reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Cześć Brzuchatki
Ja dopiero wstałam, przesypiam całe noceDlatego współczuję tym co nie mogą spać
Wczoraj byliśmy w poradni rodzinnej, mojemu mężowi jak się podobało, że pół godz dłużej siedzieliśmyCo do zachcianek to póki co mnie nie nachodzą
Ja dopiero wstałam, przesypiam całe noceDlatego współczuję tym co nie mogą spać
Wczoraj byliśmy w poradni rodzinnej, mojemu mężowi jak się podobało, że pół godz dłużej siedzieliśmyCo do zachcianek to póki co mnie nie nachodzą
MagdaM na którą masz wizytę 19.maja?????
Czyżbyśmy się znowu w poczekalni spotkały
Normalnie przyszłam do pracy, a tu nikogo nie ma
A dokumenty kolega wozi ze sobą, ale mówi że zaraz będzie na całe szczęście, bo nie po to wychodziłam z domu w ten deszcz żeby teraz się wracać
mam na 9-30
dzwoniłam
kurde kazał mi wziasc dwie nospy , lezeć w łozku, nie wstawac, po 15stej mam zadzwonic i na 16sta prawdopodobnie jade na wizyte i powiedzial,ze moze byc tak,ze w najblizszym czasie urodze
A ja na 25czerwiec termin dopiero teraz to sie zaczęlam bac :-(
kurde kazał mi wziasc dwie nospy , lezeć w łozku, nie wstawac, po 15stej mam zadzwonic i na 16sta prawdopodobnie jade na wizyte i powiedzial,ze moze byc tak,ze w najblizszym czasie urodze
Cześć czerwcówki,
wstaję dzisiaj i po porannej toalecie patrzę mam galaretkę taką białawą na wkładce, wymieniam a wkładka znów mokra, myślałam że z wodami płodowymi, na szczeście narazie spokój ale jak dzwonił mój mąż to już umówilimy się, żeby był w pogotowiu.
Pewnie brzuszek zaczyna się obniżać i to tylko pierwsze syndromy porodu, proszę moją malutką żeby poczekała na babcie tylko 9 dni, niech tylko walizki postawi wtedy możemy gnać na porodówkę
Zresztą wczoraj może odbyłam za długi spacer,może to też był powód nie wiem.
Piszecie o nieprzespanych nocach ja jeszcze miałam tak tydzień temu, za to teraz śpię jak suseł a sny że mam że hohhoho:-) dzisiaj mi się śniła II wojna światowa oszczędzę wam opisywania tych wyśnionych bzdur ale sama jestem w szoku, że tak można śnić
Co do laktatorów polecam Avent bo u mnie naprawdę się sprawdził,a trochę z niego korzystałam podczas dwunastogodzinnych pobytach na uczelni
Co do picia to ja już nie wiem co mam pić wpadłam na pomysł żeby opić się fantą i miałam taką zgagę że wróciłam pokornie do wody
A te trole to jakiś koszmar jak można wymyślać ciąże szok normalnie
wstaję dzisiaj i po porannej toalecie patrzę mam galaretkę taką białawą na wkładce, wymieniam a wkładka znów mokra, myślałam że z wodami płodowymi, na szczeście narazie spokój ale jak dzwonił mój mąż to już umówilimy się, żeby był w pogotowiu.
Pewnie brzuszek zaczyna się obniżać i to tylko pierwsze syndromy porodu, proszę moją malutką żeby poczekała na babcie tylko 9 dni, niech tylko walizki postawi wtedy możemy gnać na porodówkę
Zresztą wczoraj może odbyłam za długi spacer,może to też był powód nie wiem.
