reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Dziewczyny!
Właśnie wstałam i zabieram się za czytanie, bo wczoraj nie miałam ochoty na siedzenie przy kompie, co u mnioe jest rzadkoscią:-D

witam Brzuchatki

u mnie pogoda tez raczej do kitu, mam nadzieje ze po poludniu sie rozpogodzi
Maly wwierca mi raczke w jajnik tak, ze nie wiem juz jak siedziec
on w ogole zrobil sie teraz bardzo wymagajacy, musze miec pozycje jaka jemu odpowiada, inaczej raczki i nozki ida w ruch

zazdroszcze wam tych kawek, ja na sama mysl sie oblizuje ale ze cis powyzej 130/80 to odpuszczam sobie

Lencja arbuza to tez moglabym codziennie, na czeresnie jeszcze czekam, mam nadzieje ze dotrwam
Ola_fasola piekny pokoik tylko podpowiedz jak zrobiliscie te drzwi w szafach, bo szafy to chyba ikea?
podsunelas mi pomysl jak przystosowac mebelki dla chlopca

Ewelinka trzymam kckiuki zeby nic sie nie dzialo, chociaz 2 tygodnie
Zdec z facetami to tak jest, Bog wiedzial komu zlecic rodzenie dzieci bo inaczej by ludzi nie bylo, oni nic nie rozumieja

witam Was

u mnie też pochmurno, deszczowo jednym słowem nieciekawie.

Siedzę sama w domu, mąż w pracy, wraca dopiero tak koło 16.30. No nic może jakąś książkę poczytam. Powiem wam, że gteraz jakoś czas mi się trochę dłuży, ale wszytsko w swoim czasie.

witam Brzuchatki

u mnie pogoda tez raczej do kitu, mam nadzieje ze po poludniu sie rozpogodzi
Maly wwierca mi raczke w jajnik tak, ze nie wiem juz jak siedziec
on w ogole zrobil sie teraz bardzo wymagajacy, musze miec pozycje jaka jemu odpowiada, inaczej raczki i nozki ida w ruch

zazdroszcze wam tych kawek, ja na sama mysl sie oblizuje ale ze cis powyzej 130/80 to odpuszczam sobie

Lencja arbuza to tez moglabym codziennie, na czeresnie jeszcze czekam, mam nadzieje ze dotrwam
Ola_fasola piekny pokoik tylko podpowiedz jak zrobiliscie te drzwi w szafach, bo szafy to chyba ikea?
podsunelas mi pomysl jak przystosowac mebelki dla chlopca

Ewelinka trzymam kckiuki zeby nic sie nie dzialo, chociaz 2 tygodnie
Zdec z facetami to tak jest, Bog wiedzial komu zlecic rodzenie dzieci bo inaczej by ludzi nie bylo, oni nic nie rozumieja

tak, meble są z ikei. w te okienka włożyliśmy zwykłą tapetę i nawet bez kleju się obeszło bo możną ją wsunąć w te szparki. Trzyma się super, tapete zawsze można zmienić a meble jak nowe.

reklama
Do góry