P
paula24211
Gość
właśnie dodałam brzuchacza z dziisaj jakis taki mały mi sie wydaje he he
ale zjadłabym torta z bitą śmietaną
ale zjadłabym torta z bitą śmietaną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie ja też z myślą o tym zakupiłam tylko, że LOVI
Dzisiaj mówię do mojego męża, że to on chyba będzie kąpał a ten taki spanikowany, że nie umie i jak coś zrobi małej....a ja mu mówię a Ty myślisz, że ja umię
hi hi moj obecał ze bedzie kąpał i przebierał zobaczymy, a najlepsza była tesciowa na samym poczatku ciazy mowi do nas ze chyba ona wykapie pierwsza bo my moze bedziemy sie bac albo nie bedziemy umiec a ona umie... a ja w smiech i mowie ze raczej sami sobie poradzimy bo to nasze dziecko hi hi
haha te chłopy to takie boi dudki sa, ja swojemu tez juz powiedzialam,ze bedzie kapal , jak narazie sie tylko zaciesza. Oczywiscie mowi,ze on pieluchy z kupa nie bedzie przebierał jeszcze nie widzial ,a juz gada
No wiesz ona podniecona, bo to chyba pierwsza wnuczka jej co?
druga, a nawet jakby była dziesiata to wolę sama kąpac niz ona miałaby to robic i jeszcze jak slysze ze ona pogryzie takie po kąpieli to wogóle nawet nie chce na to patrzec nigdy ....
hahahaha to sie masz , a myslalam,ze ona taka raczej spokojna i nie wtraca sie. Bo pewnie dlatego,ze mieszkasz jakby z nia. Współczun wielki , musisz ja ustawic sobie i nie popuszczaj ,bo sie rozbestwi kobita .