reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie brzuchatki,
ja po wizycie ciśnienie nienajgorsze, tylko mam trochę protein w moczu:baffled: oby do porodu już nic mi się nie pogorszyło, dobrze, że tak blisko:-)następna wizyta za 2 tygodnie ciekawe czy dotrwam:happy:
ewus dobrze, że chłopaki dzielnie w brzuszku jeszcze
agi dobrze że te płytki rosną
lasposa ważne, że jesteś pod opieką
torunianki tylko zazdrościć Wam spotkania, a kto najbliżej ma do Maidstone:-p
w sumie to już dziś 10 maj a nasze maluchy faktycznie na czerwiec czekają:-D:-D:-D
pozdrawiam lecę robić frytki i jakieś mięsko bo mój A. niedługo w końcu wróci
Acha jeszcze muszę się pochwalić że mój mężulek zrobił mi masaż z kremowaniem oliwką nóg, było bosko:tak:

torunianki z bydgoszczanka super wygladacie, zazdroszcze tego spotkania
ja sie pisze na spotkanie wozkowe pod koniec wrzesnia:)

teraz chyba sobie daruje ta podroz choc mi zal oczywiscie, ale w domku czuje sie najbezpieczniej
maz skreca kolyske a ja musze zabrac sie za pranie, ale gdzie suszyc jak pogoda do bani

Lencja to ja tez poprosze ksiazeczke, maila zaraz wysle

Ja też melduję się po wizycie, mała Hania waży 3200 :szok::szok::szok:

Posłuchałam też serduszka, wszystko ok.

! czerwca mam wizytę - jak dotrwam :-D i wtedy wypisze mi skierowanie do szpitala, bo mała nadal leży miednicowo i już przy tej wadze raczej się nie obróci.

Ja też melduję się po wizycie, mała Hania waży 3200 :szok::szok::szok:

Posłuchałam też serduszka, wszystko ok.

! czerwca mam wizytę - jak dotrwam :-D i wtedy wypisze mi skierowanie do szpitala, bo mała nadal leży miednicowo i już przy tej wadze raczej się nie obróci.
Pączuszek:)Ciekawe ile moja iskierka waży;)

Pokaźna już Hania urosła:szok::szok:
Melodyjki rzeczywiście z tej karuzelki są bardzo przyjemne. Athena powiedz mi jeszcze czy też masz tak że jak ona się obraca, to ma się wrażenie że robi to "ciężko" i dodatkowe takie dość ciche dźwięki przy tym wydaje?? W sumie nawet nie wiem jak to opisać:baffled:

.dziś na wszelki wypadek zrobiłam badania zlecone przez gina (mocz, morfologia WR i HBS) żeby mieć wrazie coś.

ja właśnie też dziś odebrałam wyniki morfologi, moczu i HBS i jeszcze HIV, bo na początku przeoczyliśmy a powiedz mi WR to trzeba mieć świeży?? bo ja mam ale z początku ciąży:confused:

ewus - trzymaj się trzypaczku jak najdłużej:tak:
zyraffka - ja tez mleka zbytnio nie lubiłam, ale ostatnio coraz częściej pije, bo mi na zgagę pomaga
madziaja, Kasiulka - to macie co dźwigać:) niezła waga:-D:-D
koriander - jutro mam wizytę u gina i niby mam leki odstawić zobaczymy co powie
kajdusia - śliczna sukieneczka:-D:-D, wwow na takim wielbłądzie to i ja bym się przejechała:tak::-D:-D, tylko teraz to raczej pomiędzy tymi garbami bym się nie
zmieściła:rofl2::rofl2::rofl2:
torunianko- bydgoszczanki- milo zobaczyć Wasze twarze:-D

Wróciłam...jednak się udało czmychnąć ze szpitala po badaniach:-D
a tak poważnie miałam szczęście bo na KTG zarejestrowały się tylko dwa małe skurcze, ale nic groźnego,podobno to te przepowiadające, rozwarcie bez zmian i reszta też. No i mamy już 3 kilo na liczniku, co mnie bardzo cieszy, malutka zdrowa, uśmiechnięta i gotowa do porodu-słowa pana doktora. Czekam teraz na wynik wymazu i muszę zrobić w przyszłym tygodniu wyniki moczu i morfologii, następna wizyta 20 maja a w poniedziałek KTG w szpitalu.:-)

a teraz uciekam coś zjeść i poczytać co tam u Was:-)

Ja też mam Język niemowląt i dwulatka, ale w wersji kartkowej :-) Super się czyta, polecam każdemu, chociaż gdyby tak praktyka okazała sie tak prosta jak teoria- ach.... ;-) W poprzedniej ciąży też dużo czytałam, planowałam , a jak przyszło co do czego to i tak okazało się, że intuicja ponad wszystko!!!

Kasiulka- no Hania pobiła wagą wszystkich na głowę :szok: Super!

Jestem coraz bardziej ciekawa, która z nas zapoczątkuje urodziny malucha :-) Mam przeczucie, że w tym tygodniu już jakiś pierwszy czerwcówkowy bobas sie pojawi :tak:Pamiętam jak wypatrywałyśmy pierwszych porodów majówek, a teraz pewnie lipcówki z wypiekami na twarzy śledzą nasz wątek :-D:-D:-D To se poczekają :-D

reklama
Do góry