kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Już znalazłam zmaltretowany przepis i zaraz zamieszczę :-) ja już zaraz uciekam do łóżeczka i spać dobranoc dziewczyny i do jutra :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
perfecta, ewelinko - dzieki za odp o porodowke w bielanskim sie nie marwie - tez wyremontowana i tez sa specjalisci Bardziej o neonatologiczny wlasnie .. jeszcze poczytam sobie i pogadam, moze ktos ma info "na swiezo". Zreszta - jak sie okaze ze czas bardzo goni i jest 17 dzien powszedni - to przez most sie nie dopcham i tyle bedzie mojego "planowania" ..gryzka-zależy co cię interesuje na oddziale noworodków ale ogólnie jest ok rodziłam pierwsza córcie na bielanach i mimo że sporo na tamte czasy płaciłam za poród rodzinny to na bródnie mimo że nic nie płaciłam było dużo lepiej a tak wogóle na bródnie porodówka jest w miare wyremontowana no i właśnie jak pisze perfecta są dobrzy specjaliści
mój mąż też miłośnik piwa i myślę że jeszcze tylko ten tydzień pozwole mu wypić ale już od następnego tyg to w pełnym pogotowiu! Teraz w pt mają firmową imprezę więc napewno popijawa będzie, ja mam tylko nadzieję że ze mną nic się nie będzie działo bo zawsze się stresuje jak on z kolegami i koleżankami z pracy imprezuje. Wiecie jak to jest, różne myśli do głowy przychodząto mój mąż anioł jest (dobrze, że tego nie czyta, bo by w piórka obrósł), od weekendu majowego postanowił piwska nie pić, żeby być w gotowości, a muszę dodać, że w kuchni dziesięciopak Carlsberga stoi i go kusi