Lenuszka
Mamusia Gajusi
Nigdy nie wiem co to są te leniweNa pewno szybko się je robiPonieważ jestem ostatnio leniwa to na obiad zrobiłam pierogi leniwez bułeczką tarta i cukrempyychotaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie wiem co to są te leniweNa pewno szybko się je robiPonieważ jestem ostatnio leniwa to na obiad zrobiłam pierogi leniwez bułeczką tarta i cukrempyychotaaa
Nigdy nie wiem co to są te leniweNa pewno szybko się je robi
Mam pytanie do tych, które chcą karmić tylko piersią od początku - czy kupujecie jakieś butelki i smoczki do karmienia? Ja na razie twardo nie kupowałam, bo bardzo chce karmić, ale tyle z Was pisze o tych zakupach, że zwątpiłam....
[Mam pytanie do tych, które chcą karmić tylko piersią od początku - czy kupujecie jakieś butelki i smoczki do karmienia? Ja na razie twardo nie kupowałam, bo bardzo chce karmić, ale tyle z Was pisze o tych zakupach, że zwątpiłam....
Ja też mam zamiar karmić cycusiem...ale kupiłam dwie w razie "W"Cześć wszystkim!
Mam pytanie do tych, które chcą karmić tylko piersią od początku - czy kupujecie jakieś butelki i smoczki do karmienia? Ja na razie twardo nie kupowałam, bo bardzo chce karmić, ale tyle z Was pisze o tych zakupach, że zwątpiłam....
Cześć wszystkim!
No dokładnie ja też z myślą o tym zakupiłam tylko, że LOVIja tez mam zamiar tylko piersią jednak kupiłam butelkę nuk 125 ml jakby trzeba było dać trochę herbatki czy glukozy na ewentualne bóle brzuszka albo jak będe musiała na chwile wyjść coś załatwić to wtedy odciągniętym mlekiem mąż pokarmi z butli