reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześc:-) Witam ponownie wieczorkiem.
Gratuluję dobrych wieści. Widzę,że niektóre z Was już tuż tuż, gotowe do działania:-)
Co do kibelka, to dołączam się do grona lasek z nietrzymaniem moczu:-) biegam co chwilę
zgaga dokucza, staram się jeść małymi porcjami i niewiele wieczorkiem, muszę jakos to przetrwać
myslę,że każdej z nas brzuch trwardnieje, pojawiają się przecież skurcze które przygotowują macicę do porodu,więc każda z nas bardziej lub silniej będzie to czuła

reklama
klementinka-ja właśnie oglądałam na allegro tetry i flanele bo mi właśnie ich jeszcze brakuje w sklepach dziś widziałam po ok 5 zł i to brzydkie wzory a na allegro koło 3 zł:tak:

a doliczyłas przesyłke? moze ci wiecej wyjsc niz w sklepie.

effabf29f7.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszytskich poweekendowo

Przesylam pozytywne fluidy wszytskim z problemami, niech juz sie skoncza
A solenizantkom zycze zdrowka i radosci

Kajdusia to Ci sie maly bokser trafil !!! moja kuzynka zarobila limo grzechotka :)

Co do apetytu to ja mam na odwrot niz Wy znaczy poprostu go nie mam, ostatnio do zycia wystacza mi woda mineralna :) jutro mam badania przed wizyta mam nadzieje ze sie to w nich nie odbije. Podnoszenie z podlogi..... hmmmm Oli wie ze mamie nie wolno nic rzucac na podloge kladzie na fotel :) za to ta starsza wersja Ola..... no coz w lazience stale cos zbieram..

A kolejki... dostalam reprymende od meza w niedziele, wyrwalam sie do biedronki po bulki sama a chlopaki zostali w aucie, no i stalem w tej kolejce.... jak wrocilam do auta to mi powiedzial ze myslal ze ide bo nie bede stala a ja tylko na domysly lece mam powiedziec ze przechodze bez kolejki a nie czekac az ktos sie domysli ze jestem w ciazy

Glosowanie i narzekanie raczej naleze do tych nieskarzacych sie , a na wybory kazde chodze i mowie ze jak nie pojde to nie bede miala prawa do narzekania :-D becikowe wprowadzili chyba ze 3 miesiace po urodzeniu Olafa teraz stawaialam ze je zlikwiduja zanim urodze

Kochane ja jutro ma wizyte;)Na szczęście bóle przeszły....była u nas Pani kamerzystka i podpisaliśmy umowę;)

któras z Was poruszyła temat przwedszkoli, też słyszałam że trzeba zapisywac szybciej
mam natomiast doświadczenie co do żłobków w toruniu, bo juz jeździąłm pytać; szanse sa marne bo maja straszne obłożenie asle oczywiście podanie można złożyć ale dopiero ja dziecko się urodzi, nie chcą przyjmowac podań od kobiet w ciązy, bo to nie ma sensu gdyż i tak sa zapchani dziećmi już urodzonymi

lena powodzenia na jutrzejszej wizycie, oraz wszystkim dziewczynom które jutro wizytują samych dorych wieści :-)

raport z wizyty:)

Filip waży 2560 :) nadal główką w dół, dr powiedział, że na razie się mu na świat nie spieszy, więc jest ok :) szkoda tylko, że zdjęcia nie mam nowego, bo mały tak ulożony, że nie da rady fotki zrobić

a i jeszcze nasz x-lander xa właśnie dziś przyjechał :)

reklama
raport z wizyty:)

Filip waży 2560 :) nadal główką w dół, dr powiedział, że na razie się mu na świat nie spieszy, więc jest ok :) szkoda tylko, że zdjęcia nie mam nowego, bo mały tak ulożony, że nie da rady fotki zrobić

a i jeszcze nasz x-lander xa właśnie dziś przyjechał :)

Gratuluję sporaśnego brzdąca i dobrych nowinek:tak::-)

Powodzenia życzę na dzisiejszych wizytach.

U mnie dziś słoneczko od rana, oby tak zostało:-) miłego dnia Wam życzę

Do góry