Piszecie o nieprzespanych nocach ja jeszcze miałam tak tydzień temu, za to teraz śpię jak suseł a sny że mam że hohhoho:-) dzisiaj mi się śniła II wojna światowa oszczędzę wam opisywania tych wyśnionych bzdur ale sama jestem w szoku, że tak można śnić
Co do laktatorów polecam Avent bo u mnie naprawdę się sprawdził,a trochę z niego korzystałam podczas dwunastogodzinnych pobytach na uczelni
Co do picia to ja już nie wiem co mam pić wpadłam na pomysł żeby opić się fantą i miałam taką zgagę że wróciłam pokornie do wody
A te trole to jakiś koszmar jak można wymyślać ciąże szok normalnie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana a boli Cię coś??dzwoniłam
P
paula24211
Gość
ale Cie straszy ten lekarz ja na Twpoim miejscu jesli skurczes ie pojawią znowu pojechałabym na IP zrobia ktg i jesli stwierdza ze jest jakies ryzyko to zostawia Cie na PATOLOGII na kilka dni moze i podadza odpowiednie leki rozkurczowedzwoniłam
ewela może to jeszcze nie to, rany ja mam termin kilka dni po tobie i nawet nie wyobrażam sobie że miałabym już rodzić, z jednej strony chciałabym mieć już niunia przy sobie ale z drugiej strony niech jeszcze poczeka tak 3 tygodnie co najmniej
karis ja jak za dużo pospaceruję to też tak mam, wkładka moment robi sie mokra, na początku trochę panikowałam że to może wody się zaczynają sączyć czy coś w tym stylu ale teraz juz jestem pewna że to nie wody bo jak nie wychodzę nigdzie na dłuższe spacery lub zakupy to tak nie mam, podobnie z napinaniem brzucha jak cały dzień siedzę tylko w domu to jest ok a jak gdzieś wyruszę to muszę często robić przystanek na jakiejś ławeczce bo brzuchol mi się robi twardy a po powrocie do domu leżenie i wszystko mija
ciekawe jak gosiagro się trzyma po odstawieniu leków? i nasza ewuś?
o rany a u mnie zrobiło się ciemno jak w ..... znowu będzie padać, mam nadzieję że nie będzie burzy tak jak wczoraj
karis ja jak za dużo pospaceruję to też tak mam, wkładka moment robi sie mokra, na początku trochę panikowałam że to może wody się zaczynają sączyć czy coś w tym stylu ale teraz juz jestem pewna że to nie wody bo jak nie wychodzę nigdzie na dłuższe spacery lub zakupy to tak nie mam, podobnie z napinaniem brzucha jak cały dzień siedzę tylko w domu to jest ok a jak gdzieś wyruszę to muszę często robić przystanek na jakiejś ławeczce bo brzuchol mi się robi twardy a po powrocie do domu leżenie i wszystko mija
ciekawe jak gosiagro się trzyma po odstawieniu leków? i nasza ewuś?
o rany a u mnie zrobiło się ciemno jak w ..... znowu będzie padać, mam nadzieję że nie będzie burzy tak jak wczoraj
ewelinka307
Fanka BB :)
A u mnie burza że ho ho ciemno się zrobiłoi rzeczka sobie ulicą płynie
reklama
magdalena79
Fanka BB :)
witajcie kochane widze że dzisiejszxa noc dla wielu z nas była ciężka, ja od 2 do 4 nie spałam bo mój kuba miał 39,4, tak się wystraszyłam, dobrze ze sam mnie obudził bo moj budzik zadzwoniłby dopiero po pół godziny. Musiałam mu robić okłady, był tak gorący że aż parzył. Kiedyś jak miał roczek to dostał drgawek gorączkowych i stracił przytomnośc, od tego czasu aż sie trzęse jak ma tak wysoką gorączkę. Tylko najgorsze że gorączka utrzymuje się juz 3 dobę a nie ma innych objawów. Nie wiadomo co mu jest.
ja też wczoraj dokładnie taki zamówiłam na allegro jeszcze się tylko zastanawiałam jaką grubość ale wybrałam 7 cm
Witam,
magdalena79 - tak, dobraliśmy się nieźle, uwielbiamy podróżować i wkorzystujemy na to każdą wolną chwilę, nasza Malutka też mam nadzieję taka będzie ...
co do materacy to ja kupiłam polski piankowo - kokosowy (on jest taki średnio twardy - polecony przez znajomego ortopedę) za 50 zł, więc w dobrej cenie, jak się nie będzie dobrze sprawował - kupię inny.
ja też wczoraj dokładnie taki zamówiłam na allegro jeszcze się tylko zastanawiałam jaką grubość ale wybrałam 7 cm
Ostatnia edycja: