magdalena79
Fanka BB :)
magdalena-mój ma 7 i to chyba starczy dla takiego malucha
no właśnie tez tak myśle, nie ma sensu przepłacać za grubszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magdalena-mój ma 7 i to chyba starczy dla takiego malucha
Ja też po wizycie, szyjki już nie mam, ale rozwarcia nie ma na razie, pozamykane. ale lekarz powiedział ze mogę rodzić w każdej chwili, ale jeżeli skurcze się uspokoją to i mogę do terminu dotrwać, od dziś leki odstawione zobaczymy co się będzie działo nie podoba mu się moj mocz bo mam 10-15 w.p.w leukocytów, co powiedział w okresie okołoporodowym nie jest dobrze, mam jutro powtórzyć jak wyjdzie dalej źle to dostane antybiotyk:-(, podczas badanie pojawiła się tez krew, powinno przejść jak nie to mam się tez do niego zgłosić. Następna wizyta za 2 tyg o ile dotrwam
GBS i cytologia prawidłowa a wr nie kazał mi powtarzać.
a mam pytanko do mam które rodziły może pamiętają jaka była waga dziecka przy danym obwodzie brzuszka? Obwód Majeczki brzuszka to 33 cm;-)
Jezu mój skręca łóżeczkoNajpierw stwierdził że to bubel bo nie zagieli jakiejś blaszki od szufladyale ja spokojnie siedziałam w drugim pokojuza chwile woła o to jednak tatuś jest bubel wszystko okpo chwili mnie woła a instrukcji to nie było więc myśle czy jak rozwinełam to z kartonu to nie wyżuciłam przeszukałam smieci nie ma mówie że widocznie jest to takie łatwe że nie dali instrukcjisiedze dalej w drugim pokoju znów mnie woła zadowolony z siebie że ho ho skręcił prawie wszystko ja patrze te deseczki co leży dziecko skręcone na samym dolemówie rozkręcaj bo dziecko narazie ma lezec na górze zadzwonił więc po kolege bo sam nie da chyba radyciekawe jak to się skończy