reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam Was cieplutko:-)

No oburzona jestem:wściekła/y:jaki cel ma podszywanie sie pod kobietę w ciąży:confused::eek:może ciemna jestem ale nie widzę w tym sensu jakoś:cool:no ale każdy ma swoje rozrywki. Piszecie że dziewczyny potrafią sobie wymyśleć śmierć maluszka, poronienie...:-(cos takiego chyba może zrobić tylko ktoś kto nie przeszedł przez to nigdy i nie wie jaki to ból straszny:-(Z tymi bliźniakami to mi trochę podejrzane było...bo na początku mówila ze prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej...:confused:a mi lekarz na pierwszym usg mówił ze jak są bliźniaki to zaraz widać (tylko w nielicznych przypadkach nie...). Poza tym ona z bliźniaków, siostra w ciąży bliźniaczej i ona też...:confused:coś za dużo mi tych dzieci było:szok:

Miłego dnia

reklama
Witam dziewuszki weekendowo!
Czy wy tez sie tak wczesnie budzicie? ufff..pociesza mnie fakt ze zasypiam okolo 21, bo chyba bym chodzila jak widmo :cool2: My sie po poludniu wybieramy nad morze, dojodowac fasolke i siebie samych :tak: W skorcie weekend u tesciow :-D

Hehe, fajnie z tymi fochami- najlepsze, że wszystko nam wybaczają :-D

No te fochy.. ja to meza podziwiam chociaz twierdzi ze nawet troche zlagodnialam, ale gdyby nie on to dom by brudem zarosl..dzielny chlopak :-D
Kajdusia a ty mi akurat na humorzasta nie wygladasz :-p:-p

Dziewczyny nie wiem czy każda z Was zagląda na to prywatne forum, ale pojawiła sie informacja od moderatora, iz Kartoteks przyszła mama bliżniaków jest trolem i zostala zbanowana. Hmmm.. przykre to....

Ja nie zagladam bo nie wiem gdzie jest, ale jestem w szoku, kiedys spotkalam sie z podobnym przypadkiem na innym forum. Pamietajmy ze internet gwarantuje anonimowosc i waro zachowac ostroznosc. Kazdy moze byc kim chce, bo twarz zostaje bezpiecznie ukryta za milionami przewodow i laczy :sorry2:

A propos, Kartoteks zajmowala sie lista czerwcowek, chyba juz jej nie dokonczy.. kto po niej przejmie dzialanosc biurokratyczna? ;-)

hej dziewczyny, wczora bylam na usg: moje SZCZĘŚCIE ma 7 mm i pięknie bije mu serduszko;-))) wzruszylam sie jak to zobaczylam a mój kochany nawet uronił łezkę;-) cudowne sa takie chwile. pozrawiam i zycze wam tez pieknych widoków na usg;-)

dodam jeszcze ze co do nudnosci od 3 dni wszystko sie zmienili: w dzień czuje sie ok, mam apetyt ,ciągle jestem głodna- jedynie po otwarciu oczu biegne do toalety zwymiotowac i tak co rano;-) ale potem czuje ulge i moge normalnie funkcjonowac;-)

Hej! Dziewczyny a do kiedy zamierzacie pracować? Ja ok 10 lis ide do gin i myśle żeby dał mi zaświadczenie bo moja praca nie nalezy do lekkich. Chodze prywatnie wiec mysle ze nie bedzie problemu:) Jak myslicie?:-)

Justajarek ja do 10 grudnia mam urlop macierzyński a potem odrazu na L-4 :) a najlepsze to Wam powiem że ja siedze w domu od grudnia tamtego roku i z moich obliczeń to jeszcze będe w domu do grudnia przyszłego roku :)
A więc 2 lata na L-4 a oni mi płacą... kurcze dziwnie mi iść teraz do kierownika i dać znowu zaświadczenie i L-4 :p

justajarek wydaje mi się że jeżeli masz pracę która może zagrozić ciąży to jest nawet wskazane żebyś poszła już na zwolnienie.
Ja chce pracować jak najdłużej :) mam fajną pracę i bezproblemową.

Cześć o poranku!!:tak:Jednak udało mi się wcześniej wstać niż zakładałam:-)

Nie było mnie tu całą noc a tu takie afery.
Masakra jakaś, wróciłam aż do tego co pisała i zrobiło mi się jej żal.
Po co ludzie coś takiego wymyślają? Po co podszywają się pod kogoś kim nie są? Może ona ma jakieś problemy i potrzebowałaby iść do psychologa.:-(
Wkurza mnie tylko to że jestem tak strasznie naiwna, na prawdę przejęłam się jej krwawieniami, bo wiem co to znaczy stracić dzieciątko:-(
Ludzie są bez serca:szok:
Ewitka gratuluję czujności!!;-) Bardzo fajnie że jesteś, bo teraz zostaniesz naszym Aniołem Stróżem:tak:
Kasiek ja bym się jeszcze wstrzymała z zakupem kreacji sylwestrowej.
W zeszłej ciąży brzuch dopiero mi urosł po 5 miesiącu, a teraz nie wiem może z racji że jeszcze się wszystko dobrze nie obkuczyło już teraz nie mieszczę się w spodnie i właśnie planuję jakieś zakupy, jeszcze nie wiem czy allegro czy niestety Bielany:-(

Życzę wszystkim miłego dnia, a tym co się wybierają w podróż spokojnej i bezpiecznej drogi:-)

reklama
Do góry