ewelinka307
Fanka BB :)
anik-Dzięki więc tak zrobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć brzuszki kochane
Kurcze, jak czytam wasze posty to widzę że już bliżej niż dalej...
JA dziś byłam u gina na chwile poprwić zwolnienie (ostatnio wystawił mi z błędem) . Jak wróciłam to poszłam spać na 2 h
dziewczyny, czy wy też tak macie, że jak jest skurcz, to zaczyna was boleć z tyłu, ta jakby od kręgosłupa , tak jakby ktoś wbijał igłę w krzyż? Ja tak mam 2-3 razy na dobę i nie wiem czy to napewno skurcze???
Miłągo dnia brzuszki kochane
scorpioniczkaaa ten brunatny ślad to bym skonsultowała z lekarzem, chociażby telefonicznie... Swoją drogą ciekawe.... torbę do szpitala zabierać ze sobą do pracy, jeszcze trochę i chyba też tak zacznę robić Albo chociaż mojemu wrzucę do samochodu w razie W, na szczęście pracuje jakieś 5-10 minut drogi od szpitala w którym najprawdopodobniej będę rodzić
Dziewczyny a co trzeba mieć do porodu jako dowód ubezpieczenia mam starą legitymacje ubezpieczeniowa więc chyba jak podstępluje u pracodawcy w tym miesiącu to będzie ważna bo chyba te legitymacje do końca roku mogą być tyle jeszcze mam na niej stare nazwisko niewiem czy mi tą legitymacje uznają czy szykować coś innego?
C
dziewczyny, czy wy też tak macie, że jak jest skurcz, to zaczyna was boleć z tyłu, ta jakby od kręgosłupa , tak jakby ktoś wbijał igłę w krzyż? Ja tak mam 2-3 razy na dobę i nie wiem czy to napewno skurcze???
Jest jest nas troszkę:-)Wiz ja mam 23 czerwca ale sa kalendarze ktore tez pokazuja 24 wiec jest nas na samym koncu kolejki calkiem sporo
Zdec ja sie tam tez nie spiesze chce wyprawiac za jednym zamachem 2 imprezy fajnie by bylo za rok dwa torty na jednym 6 swieczek na drugim 1 a do tego jak ekonomicznie i malo pracy
Monika ja byłam od początku i moderatorem byłam na tym wątku.tyle ze usunełam konto a po miesiącu założyłam drugie i ja juz wypadłam z obieguDziewczyny nie nadążam za Wami. Na forum jestem od niedawna i nie mogę się połapać, ale czytam dużo i staram się Was poznać lepiej. Tymczasem pozdrawiam i udanego dnia życzę.
I weź tu dogódź kobiecieJak boli to źle jak nie boli to też źle