no wlasnie marze zeby sie w koncu wyprowadzic uwierz mi to nasze dziecko i my bedziemy decydowac o wszystkim i nikt mi sienie bedzie wtrącal o nie ....
Tez o tym marze,ale jakos perspektyw brak .. cięzkie to zycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie marze zeby sie w koncu wyprowadzic uwierz mi to nasze dziecko i my bedziemy decydowac o wszystkim i nikt mi sienie bedzie wtrącal o nie ....
Jak u nas urodziło sie pierwsze dziecko, to też wszystko robiliśmy sami. Teściowa mieszkała dośc daleko, więc nie miała szans sie wtrącać (chociaż próbowała). Mieszkaliśmy z rodzicami moimi, ale jak przyszło do pierwszej kąpieli, to mama po prostu zamknęła drzwi "żeby nas nie stresować" a jakbyśmy potrzebowali to mieliśmy zawołać:-) Oczywiście daliśmy radę sami Jeśli chodzi o teściową to powoli ją utemperowaliśmyi teraz już wie, że nie może sobie za dużo ze mną pozwolićchociaz jak każdy "wyskoki" ma
:-( o kurcze to na prawdę z babcią nie za ciekawie, trzeba być dobrej myśli mimo wszystkoKurcze , własnie się dowiedziałam że moja babcia ma oponiaka mózgu, wczoraj wieczorem zabrali ją do szpitala bo zaczęła robić dziwne rzeczy których do tej pory nie robiła. O 13 konsultacja lekarska co dalej będa z tym robić. Staram się nei denerwować raz dla maluszka a dwa dla babci bo wiem ze nie chciałaby by przez jej chorobe coś się stało. Moja babuszka:-(
Witajcie
A jeszcze jedno w ROSSMANIE przy zakupie 2 paczek pieluch pampers (49,99zł za paczkę) gratis jest zabawka ślimak fisher price. Zobaczcie gazetkę na stronie: Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
Może jednak dasz radę urodzić naturalnie wazne, że maluchy rozwijają się prawidłowo :-)ja po wizycie...w sumie to nic nowego nie wiem,zbadała tylko tętna i nic poza tym...nawet na fotelu nie badała...skierowania na cc nie dała bo powiedziała że jeszcze zawcześnie...a co do mojego pobytu już w Białymstoku,to powiedziałą ze ok,tylko mam tam znaleść lekarza żeby do porodu być pod opieką....I mówi że jak na mnie to i tak już jest dobrze:-)
Więc pewnie jutro rodzice zawiozą mnie do rodzinki:-)
Ja planuję chrzciny tak mniej więcej jak mała będzie miała 5-6 miesięcy :-) a jak tam Twoje wyniki? Dzwoniłaś do lekarza?a takie mam pytanko z innej beczki troche: otóż kiedy planujecie chrzcic maluchy?
Ja też zamierzam karmić piersią, jednak mam małą buteleczkę na picie (taką z sestawu od ginekologa aventu) i jedną większą nuka jakby była potrzeba odciągania pokarmu i wyjścia gdzieś, żeby mąż miał jak mała karmić :-)Mam pytanie do tych, które chcą karmić tylko piersią od początku - czy kupujecie jakieś butelki i smoczki do karmienia? Ja na razie twardo nie kupowałam, bo bardzo chce karmić, ale tyle z Was pisze o tych zakupach, że zwątpiłam....
Ale trochę mi humorek popsuł rozstęp, który pojawił się koło pępka:-( I mój mąż mi teraz wypomina, a nie mówiłem żeby smarować:-(