kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny :-) widzę, że nadal dzielnie się wszystkie trzymają zapakowane no i bardzo dobrze czerwcóweczki a co tam u Ewuś?
A taki: :-) chociaż przyznam, że zdecydowanie za dużo mają wzorów ja jak mam 10 to już mam problem, a oni mają prawie 90 kombinacji ale udało się w końcu wybrać
Oj na to, że nie będzie bolało to raczej nie ma co liczyc
Lena - dziekuję bardzo za ksiażki i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)
Akurat takiej nie widziałam, ale mam mgiełkę odświeżającą z avonu i też nieźle się spisuje w latoDziewczyny, widziałyście w jakimś sklepie wodę mineralną w sprayu Aqua Visage na przykład? Kiedyś kupowałam w Rossmanie, ale ostatnio nie moge nigdzie znaleźć, sprzedawczyni mi powiedziała, że rzucają ją sezonowo- przed latem... Chcę ją kupić koniecznie i wrzucić do torby do szpitala, Wam też polecam, super odświeża taka mgiełka, zwłaszcza przy wysiłku i gdy jest gorąco, czyli wtedy wlaśnie.... Tylko kurcze gdzie ją kupić???....
a jaki kolorek wybraliście?
A taki: :-) chociaż przyznam, że zdecydowanie za dużo mają wzorów ja jak mam 10 to już mam problem, a oni mają prawie 90 kombinacji ale udało się w końcu wybrać
A zapomnialam jeszcze wczoraj napisac,ze ptaszek nie odfrunął;-), wiec Tomaszek jest dalej Tomaszkiem i lezy głowka w dół. Wiec chyba całkiem naturalny mnie poród czeka, tylko,zeby nie bolało
Oj na to, że nie będzie bolało to raczej nie ma co liczyc
Lena - dziekuję bardzo za ksiażki i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)