reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny :-) widzę, że nadal dzielnie się wszystkie trzymają zapakowane :happy2: no i bardzo dobrze czerwcóweczki :tak: a co tam u Ewuś?

Dziewczyny, widziałyście w jakimś sklepie wodę mineralną w sprayu Aqua Visage na przykład? Kiedyś kupowałam w Rossmanie, ale ostatnio nie moge nigdzie znaleźć, sprzedawczyni mi powiedziała, że rzucają ją sezonowo- przed latem... Chcę ją kupić koniecznie i wrzucić do torby do szpitala, Wam też polecam, super odświeża taka mgiełka, zwłaszcza przy wysiłku i gdy jest gorąco, czyli wtedy wlaśnie.... Tylko kurcze gdzie ją kupić???....
Akurat takiej nie widziałam, ale mam mgiełkę odświeżającą z avonu i też nieźle się spisuje w lato :tak:

a jaki kolorek wybraliście?

A taki: :-) chociaż przyznam, że zdecydowanie za dużo mają wzorów :-p ja jak mam 10 to już mam problem, a oni mają prawie 90 kombinacji :szok: ale udało się w końcu wybrać :-D

A zapomnialam jeszcze wczoraj napisac,ze ptaszek nie odfrunął;-), wiec Tomaszek jest dalej Tomaszkiem i lezy głowka w dół. Wiec chyba całkiem naturalny mnie poród czeka, tylko,zeby nie bolało :confused:

Oj na to, że nie będzie bolało to raczej nie ma co liczyc :-D

Lena - dziekuję bardzo za ksiażki :tak: i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)

Załączniki

• tako jumper x.jpg
    tako jumper x.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Racja dziewczyny meldować się, może już są wśród nas jakieś rozpakowane a my nic o tym nie wiemy :-)

no nie ładnie by było, tak sobie po cichaczu urodzić:-D:-D

lena-dużo dziewczyn ostatnio zamilkło, normalnie nie wiem co się dzieje :no:

paula- nie ma za co, ja teraz juz w nich chodzę, bo te wszystkie usztywniane to mnie do szału doprowadzają, normalnie jak bym mogła to chyba bym bez chodziła, ale mam takie ciężkie piersi,że zaraz by obwisłe się stały ;)

kreatorka
- gratuluje wyboru, moja koleżanka ma taki sam w tych samych kolorach i na zywo jest jeszcze ładniejszy :)

Ostatnia edycja:
kreatorka- tez na niego patrzalam ale jak zobaczylam ten co kupilismy to sie w nim zakochałam i juz nie bylo dyskusji.... i mężowi tez jakos tamten przypadł do gustu bardziej, ale ten zielony ciekawy tez naprawde:) wiec jestesmy juz dwie ktore zdecydowały sie na ten model:)

ewela- u mnie to samo z biodrami bolą mnie i z prawej i z lewej i wkońcu ląduje na plecach ze snem:eek:
nadika -powodzenia na wizycie:tak:
Kasiulka-dobrze że yoge a nie aerobik:-D
anecznik-mój jak opijał Marysi urodzenie to wszyscy koledzy do tej pory wspominają że wódka się lała strumieniami jeden nawet wylądował w tym samym szpitalu co ja ze złamaną nogą i mój jak mnie odwiedzał to póżniej do niego jeszcze mu obiad szpitalny openzlował bo był na kacu:-D
paulka-my też jak mała czasem u dziadków nocuje niewiemy co ze sobą zrobić takie nudy są wtedy:happy2:

hej dziewczyny :)

mnie coś podejrzane bóle nękają, tu coś zaboli, tu coś przykurczy w dole brzucha, dziwne, do wczoraj ich nie miałam

lena masakra z tą koleżanką
ale patrz jak dobrze, że wyczaiła i w szpitalu się znalazła
ale to chyba rzadko się zdarza, nie :/?

paula- nie ma za co, ja teraz juz w nich chodzę, bo te wszystkie usztywniane to mnie do szału doprowadzają, normalnie jak bym mogła to chyba bym bez chodziła, ale mam takie ciężkie piersi,że zaraz by obwisłe się stały ;)

:)

ja tez jak chodze w tych usztywnianych to mam wrażenie ze piersi sie meczą są rozgrzane a sutki gorące jakby sie gotowały i sama nie wiem czy to normalne nie to to jak takie szmaciaczki najwygodniejsze nic nie boli nie uwiera:)

ja tez jak chodze w tych usztywnianych to mam wrażenie ze piersi sie meczą są rozgrzane a sutki gorące jakby sie gotowały i sama nie wiem czy to normalne nie to to jak takie szmaciaczki najwygodniejsze nic nie boli nie uwiera:)

Ja chodzę w tych usztywnianych, bo w tych do karmienia albo nie usztywnianych to bym miała piersi do kolan;)Z sutkami mam tak samo szczególnie z prawym cały gorący i czerwony;)

reklama
Lena - dziekuję bardzo za ksiażki :tak: i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)

to ja wysłałam:-) przepraszam zapomniałam się podpisać:-p

w odpowiednim wątku zamieściłam wieści szpitalne od Lencji

uciekam, zajrzę wieczorem

Do góry