reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

właśnie dodałam brzuchacza z dziisaj jakis taki mały mi sie wydaje he he

ale zjadłabym torta z bitą śmietaną :)

reklama
haha te chłopy to takie boi dudki sa, ja swojemu tez juz powiedzialam,ze bedzie kapal , jak narazie sie tylko zaciesza. Oczywiscie mowi,ze on pieluchy z kupa nie bedzie przebierał :-D jeszcze nie widzial ,a juz gada :p

A ja obiadu wcale nie mam , nie chce mi sie robic. Na szczescie moja mama dzis robi. Mielone z mizeria i ziemniaczkami.

Kurde cos karetke słysze co rusz , chyba jakis wypadek albo cos na wiosce . Ja pitole,az mnie ciarki przeszły brrr

No dokładnie ja też z myślą o tym zakupiłam tylko, że LOVI:)
Dzisiaj mówię do mojego męża, że to on chyba będzie kąpał a ten taki spanikowany, że nie umie i jak coś zrobi małej....a ja mu mówię a Ty myślisz, że ja umię;)

hi hi moj obecał ze bedzie kąpał i przebierał zobaczymy, a najlepsza była tesciowa na samym poczatku ciazy mowi do nas ze chyba ona wykapie pierwsza bo my moze bedziemy sie bac albo nie bedziemy umiec a ona umie... a ja w smiech i mowie ze raczej sami sobie poradzimy bo to nasze dziecko hi hi

hi hi moj obecał ze bedzie kąpał i przebierał zobaczymy, a najlepsza była tesciowa na samym poczatku ciazy mowi do nas ze chyba ona wykapie pierwsza bo my moze bedziemy sie bac albo nie bedziemy umiec a ona umie... a ja w smiech i mowie ze raczej sami sobie poradzimy bo to nasze dziecko hi hi

No wiesz ona podniecona, bo to chyba pierwsza wnuczka jej co?

druga, a nawet jakby była dziesiata to wolę sama kąpac niz ona miałaby to robic i jeszcze jak slysze ze ona pogryzie takie po kąpieli to wogóle nawet nie chce na to patrzec nigdy ....

hahahaha to sie masz , a myslalam,ze ona taka raczej spokojna i nie wtraca sie. Bo pewnie dlatego,ze mieszkasz jakby z nia. Współczun wielki , musisz ja ustawic sobie i nie popuszczaj ,bo sie rozbestwi kobita .

Cześć czerwcówki,
przynajmniej narazie czerwcówki:-D:-D
wpadłam pożyczyć Wam miłego dnia:tak:
jakoś tak ostatnio ruszam się tak ociężale, czy wasze brzuszki też takie ciężkie czy tylko ja tak się czuje jak hipcio:rofl2:?
paula my będziemy chrzcić jak mała skończy 3 miesiące
sealet ja karmiłam pierwszego synka od początku ale był tak ciężki poród, że trafił do iknubatora na parę godzin, byliśmy odseparowani i ściągałam pokarm żeby produkcja pokarmu nie ustała. I dobrze, że tak na wszelki wypadek kupiłam zestaw Aventu z laktatorem. Zresztą później też się przydawał bo ja akurat jeszcze studiowałam i na uczelni muiałam ściagać pokarm
anik życzę wszystkiego dobrego
gosiagro życzę powodzonka i zdrówka dla męża

hahahaha to sie masz , a myslalam,ze ona taka raczej spokojna i nie wtraca sie. Bo pewnie dlatego,ze mieszkasz jakby z nia. Współczun wielki , musisz ja ustawic sobie i nie popuszczaj ,bo sie rozbestwi kobita .

no wlasnie marze zeby sie w koncu wyprowadzic uwierz mi:) to nasze dziecko i my bedziemy decydowac o wszystkim i nikt mi sienie bedzie wtrącal o nie ....:)

reklama
Ja dziś po wizycie u okulisty :-) ciśnienie sprawdzone i mogę spokojnie rodzić naturalnie :-)
Przy okazji stałam się atrakcją dnia w poczekalni i u lekarki kiedy powiedziałam że u mnie się 9 miesiąc zaczął to wszyscy się pytali gdzie ja dziecko chowam :-D bo jak na 9 miesiąc to mam mały brzuszek :-) Może brzuszek i mały ale za to jaki ciężki :-D mi się taki mały wcale nie wydaje zwłaszcza po całym dniu :-D

Do góry