reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie,

noc tak sobie minęła, trudno już się dobrze ułożyć z takim brzuszkiem:-(
ale dzielnie się trzymamy:-D, ale coś czuje, że jak się zacznie to jedna po drugiej będzie się rozpakowywać:tak::-D:-D
kajdusia- tez oglądam te relacje z tych podtopień, szok:szok:, a tu prognozy nadal brzydkie:-(
neti, askut -gratuluje dobrych wieści a Anich, eagle i scorpioniczce życzę dzisiaj takich samych wieści:-D
kreatorka - śliczny pokoi dla Niny:tak::tak::-D:-D
Ewitka - pozdrowienia:-D:-D
Nie wiedziałam z tym 2 tyg urlopem dla tatusia, fajnie:-D:-D, u nas się nie przyda, bo mąż ma własną działalność gospodarcza, która i tak teraz nie funkcjonuje w zasadzie bo przez chorobę od grudnia jest w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nadal zapakowana :-)

Ale się teraz z tym wymazem GBS wystraszyłam, piszecie że sie 10 dni czeka na wynik ... a ja dopiero w czwartek 20.05 będę miała pobieran a to już przecież juz teraz 38 tydzień jest ... rany co to będzie :-(

Witajcie,

regi co do korków to rzeczywiście to miasto to jakaś porażka...
Magda_M to w sumie nie dużo płaciłaś, to dobrze;) A on to sam dał do jakiegoś laboratorium czy musiałaś to gdzieś wozić?

wiesz co ja miałam to dać do laboratorium w dolmedzie, ale że było już zamknięte to Żórawski powiedział że on to przekaże położnej i położna miała to zanieść na drugi dzień.

Hello cięzarowki

Ale pogoda, wiecie co wczoraj gadali w tv, ze taka pogoda jest przez ten wybuch wulkanu i sie zastatanwiam czy wogole lato bedzie :baffled:,a ja wsio ciuszki cienkie i z krotkim rekawkiem .

No wam powiem,ze ja chce juz rodzic. Dretwieja mi boki w nocy, bola biodra .

Hmm ciekawe czy dzis wozek przyjdzie , kurde ,ale mam peszka, tata mi wczoraj samochod zabral i zostalam z ogromnym jeepem ,ktorym nie lubie jezdzic brrrrrrr ,bo zawsze mi sie wydaje,ze zajmuje poltora pasa :baffled:
Cholercia,ale zadzwonie na ta poczte i sie dowiem,moze juz paczka jest,to jakos sie przemoge ,zeby pojechac po nia.

Tak piszecie o tych problemach ze spaniem i się zaczynam zastanawiać czy mnie to jeszcze czeka.
Ja jak zawsze jak usnę to jak kamień... boję się co to będzie jak będzie mała i będzie płakać, czy ja ją w ogóle usłyszę??:(

Magda_M próbuję znaleść nazwę tego badania w cenniku Dolmed i coś chyba ślepa jestem:/

Ostatnia edycja:
oj usłyszysz usłyszysz :-) ja przy Szymku też sie tego bałam a potem jak się urodził sama się dziwiłam że budziłam się w nocy przy najmniejszym ruchu Szymka tak mi sie słuch wyostrzył :-) jak miał katarek to budziłam się w nocy bo przez sen słyszałam ze mu się ciężko oddycha

też nie moge znaleść

Ostatnia edycja:
witam sie i ja w dwupaku nocka o dziwo spokojna wstałam tylko 2 razy i zastanawiałam sie czy nie chodziłam do kibelka przez sen ale nie :-D
wszystkim dzisiaj wizytujacym zycze dobrych wieści
anecznik nie jestem tego pewna czy to dobry pomysł żeby zatajać przed mężem słowa teściowej niech wie jaka jest jego mamusia bo może w pewnym momęcie odwrócić sie to przeciw tobie bynajmniej tak było u mnie siedziałam cicho nawet gdy mnie obrażała nie powiedziałam słowa robiłam oczywiście po swojemu dodam że mieszkaliśmy osobno i widywaliśmy się dość rzadko a i tak mieszała skończyło się tym że nie widuję jej od kilku lat no i dobrze :wściekła/y:
niestety nie wszyscy tatusiowie mogą skożystać z dodatkowego tyg wolnego tzw ojcowskiego nasi ustawodawcy tak spożądzili ustawę że mundurowym się nie należy :wściekła/y::wściekła/y:jakby to inni ludzie byli

Zdec - może to to? wiesz co nie wiem? a nie mam tego skierowania ani pokwitowania żeby sprawdzic bo zostało w dolmedzie
51Iniekcja zwykła20,00 zł

Pobieranie materiału20,00 zł
wymaz z oka, gardła, nosa, cewki moczowej, pochwy itp.

Niestety mój też tego urlopu nie dostanie:( Bo w sezonie u nich w firmie nie dają urlopów:( A sezon będzie trwał może nawet do września-października. A jak już weźmie urlop, to potem nie dostanie takich specjalnych pieniędzy, właśnie za to że wziął urlop:( (W zeszłym roku nie dostał tej kasy, bo był na zwolnieniu lekarskim - po wypadku przy pracy!!!! - paranoja!!)

magda_m tylko dziwne że tam jest napisane: pobieranie materiału, a badanie go?? Dziwne... może trzeba jeszcze będzie dopłacić przy odbiorze wyniku.. dlatego się zastanawiam czy mi się opłaca to robić, bo i tak będę miała zlecenie pewnie na więcej badań, to poszłabym sobie do LIM i tam bym miała za darmochę.

Ostatnia edycja:
reklama
witam kolejnego deszczowego dnia:-( Porażka

nie ma co zwlekać i trzeba zabierać się powoli do przygotowań, wstawiłam pranie pościeli dla małej, trudno będzie schła w domu ale już zaczęłam wątpić że pojawi się słońce. Miało przestać padać jutro a dziś juz mówią ,że bedzie padać do piątku

życzę wszystkim dziewczynom które mają dziś wizyty samych dobrych wieści:-)

Do góry