reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewela-mi gin kazał jechać zrobić ktg w szpitalu jakby skurczy było więcej niż 5-6 na godz i po nospie by nie przechodziły:tak:
cytrusik-u mnie łóżeczko stoi ale w rozsypce dopiero dziś mąz będzie składał

Mi gin też powiedział że za 2 tyg pobieramy wymaz z dwóch dziurek:baffled:też jakoś mi sie to nie usmiecha a tak wogóle to wczoraj badał mi jeszcze piersi pierwszy raz w ciąży :nerd:

reklama
a co on ci bada z czarnej mamby ?:szok:

Mi piersi badal gin jakos w styczniu 2009r.jak bylam w tamtej ciazy, a jak zmienilam gina, to juz mi nie badal .

cytrusik-wymaz na tego paciorkowca pobiera się z pochwy i odbytu ale tak jak pisała athena to tylko troszeczke z samego początku do srodka nic nie wkłada ale mimo to jakos tak głupio z tego odbytu:baffled:
kreatorka-a gdzie tego szymonka widziałas u lipcówek?

witajcie
ależ tu dziś produkcja szaleje
niestety nie jestem w stanie teraz poczytać:-( może uda mi się później

ja dziś od rana w dobrym humorze, raz że słoneczko pięknie świeci i jest cieplutko choć w nocy padało a dwa byłam z samego rana na badaniach i mimo że wybrałam się tam bardzo wcześnie już czekała na mnie kolejka jakieś 12-13 osób za mną pojawiła się jeszcze mama z maluszkiem tak ok roczku, jakże miło się zdziwiłyśmy gdy po otwarciu wszyscy nas przepuścili w kolejce i weszłyśmy na pobranie jako pierwsze:-) miło
do tego jeszcze mój maluch tak się w nocy wiercił i mam wrażenie że nieco obniżył swoje położenie i jakbym jego główke czuła niżej, mam taką cichą nadzieję że jednak postanowił sie obrócić i darować mamusi cesarkę, zobaczymy...wizyta we wtorek więc się okaże wszystko

ja wczoraj także porobiłam pranie dla juniorka, na dziś miałam w planach prasowanie ale sobie je daruję, szkoda tracić tak pięknej pogody więc będzie spacer, a prasowanie zostawię sobie na dzień kiedy będzie padać

doczytałam także że obstawiacie terminy, mi w sumie jest wszystko jedno i tak jestem jedną z ostatnich termin wg om 29.06, wg usg 23-24.06 , jeżeli obyłoby się bez cesarki to może junior przyszedłby na świat w Dniu Ojca?:-) lub w dniu urodzin mojego taty? zobaczymy
ale i tak jestem w szoku że mimo iż jest nas tyle żadna pomimo wielu problemów się jeszcze nie rozpakowała a maluszki dzielnie rosną i się trzymają do czerwca

wybaczcie że nie poodpisuję ale nadrobię to później:tak::-)
miłego dnia Wam życzę

reklama
no to dziewczyny oby to byla prawda z ta macica :-)

a wlasnie ja tak was czytam,ze wy na ktg chodzicie, ale to lekarz prywatnie was wysyla do szpitala? Wogole dlaczego wy chodzicie ,a ja np.nie,czy ten lekarz jakis dziwny czy co? :baffled:

lena,ja wczoraj zjadłam arbuza -ale był pyszny mniam:tak:

ja z KTG mam o tyle dobrze, że mój gin ma w gabinecie więc do żadnego szpitala nie muszę jeździć i teraz w piątek na wizycie bede miała drugi raz robione :)

Do góry