reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam Was cieplutko:-)

No oburzona jestem:wściekła/y:jaki cel ma podszywanie sie pod kobietę w ciąży:confused::eek:może ciemna jestem ale nie widzę w tym sensu jakoś:cool:no ale każdy ma swoje rozrywki. Piszecie że dziewczyny potrafią sobie wymyśleć śmierć maluszka, poronienie...:-(cos takiego chyba może zrobić tylko ktoś kto nie przeszedł przez to nigdy i nie wie jaki to ból straszny:-(Z tymi bliźniakami to mi trochę podejrzane było...bo na początku mówila ze prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej...:confused:a mi lekarz na pierwszym usg mówił ze jak są bliźniaki to zaraz widać (tylko w nielicznych przypadkach nie...). Poza tym ona z bliźniaków, siostra w ciąży bliźniaczej i ona też...:confused:coś za dużo mi tych dzieci było:szok:

Miłego dnia

reklama
Witam dziewuszki weekendowo!
Czy wy tez sie tak wczesnie budzicie? ufff..pociesza mnie fakt ze zasypiam okolo 21, bo chyba bym chodzila jak widmo :cool2: My sie po poludniu wybieramy nad morze, dojodowac fasolke i siebie samych :tak: W skorcie weekend u tesciow :-D

Hehe, fajnie z tymi fochami- najlepsze, że wszystko nam wybaczają :-D

No te fochy.. ja to meza podziwiam chociaz twierdzi ze nawet troche zlagodnialam, ale gdyby nie on to dom by brudem zarosl..dzielny chlopak :-D
Kajdusia a ty mi akurat na humorzasta nie wygladasz :-p:-p

Dziewczyny nie wiem czy każda z Was zagląda na to prywatne forum, ale pojawiła sie informacja od moderatora, iz Kartoteks przyszła mama bliżniaków jest trolem i zostala zbanowana. Hmmm.. przykre to....

Ja nie zagladam bo nie wiem gdzie jest, ale jestem w szoku, kiedys spotkalam sie z podobnym przypadkiem na innym forum. Pamietajmy ze internet gwarantuje anonimowosc i waro zachowac ostroznosc. Kazdy moze byc kim chce, bo twarz zostaje bezpiecznie ukryta za milionami przewodow i laczy :sorry2:

A propos, Kartoteks zajmowala sie lista czerwcowek, chyba juz jej nie dokonczy.. kto po niej przejmie dzialanosc biurokratyczna? ;-)

hej dziewczyny, wczora bylam na usg: moje SZCZĘŚCIE ma 7 mm i pięknie bije mu serduszko;-))) wzruszylam sie jak to zobaczylam a mój kochany nawet uronił łezkę;-) cudowne sa takie chwile. pozrawiam i zycze wam tez pieknych widoków na usg;-)

dodam jeszcze ze co do nudnosci od 3 dni wszystko sie zmienili: w dzień czuje sie ok, mam apetyt ,ciągle jestem głodna- jedynie po otwarciu oczu biegne do toalety zwymiotowac i tak co rano;-) ale potem czuje ulge i moge normalnie funkcjonowac;-)

Hej! Dziewczyny a do kiedy zamierzacie pracować? Ja ok 10 lis ide do gin i myśle żeby dał mi zaświadczenie bo moja praca nie nalezy do lekkich. Chodze prywatnie wiec mysle ze nie bedzie problemu:) Jak myslicie?:-)

Justajarek ja do 10 grudnia mam urlop macierzyński a potem odrazu na L-4 :) a najlepsze to Wam powiem że ja siedze w domu od grudnia tamtego roku i z moich obliczeń to jeszcze będe w domu do grudnia przyszłego roku :)
A więc 2 lata na L-4 a oni mi płacą... kurcze dziwnie mi iść teraz do kierownika i dać znowu zaświadczenie i L-4 :p

justajarek wydaje mi się że jeżeli masz pracę która może zagrozić ciąży to jest nawet wskazane żebyś poszła już na zwolnienie.
Ja chce pracować jak najdłużej :) mam fajną pracę i bezproblemową.

Cześć o poranku!!:tak:Jednak udało mi się wcześniej wstać niż zakładałam:-)

Nie było mnie tu całą noc a tu takie afery.
Masakra jakaś, wróciłam aż do tego co pisała i zrobiło mi się jej żal.
Po co ludzie coś takiego wymyślają? Po co podszywają się pod kogoś kim nie są? Może ona ma jakieś problemy i potrzebowałaby iść do psychologa.:-(
Wkurza mnie tylko to że jestem tak strasznie naiwna, na prawdę przejęłam się jej krwawieniami, bo wiem co to znaczy stracić dzieciątko:-(
Ludzie są bez serca:szok:
Ewitka gratuluję czujności!!;-) Bardzo fajnie że jesteś, bo teraz zostaniesz naszym Aniołem Stróżem:tak:
Kasiek ja bym się jeszcze wstrzymała z zakupem kreacji sylwestrowej.
W zeszłej ciąży brzuch dopiero mi urosł po 5 miesiącu, a teraz nie wiem może z racji że jeszcze się wszystko dobrze nie obkuczyło już teraz nie mieszczę się w spodnie i właśnie planuję jakieś zakupy, jeszcze nie wiem czy allegro czy niestety Bielany:-(

Życzę wszystkim miłego dnia, a tym co się wybierają w podróż spokojnej i bezpiecznej drogi:-)

reklama
Do góry