Ita85, Dorotka28de, Kajdusia - bardzo miło było Was poznać i się z Wami spotkać
Dziękuję za spotkanie i czekam na kolejne
:-) A na kolejnym spotkaniu to oprócz będących tu na miejscu a dziś niestety nieobecnych
Katarzynyjanickiej i
Neti79 to fajnie byłoby zobaczyć też i
Koriander oraz
Klementinkę!:-)
Kajdusia - fotki ekspresowo się pojawiły
Anecznik - Pytałaś o to czy czytałam "Język niemowląt" - czytałam a jakże, w sumie to ją pochłonęłam prawie za jednym posiedzeniem ;-)
Askut, Julia0903, Koriander, Sealet - wysłałam Wam maile z książką "Język niemowląt" Tracy Hogg, dorzuciłam jeszcze "Język dwulatka" tej samej autorki - tak na zaś ;-) Mam nadzieje, że nie umknęła mi jakaś prośba.
Klementinka - zastanawiałam się jak z Twoimi planami podróży, ciężko pewnie Ci decyzję podjąć... Jakieś ryzyko zawsze jest ale po wizycie widać, że wszystko u Ciebie ok, a to ktg to może od Twojego zdenerwowania?
Kreatorka - ale kreatywne śniadanko ;-)
Ewuś - dalej się nam tak dzielnie trzymajcie w trójpaczku! Fajnie, że masz w końcu super opiekę!
Lasposa - może zafundujesz sobie sesję w szpitalu, sceneria może nie do końca zadowalająca ale może da się jakieś fajne ujęcia trafić?
A ja dziś na ryneczku widziałam truskawki - 15 zł/kg, ale jak pachniały... mmnnnnmm... jak będą nieco tańsze to na pewno się skuszę
Pochwaliłam się dziś już Toruniankom.. Mój mąż wczoraj na swoje urodziny dostał ... lalkę :-) Takie bobo długości ok 40 cm, ubrane w śpioszki z poleceniem aby się uczył i ćwiczył przebieranie i trzymanie ;-) Wiece jak się ucieszył? Powiedział, że na pewno się przyda.. Lala po dotknięciu wydaje z siebie śmiech - rozkładający na łopatki. Normalnie popłakaliśmy się wszyscy wczoraj ze śmiechu.