reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie mi też nie robi Ktg... nie wiem co o tym myśleć...
Ja też nie miałam:no::no::no:
o bosze ,przed chwila tak zwymiotowalam:baffled: ,ze masakra ,niewiem co jest, goraco mi i słabo
Może jakaś wirusówka???

Widziałyście? https://www.babyboom.pl/forum/wczesniaki-f20/szymonek-27-tc-590-g-40222/ biedne maleństwo :-( oby wszystko sie dobrze skończyło :tak:
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.:tak: Dzielny chłopczyk!
Czy Was też tak pieką sutki i macie całe czerwone i gorące??
Ja parę dni temu miałam strasznie obolałe piersi i takie grudki tak jakby mi się zastoje robiły,ale mineło samo:blink::blink:
dziewczyny Wy już wszystkie macie rozłożone łóżeczka??
Ja jeszcze nie mam;-) W pierwszej ciąży to postawiliśmy chyba w kwietniu a na lipiec miałam:-D:-D:-D:-D i teraz zdecydowanie rozłoży go mąż jak ja będę w szpitalu:tak::tak: no chyba że nam się odmieni:-D:-D
A z tym ciśnieniomierzem to normalnie niezła szopka:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobrze że go sprawdziłaś:tak::-D:-D:-D:-D
Witam sie przy porannej kawusi, wlasnie skonczylam pakowac torbe do szpitala, teraz stoi w pokoju i sie na mnie bezlitosnie gapi :-D

Wlasnie zajrzalam do majowek, a tam juz prawie 30 rozpakowanych !!:szok:
Już 30???:szok::szok::szok:
A ja miałam pakować torbę i jakoś mam lenia i nie chce mi się:sorry2::tak:;-):-):tak:

Mój synio wstał więc spadam go ubrać:tak:

reklama
melduję, że torba już prawie spakowana:-)zabierałam się za to już kilka razy i jakoś nie miałam weny, ale udało się.

Odnośnie łóżeczka to wczorak kurier przywiózł i odrazu mąż złożył i teraz się wietrzy. Pościel już poprana i poprasowana, tylko kołderkę i podusię jeszcze musze wyprać i beciki (jakoś 2 mi się uzbierały:)) Mam nadzieję, że z kołdrą nic złego po praniu się nie stanie

kpi-a tak sobie wczoraj i dziś myślałam gdzie ta nasza kpi się zapodziała czyżby jeszcze z gór nie wróciła no i się pojawiłaś:-)
karo-no to dobrze że te wody napłyneły i malutka tez sporo podrosła:tak:

Kurcze tak sobie od wczoraj przeglądam piżamy bo w sumie to narazie do torby zapakowałam te co mam w domu ale chyba jednak kupie nowe tylko co założyć na poród ostatnio miałam taka ładną a po porodzie przebrana byłam w szpitalna a tamta dziwnie znikneła

Wy tak o tych torbach piszecie, w sumie też miałam się za to wziąć, ale zdałam sobie sprawę że w sumie to muszę jeszcze torbę zakupić żeby mieć się w co pakować;)

Miałam dzisiaj wyprać też pościel do łóżeczka, ale jakoś stwierdziłam że może jeszcze trochę poczekam, bo jeszcze trochę czasu zostało....

Dzisiaj mam jakieś zachcianki, których nie miałam nawet na początku ciąży:-)
Zachciało mi się kaszanki i :-D:-D:-D:-D żeby było szybko wrzuciłam ją do wody i gotowałam:-D:-D:-D wracam, a tam prawie nic z niej nie zostało;-):-D:-D
Drugą już poprawnie wrzuciłam na patelnię:-)

reklama
dziewczyny, chcę kupić na wszelki wypadek laktator (cena nie jest taka ważna ), ale bardzo mi zależy na jego funkcjonalności. Czy te ręczne są praktyczne? Jakie firmy polecacie? I jeszcze butelki - ja mam jedną plastikową ( dodatek promocyjny) tommee tippee. Czy szklana jest konieczna? ile tych butelek kupujecie na dzień dobry?

aha no jeśli ten temat jest już rozwinięty...to rzućcie linka..nie mogę się doszukać tego.

Poza tym ok:) dzięki forum spotkałam się z jedną z was:) bo okazało się że chodzimy do tej samej szkoły rodzenia:)) fajnie sobie poplotkować brzuchatkowo :)):tak:

Do góry