reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Witajcie!
Nareszcie się dziś wyspałam nawet razu na siusiu nie wstałam szok
klementinka-ja kupuje tak po 5 sztuk tetrowych i flanelowych jak zabraknie to najwyżej dokupie
ewela-wiadomo że jakby kupic same pieluchy to się z przesyłką nie opłaca ale przecierz zaraz w tym samym sklepie znajdzie się mase innych rzeczy do kupienia;-)
katarzynajanicka-fajnie że na wizycie wszystko w porządku
lena-powodzenia na wizycie!
zdec-ja dziś też z 5 min gapiłam się na tą liste miesięcy i przecirz my już na 2 miejscu a maj już się zaczął ale byłam zadowolona jak dziś to zobaczyłam
paulka-dobrze że tel tak szybko się znalazł po co dodatkowy jeszcze kłopot na głowie.Oby u męża jak najszybciej wykryli co mu dolega!
Co do opuchlizny nóg i wogóle to mi na szczęście narazie nic nie puchnie normalnie nosze sobie obrączke i pierścionek i mam luz jak zawsze mam nadzieje że tak zostanie do końca.Jak ostatnio byłam na badaniach stały przedemną dwie dziewczyny w ciąży i spojrzałam na ich nogi to niezłe baloniki miały aż byłam w szoku
Nareszcie się dziś wyspałam nawet razu na siusiu nie wstałam szok
klementinka-ja kupuje tak po 5 sztuk tetrowych i flanelowych jak zabraknie to najwyżej dokupie
ewela-wiadomo że jakby kupic same pieluchy to się z przesyłką nie opłaca ale przecierz zaraz w tym samym sklepie znajdzie się mase innych rzeczy do kupienia;-)
katarzynajanicka-fajnie że na wizycie wszystko w porządku
lena-powodzenia na wizycie!
zdec-ja dziś też z 5 min gapiłam się na tą liste miesięcy i przecirz my już na 2 miejscu a maj już się zaczął ale byłam zadowolona jak dziś to zobaczyłam
paulka-dobrze że tel tak szybko się znalazł po co dodatkowy jeszcze kłopot na głowie.Oby u męża jak najszybciej wykryli co mu dolega!
Co do opuchlizny nóg i wogóle to mi na szczęście narazie nic nie puchnie normalnie nosze sobie obrączke i pierścionek i mam luz jak zawsze mam nadzieje że tak zostanie do końca.Jak ostatnio byłam na badaniach stały przedemną dwie dziewczyny w ciąży i spojrzałam na ich nogi to niezłe baloniki miały aż byłam w szoku
częste oddawanie moczu to norma tez u mnie. A powiedzcie dziewczyny czy wy czujecie , ze się kości łonowe rozchodzą?? Bo ja czuje ucisk dość wyraźny. Nie wspominam nawet o skurczach i twardnieniu brzucha.
Mam to samo, a nieraz jest tak,ze ledwo moge chodzic bo tak boli i sie tylko posuwam po podłozu,czuje sie wtedy jakbym sexa uprawiala 24godziny non stop hehe
ewelinka no no wiadomo,ze wtedy sie cos jeszcze wychaczy :-)
Aaa zakupilam i juz zaczełam uzywac te czopki Avenoc na hemoroidy,mam nadzieje,ze pomoga lepiej niz masc,bo wizyte u gina mam dopiero 17maja.
A własciwie ,dlaczego nie wszyscy ginekologowie kaza przychodzic na wizyte co 2 tygodnie???
Nurtuje mnie jeszcze jedno - czy jak dostane te skurcze porodowe i pojade do szpitala to oni robia badanie usg w jakiej pozycji jest dziecko ???
Bo mnie sie wydaje,ze moj sie przekrecil znowu i sie boje ,zeby w trakcie rodzenia nie wyszlo,ze on np. jest dupcia w dół.
P
paula24211
Gość
Witam sie z Wami po krótkiej przerwie
podczytywałam forum ale jakos nie miaalm natchnienia zeby cos pisac:--(
lena, ewuś- przykro mi ze tak przykre sparwy sie stały
paulka, gosiagro- dużo zdrówka dla Was i Waszych meżów zeby szybciutko wrócili do Was zdrowi i zebyście juz cieszyli sie razem maluszkami
ewela- wczoraj na szkole mówili ze niby robią usg :-)
gratuluje udanych wizyt
a wszystkim wizytującym dzisiaj zycze samych pomyślych wieśi
podczytywałam forum ale jakos nie miaalm natchnienia zeby cos pisac:--(
lena, ewuś- przykro mi ze tak przykre sparwy sie stały
paulka, gosiagro- dużo zdrówka dla Was i Waszych meżów zeby szybciutko wrócili do Was zdrowi i zebyście juz cieszyli sie razem maluszkami
ewela- wczoraj na szkole mówili ze niby robią usg :-)
gratuluje udanych wizyt
a wszystkim wizytującym dzisiaj zycze samych pomyślych wieśi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kochane brzuchatki
u nas tak sobie, weekend pogoda paskudna , teraz też prawie cały czas pada z małymi przerwami, ech... nawet nie mam jak się za porządne pranie zabrać
chwilkę się nie odzywałam ale jakoś nie miałam weny, z moim też różnie sie układało ale jest ok, szczerze mówiąc chciałabym juz urodzić i wrócić do jakiejś równowagi psychicznej bo te huśtawki nastrojów mnie kiedyś wykończą
w sumie starałam się czytać na bieżąco i widzę że pojawiały się zarówno dobre jak i złe wieści.... życie
liliti jak miło się czyta Twoje posty przepełnione radością wreszcie:-):-)
paulka, gosiagro trzymam kciuki za Waszych mężów oby wszystko szybko wróciło do normy i przed pojawieniem się maluchów na świecie
gratuluję wszystkim udanych wizyt i duuuużżżżyyyych maluszków, jak niewiele nam zostało
ja wczoraj mimo paskudnej pogody wybrałam sie na większe zakupy i tak dla siebie mam już chyba wszystko do szpitala
dla juniorka został mi do kupienia przewijak, leżaczek i parę drobiazgów
ewentualnie jakieś ciuszki gdyby coś mi się spodobało;-) a tak będzie na pewno
do tego w planach pranko i prasowanie ale na to potrzeba czasu, chęci i pogody....a tu nici z tego
tak właśnie wymyśliłam sobie że może jeszcze dziś się gdzieś wybiorę ale to zależy od mojego bo w taką pogodę i deszcz to nie bardzo chce mi się wybierać z lalą
coś się krakowianka dawno nie odzywała, ciekawe jak u niej się sprawy mają?
