reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

słoniczka ja mam takie skurcze,ale one bola mocno i sie tak teraz zastanawiam czy to juz nie takie przygotowanie wlasciwie do wyklucia, tylko,ze to troche szybko jakos hmm

jesli chodzi o czop to mi sie odrywal w pierwszej ciazy z 3tyg przed porodem i to była taka galaretowata masa jakby przezroczysta,teraz tego nie widze ..

ewus a wy w szpitalu bezprzewodowe łacze macie?

reklama
Dzien dobry :-)

Klementinka gratuluje wizyty, co do podrozy to jakbym byla w Berlinie to pewnie bym sie skusila, ale z duzymi przerwami w trasie ;-) Chociaz z drugiej strony lepiej dmuchac na zimne, pojedziecie np. latem z Jasiem, juz na spokojnie

Kajdusia super fotki, a od kiedy ty brunetka :szok::-D:-D Ja szukam i szukam :-) Slicznie ci w tych wloskach, ita, lencja dorotka wszystkie sexi ciezaroweczki jestescie :tak: Milo was zobaczyc.

Ewus, no jestesmy z ciebie dumne! i z chlopakow oczywiscie :tak: Grzecznie siedza, nabieraja sil i cialka, zeby pozniej miec duzo energii i meczyc mamusie jak juz wyjda :-D Trzymaj sie, dobrze ze normalny szpital , tamten to omijaj dalekim lukiem i obys nigdy nie musiala do niego wracac. Wypoczywaj ile mozesz!!

A ja wracam do wieszania zaslon bo juz dwa miesiace na to czekaja :-p

W kazdym szpitalu z tym jedzeniem tak jest, mozna pasc z głodu :szok:

a gdzie te zdjecia ze spotkania torunianek? bo nie widze :/

Koriander- ale ja nic nie robiłam z włosami :szok:, owszem, "skończył" mi się balejaż, który w grudniu jeszcze miałam na końcówkach włosów... Może po zimie mi trochę ściemniały, a może to wina światła ;-) Szkoda, że nie było Cię z nami, jak widzisz- miejsce to samo (i odgłosy ćwiczącej orkiestry w tle- też :-D) A Ty kobieto oszalałaś, zasłony będziesz wieszać? :angry::szok::angry:
ewela- zdjęcia na wątku zamkniętym- na "społecznościach" :tak:

Witam,
Co do skurczy to mnie do tej pory tylko raz złapało:-) a tak to spokój:-)
wiecie co poszłam dzisiaj do sąsiadki na mierzenie ciśnienia i miałam 146/91 ale po 5 minutach troche spadło 133/90 mój P już do szpitala chciał jechać, ale tak dziwnie bo czuje sie rewelacyjnie raczej bym powiedziała ze mam za niskie bo cały czas ziewam i spać mi sie chce:tak:
Dzisiaj Szymek po przedszkolu jedzie do kolegi więc do godziny 20 mamy z mężem czas tylko dla siebie:-) aż miło zwłaszcza że nie mamy tu nikogo komu możemy podesłać Szymka i spędzić troche czasu razem.
Kajdusia - super zdjęcia, miło was zobaczyc:-)
Wrocławianki
- też musimy następnym razem fotki porobić:-) może już z wózeczkami:-)

[B]Witajcie ale mnie długo nie było;)Całą dobę;)

Muszę nadrobić co tam u Was;)ale to wieczorkiem bo formatowałam kompa i nie miałam dojścia;)
[/B]

Ita85, Dorotka28de, Kajdusia - bardzo miło było Was poznać i się z Wami spotkać:tak: Dziękuję za spotkanie i czekam na kolejne:-) A na kolejnym spotkaniu to oprócz będących tu na miejscu a dziś niestety nieobecnych Katarzynyjanickiej i Neti79 to fajnie byłoby zobaczyć też i Koriander oraz Klementinkę!:-):rofl2:
Kajdusia - fotki ekspresowo się pojawiły :tak:
Anecznik - Pytałaś o to czy czytałam "Język niemowląt" - czytałam a jakże, w sumie to ją pochłonęłam prawie za jednym posiedzeniem ;-)
Askut, Julia0903, Koriander, Sealet - wysłałam Wam maile z książką "Język niemowląt" Tracy Hogg, dorzuciłam jeszcze "Język dwulatka" tej samej autorki - tak na zaś ;-) Mam nadzieje, że nie umknęła mi jakaś prośba.
Klementinka - zastanawiałam się jak z Twoimi planami podróży, ciężko pewnie Ci decyzję podjąć... Jakieś ryzyko zawsze jest ale po wizycie widać, że wszystko u Ciebie ok, a to ktg to może od Twojego zdenerwowania?
Kreatorka - ale kreatywne śniadanko ;-)
Ewuś - dalej się nam tak dzielnie trzymajcie w trójpaczku! Fajnie, że masz w końcu super opiekę!
Lasposa - może zafundujesz sobie sesję w szpitalu, sceneria może nie do końca zadowalająca ale może da się jakieś fajne ujęcia trafić?
A ja dziś na ryneczku widziałam truskawki - 15 zł/kg, ale jak pachniały... mmnnnnmm... jak będą nieco tańsze to na pewno się skuszę:happy:
Pochwaliłam się dziś już Toruniankom.. Mój mąż wczoraj na swoje urodziny dostał ... lalkę :-) Takie bobo długości ok 40 cm, ubrane w śpioszki z poleceniem aby się uczył i ćwiczył przebieranie i trzymanie ;-) Wiece jak się ucieszył? Powiedział, że na pewno się przyda.. Lala po dotknięciu wydaje z siebie śmiech - rozkładający na łopatki. Normalnie popłakaliśmy się wszyscy wczoraj ze śmiechu.:rofl2:

Kajdusia a popatrz, to ja nawet nie zauwazylam ze ty balejaz mialas, myslalam ze normalnie blondynka i juz :-) To pewnie dlatego ten ciemniejszy kolor tak ci pasuje, bo to naturalny :-)
Lencja baaaardzo dziekuje za ksiazke, swietnym jezykiem napisana, "wchlania" sie bardzo szybko az musze sobie przerwe zrobic bo czas na obiad :tak: Dziewczyny polecam, zwlaszcza ze kochana Lencja ma ja w wersji cyfrowej :-D Przed chwila zamowilam wersje oryginalna dla meza, on lubi takie podejscie do dzieci ;-) A co do spotkania, to mur-beton jak bedziemy w Toruniu!
No i swietny prezent dla meza: bobasek ktorego mozna upuscic :tak:

Kreatorka to zdjecie zapiekanki z makaronu rozbudzilo moje zmysly, zaraz oczyszcze lodowke z warzywek i zaleje sosem beszamelowym, bedzie jak znalazl :-)

Paulka jak tam po wizycie??

:wściekła/y:ale mam tydzien masakryczny, własnie dzwonili ze szkoly,ze do piatku musze zajrzec do sekretariatu i podpisac jakis aneks do umowy, jesuuu :wściekła/y: ciekawe jak sie tam dostane - chyba sie teleportuje ...

Wogole mały tak mnie kopie,ze ledwo oddycham i te skurcze jakies takie silniejsze mam niz ostatnio:crazy:

Do tego zdecydowac sie co do wozka nie moge, przez ten głupi fotelik:no:

Zjadłam arbuza za to :-p i byl pyszny.

reklama
Do góry