reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no to dziewczyny oby to byla prawda z ta macica :-)

a wlasnie ja tak was czytam,ze wy na ktg chodzicie, ale to lekarz prywatnie was wysyla do szpitala? Wogole dlaczego wy chodzicie ,a ja np.nie,czy ten lekarz jakis dziwny czy co? :baffled:

lena,ja wczoraj zjadłam arbuza -ale był pyszny mniam:tak:

Właśnie mi też nie robi Ktg... nie wiem co o tym myśleć...

reklama
cytrusik moja edukacja to się wyrażę w czarnej d... jest:) Podczytuję zagadnienia na obronę w tramwaju najczęściej, ale zaraz chyba się za to porządnie wezmę:)

Byłam na zakupach, tzn chciałam coś kupić, a nie kupiłam nic... bo nic nie ma w tych sklepach.
Normalnie cieszę się że ktoś wymyślił coś takiego jak allegro i że już większość rzeczy mam, bo chodzenie po sklepach w tym stanie to prawdziwa mordęga:( Co 15-20 minut musiałam sobie robić przystanek na ławeczce:( Masakra..... teraz to dopiero czuję się jak słoń...

Mi też lekarz nie robi KTG:( Za to robię sobie je sama;)

kreatorka jak tam przeczytałam o tym Szymusi to wszystko do mnie wróciło:( Na całe szczęście lekarze potrafili w porę zareagować.... widać że to nie Polska.

Ostatnia edycja:
Witajcie.
U nas przez całą noc burza za burzą:szok: nie wyspałam się:no::baffled: do tego nie miałam internetu od rana:crazy:

U mnie bez większych zmian. Skurcze mam dośc bolesne, ale nie ragularne, więc spokojnie czekam co tez dzidzia sobie wymyśli:-D A duszno dziś że hoho...pewnie znów jakas burza bedzie:baffled:

Miłego popołudnia kochane;-)

hej ,ja mialam robione ktg ostatnio w szpitalu...nic ciekawego jak dla mnie,lezysz plackiem pol godziny,a maszyna robi halas ze hoho.do tego malemu sie to ie spodobalo,bo ciagle w przyssawki kopal i mi z tych pasow wyjezdzaly:)))bedzie miec charakter po mnie jak nic:D juz mam przerabane:)

Ale jestem zmęczona... ciąża daje mi się już we znaki dobrze, ze już niedlugo czerwiec i Nina będzie ze mną :tak::-)
Ewelinka
- Szymonek powinien urodzić się w sierpniu jego mam pisze, że jego stan jest stabilny, oby się dobrze jego los ułożył :tak:
Zdec - niestety co kraj to inaczej szkoda, że mimo tego, ze jesteśmy w centrum Europy podejście lekarzy jest iście afrykańskie czasami...
Lena - czasami też tak mam, ale samo ustępuje po kilku godzinach, pomaga zimny okład z herbaty :tak:

Witajcie brzuchatki ;)

Ja po dłuzszej przerwie spowodowanej wyjazdem w góry ... do małej chatki w Bieszczadach, z jednym kanałem TV i bez netu ... ale za to z cudnymi widokami i mężusiem cały czas przy boku :-)
Pogoda niestety nie rozpieszczała ale i tak odpoczęliśmy. Od miasta, cywilizacji ...

Parę stron poczytałam, nie dam rady wszystkiego, ale widzę, ze wszystkie jeszcze się trzymają w dwu lub trzypakach ...
Zobaczyłam, a raczej uświadomiłam sobie, że niektóre z nas to już naprawdę za chwilkę ... ale bedzie się działo.

Z drugiej strony trochę mnie to zmobilizowało do odszukania listy wyprawkowej dla Maluszka bo ja oprócz ciuszków nic nie mam. Muszę się juz za to wziąć żebym nie była zaskoczona .... Czy pamiętacie, gdzie taką listę znajdę??? Któraś zamieszczała na naszym forum ... A moze podrzucicie nową?

Z nowości to w pokoiku Małej stoi łóżeczko, a dziś jedziemy odebrać wózek :-D:-D:-D, oj nie mogę się doczekać ...
Poza tym Natalka się wierci w brzuszku, odpowiada kopniaczkami na moje wołanie więc jest git :-)

reklama
cześć brzuchatki!

ja po usg....na szczęście AFI wzrosło;-) odetchnęłam z ulgą...Boże jak dobrze...nie muszę iść do szpitala. Teraz mam AFI 10 cm więc bardzo ładnie w porównaniu z 4 cm....
Malutka podrosła i dziś ważyła 2100 ;-) Lekarz powiedział, że trzeba to monitorować także za ok. 2 tyg znów usg. Mam nadzieję, że sytuacja z wodami już się nie powtórzy. Także teraz sobie odpoczywam i leżakuje.
Pozdrawiam was mamunie;-)

Do góry