u nas tak sobie, weekend pogoda paskudna , teraz też prawie cały czas pada z małymi przerwami, ech... nawet nie mam jak się za porządne pranie zabrać
chwilkę się nie odzywałam ale jakoś nie miałam weny, z moim też różnie sie układało ale jest ok, szczerze mówiąc chciałabym juz urodzić i wrócić do jakiejś równowagi psychicznej bo te huśtawki nastrojów mnie kiedyś wykończą
w sumie starałam się czytać na bieżąco i widzę że pojawiały się zarówno dobre jak i złe wieści.... życie
liliti jak miło się czyta Twoje posty przepełnione radością wreszcie:-):-)
paulka, gosiagro trzymam kciuki za Waszych mężów oby wszystko szybko wróciło do normy i przed pojawieniem się maluchów na świecie
gratuluję wszystkim udanych wizyt i duuuużżżżyyyych maluszków, jak niewiele nam zostało
ja wczoraj mimo paskudnej pogody wybrałam sie na większe zakupy i tak dla siebie mam już chyba wszystko do szpitala
dla juniorka został mi do kupienia przewijak, leżaczek i parę drobiazgów
ewentualnie jakieś ciuszki gdyby coś mi się spodobało;-) a tak będzie na pewno
do tego w planach pranko i prasowanie ale na to potrzeba czasu, chęci i pogody....a tu nici z tego
tak właśnie wymyśliłam sobie że może jeszcze dziś się gdzieś wybiorę ale to zależy od mojego bo w taką pogodę i deszcz to nie bardzo chce mi się wybierać z lalą
coś się krakowianka dawno nie odzywała, ciekawe jak u niej się sprawy mają?
też sie zastanawiałam dlaczego niektórzy lekarze nie zalecają wizyt co 2 tyg już teraz i w związku z tym że mi w przychodni kazała przyjść za miesiące (tzn. 18 maja) zapisałam sie jutro prywatnie:-)
na porodówce robia usg:-) przynajmniej mi robili 7 lat temu:-)
u nas przy przyjęciu do szpitala standardowo robi sie ktg i usg właśnie po to by sprawdzić co z dzidziąMam to samo, a nieraz jest tak,ze ledwo moge chodzic bo tak boli i sie tylko posuwam po podłozu,czuje sie wtedy jakbym sexa uprawiala 24godziny non stop hehe
Nurtuje mnie jeszcze jedno - czy jak dostane te skurcze porodowe i pojade do szpitala to oni robia badanie usg w jakiej pozycji jest dziecko ???
Bo mnie sie wydaje,ze moj sie przekrecil znowu i sie boje ,zeby w trakcie rodzenia nie wyszlo,ze on np. jest dupcia w dół.
witam się z Wami po 4dniowej przerwie...
weekend miałam intensywny ale to już chyba koniec wojaży, już nie mam na nie siły, ale i tak było fajnie
właśnie kończy mi się czwarte pranie Tymonka, więc idę je wieszać a potem poczytam co u Was się działo;-)
jedyne co przelotnie zauważyłam że u leny i ewuś zdarzyły się przykre rzeczy przykro mi dziewczyny, trzymajcie się choćby dla Waszych pociech!
weekend miałam intensywny ale to już chyba koniec wojaży, już nie mam na nie siły, ale i tak było fajnie
właśnie kończy mi się czwarte pranie Tymonka, więc idę je wieszać a potem poczytam co u Was się działo;-)
jedyne co przelotnie zauważyłam że u leny i ewuś zdarzyły się przykre rzeczy przykro mi dziewczyny, trzymajcie się choćby dla Waszych pociech!
z szufladą? i na jaką pościel się zdecydowałaś???ITA zamówiłam jednak to łóżeczko
reklama
P
paula24211
Gość
ja do 27 kwietnia miałam co miesiac teraz od ostatniej wizyty do nastepnej mam 3 tyg i to bedzie juz ostatnia wizyta nibyteż sie zastanawiałam dlaczego niektórzy lekarze nie zalecają wizyt co 2 tyg już teraz i w związku z tym że mi w przychodni kazała przyjść za miesiące (tzn. 18 maja) zapisałam sie jutro prywatnie:-)
tez mam 18 maja wizyte