reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, słoneczko dziś pięknie świeci, mam nadzieję, że będzie też ciepło... :-)
katarzynajanicka- gratuluję sporego synusia :-)
paulka82- ale miałaś szczęście z tym telefonem :-) Jednak są na świecie jeszcze uczciwi ludzie :-) Co do męża- współczuję Wam bardzo tej sytuacji, ale najważniejsze, że lekarze są przejęci i nie ustaną w poszukiwaniu przyczyn- to najważniejsze! Będzie dobrze!
mamamikołaja- super zdjęcia, slicznie wyglądasz :-) Mam nadzieję, że te bóle jeszcze Ci przejdą- współczuję serdecznie :-(

Ja ostatnią wizytę miałam jeszcze po miesiącu, a teraz następna zaplanowana już po 3 tygodniach, chyba wystarczy...

Miłego dnia

reklama
co do wizyt ja miałam 20.04 a to był 30 tydzień, teraz wizytować będziemy sie 18 maja czyli 4 tygodnie, następna na początku czerwca, od 18 maja także co tydzień ktg w szpitalu

To ja zaczne wizytowanie juz w poniedzialek 17 maja , ciekawe czy lekarz zleci te badanie na tego paciorkowca i niech mnie zbada na samolocie w koncu

Witam wszystkie brzuchatki :-)
paulka82 - faktycznie miałaś niesamowite szczęście z telefonem :tak: trzymam kciuki za męża, żeby jak najszybciej mógł wyjść ze szpitala. Jak tam Twoje skurcze? Trochę spokojniej?
gosiagro - trzymam kciuki i za Twojego męża, niech już się to leczenie skończy wreszcie skutecznie :happy: Po odstawieniu fenka niejedna rodziła dopiero w terminie albo i po - oby maleńka wytrzymała do powrotu Taty!

Ja wizytuję na razie cały czas co 3-4 tygodnie - zobaczymy co będzie po następnej wizycie (10tego). Puchnąć odpukać, też nie puchnę:-)

Wszystkim wizytującym życzę pomyślnych wieści!

ach miałam Wam się pochwalić ale oczywiście moja skleroza przeżywa teraz największy rozkwit:-D:-D
właśnie w weekend dowiedzieliśmy się że siostra mojego męża która ma 8 miesięczną córcie także jest w ciąży 10-11 tydzień z terminem na listopad:tak::-)
czyli "zarażamy" dalej:-D:-D:-D
chyba muszę się wybrać do koleżanki bo ostatnio wspominała że chciałaby znowu zaciążyć, ciekawe może i u niej cos sie zmieniło:-)

Witam sie rowniez, w koncu wyszlo sloneczko wiec mozna troche po sklepach polazic :tak:
Poczytal majowki, tam juz sie worek posypal rodza jak szalone :-D

Paulka, gosiagro nadal trzymam kciuki za mezow!
katarzynajanicka gratuluje dorodnego Filipka!
paulka ale numer z tym telefonem ;-) dobrze ze kobitka uczciwa :tak:
Kajdusia wielkie dzieki za mejla :-D:-D
Widze ze jutro dzien wizyt, ja mam rowniez, az nie wierze ze teraz co tydzien musze na nie chodzic :szok:

reklama
To ja zaczne wizytowanie juz w poniedzialek 17 maja , ciekawe czy lekarz zleci te badanie na tego paciorkowca i niech mnie zbada na samolocie w koncu

jak nic nie bedzie mowil o samolocie to po prostu powiedz ze cos tam Cie kuło czy cos i napewno zajrzy sprawdzi szyjke:)
wczoraj na szkole mowili ze lepiej miec zrobione te wymazy miedzy 36 a 37 tygodniem ciąży
ja w przyszłym tyg pojde do szpitala i zrobie bo i tak to prywatnie trzeba placic:) wiec zadbam o to sama

Do góry