wizycie lekarz mi powiedział ze najprawdopodobniej będę mieć cesarkę,a tu bez nagle o niej mowy nie ma żadnej,chociaż wszystko się okaże :sorry2::confused::eek:

do tego dochodzi taki smutek że pewnie długo juz nie będę w takim stanie:-(, w sumię od początku planowaliśmy min dwójkę dzieciaków, udało się że będzie parka, wizja ewentualnie trzeciego owszem jest ale to juz jest bardzo odległa, min 4-5 lat jeżeli wogóle tak więc muszę się nacieszyć ostatnimi tgodniami z brzuszkiem bo nie wiadomo kiedy się to powtórzy:-:)tak:

Też powoli zaczynam mieć takie refleksje... tylko u nas to raczej drugiego nie będzie.... chociaż kto wie, nie mówię że na pewno nie.... Jakoś ciąża to za dużo jak na mnie...
A poza tym już wam kiedyś o tym pisałam że czuję się jak słonica... od 1,5 roku jestem w ciąży, z przerwą w sumie 2-miesięczną.... ojjjjj to stanowczo za długooo

OOOOOOoooo to widzę podobieństwo:) Allegro i samochody na nim to norma, już się przezwyczaiłam....
Najbardziej niepokoi mnie to jak ogląda felgi i już któreś chce kupić, a niestety koszt jak dla mnie niesamowity właściwie nie wiem za co:szok: Muszę go wtedy do pionu ustawiać, że nie mamy jeszcze sofy do małej do pokoiku:-) Do tej pory działało, nie wiem jak będzie dalej;-)

nadika dzięki, chyba zrobię z niego jeszcze pulpety, najwyżej jak będą nie dobre to ich nie zjem. Mam tylko nadzieję że się nie zatruję. Albo sama zjem naleśniki, a mojemu K. zrobię pulpety, jak będzie się dobrze po nich czuł to ja je będę jadła jutro... OOOO.... to jest lepszy pomysł:-)

Agi78 poród sn to lepsza sprawa.. .ale wiadomo ile osób tyle opinii... w razie czego miej na uwadze to że po sn szybciej dojdziesz do siebie niż po cc.

Zdec - ja wiem ze poród siłami natury jest lepszyi zawsze chciałam rodzić naturalnie....ale rozumiesz jak człowiek od kilku tygodni jest nastawiany na cesarke raczej to mozna sie juz przyzwyczaic do tej myśli....a teraz...Ale mówie co będzie to będzie ja dam rade dla mojej niuni....Tyle tylko że dopiero wczoraj do mnie dotarło że teraz to nic nie wiem odnosnie porodu i wszystko może sie zmienić...hehehehe

zdec to puki co masz pretekst gorzej jak juz kupicie sofe to musisz wymyslic cos innego dla mnie też to wydatek bez sensu ale mój juz nie chce alusi bo mielismy w jednym aucie i po naszych drogach one sie nie nadawały do jazdy bo co rusz trzeba było prostować bo albo bicie miały albo powietrze schodziło takrze mam spokój ale zaczyna młody swoje wymysły stale do suktera coś by mu się przydało

Może to dziwnie zabrzmi ale ja się cieszę że zakończę myślenie o kolejnym dzidziusiu...Zacznie się nowy etap w naszym życiu.Odchowamy dzieci i będę mogła pójść do pracy,pomyśleć o szkole... Cieszę się że mam dwójkę dzieci i na tym chciałabym skończyć:D

Agi78 ja to sie boję cesarki strasznie, gdyby mi lekarz powiedział , ze będę miała cc to bym chyba uciekła z gabinetu. :szok: I podziwiam, że tak spokojnie wiadomość o cc przyjęłaś.

Zdec w sumie mięso jest już miesiąc po terminie, ale skoro było zamrożone - to po rozmrożeniu sprawdź jaki ma zapach . jeśli było zamrożone przed terminem to ja bym spróbowała je przyrządzić.
Dałaś radę na zero się ogolić?? Ja ostatnio tylko sie podgoliłam, ale na zero mi nie wyszło niestety. Poza tym przy porodzie położna i tak ogoli w razie czego. U mnie goliła, ale tylko tą część bliżej odbytu, czyli tam gdzie ewentualne nacięcie robią i szwy zakładają.

dzien dobry!
widze ze ja zdobylam srebro hihi
GRATULUJE ZLOTEJ MEDALISTCE.
u mnie nocka spokojna teraz czekam na polozna!
jesli znajde chwilke pewnie sie odezwe pozdrawiam

reklama
agi-z cesarką to o tyle dobrze że wiesz kiedy to nastąpi no i bólu przed nie ma ale po może być różnie więc chyba lepiej sn no i dochodzi się do siebie szybciej

Do góry