reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja sobie jako tako z zaparciami poradzilam tak jak Anik79 jem jogurt z otrębami no i na hemoroidy polecam maść i czopki Avenoc całkowicie bezpieczne w ciąży.

od 2 dni cały czas czuje kopniaki na żolądku, masakra!! Nawet schylic sie nie moge.

Na poprawe nastroju ide do fryzjera na 12 :)

reklama
Witajcie Kochane....smutniawo...

Mało co spałam.....stałam w oknie i patrzyłam z nadzieją, że może zapali się światło a sąsiad mi pomacha jak zawsze to robił.....niestety....ciemność....
Był jego tato u nas na chwilkę mówił mojej mamie, że jedzie załatwiać wszystko mimo, że zabrali go na sekcję!!!Nie kazał mówić mi nic bo mówi, żebym się nie stresowała....ale niestety mama nie umiała ukrywać....tym bardziej, że i tak bym się dowiedziała bo ludzie na gg pisali czy to prawda....
Brzuch mnie boli masakrycznie......nic nie pomaga.....jutro mam wizytę.....mam nadzieję, że Gaja wszystko rozumie....

Ja sobie jako tako z zaparciami poradzilam tak jak Anik79 jem jogurt z otrębami no i na hemoroidy polecam maść i czopki Avenoc całkowicie bezpieczne w ciąży.

od 2 dni cały czas czuje kopniaki na żolądku, masakra!! Nawet schylic sie nie moge.

Na poprawe nastroju ide do fryzjera na 12 :)

już zapiasałam sobie nazwe i zaraz jede do apteki, a i do fryzjera też sie dzis wybieram:-)

właśnie dostałam przesyłkę z allegro z pościela i rożkiem dla małej... cudnie:-)
co do spotkania torunianek i chętnych bydgoszczanek tez się piszę :-)

Ostatnia edycja:
agast tez spisalam nazwe ,ciekawa jestem czy pomoze ,bo od miesiaca nie moge wyleczyc hemoroida i juz sama niewiem co jest.

Lena no drogie te posciele, dlatego ja bede miala tylko jeden komplet, no chyba ,ze dostane w prezencie,a fajnie by było :)

No ja sie juz wyprózniłam,ale mysle,ze dlatego miałam taki zastój,bo ja na tym weselu byłam i tam wsio roznosci jadłam i to dwa dni,a mowie wam ile arbuza sie najadłam co chwila do wc biegałam przez to,a torcik mniam pysznosci , wszyscy sie tylko na mnie patrzyli dziwnie,bo truskawki łososiem zagryzałam hihi :-D .Ale ogólnie fajnie było

anecznik jak patrze na twoj avatar to zawsze mi humor sie poprawia :-D

To cała ja :-D

U mnie też jest problem ze schylaniem :-) w zasadzie jak mam coś podnieść z podłogi to w całym mieszkaniu słychać jęczenie :-D Wtedy wiadomo, że coś mi spadło :-D

Usiadłam do poprawiania mojej nieszczęsnej pracy, ale nie mogę się skoncentrować bo mały albo się wierci albo czkawkę ma :-)

Jeśli chodzi o pościel to mi mama obiecała uszyć poszewki :-) :-) więc jedynie wypełnienie muszę kupić, jednak myślę że na czas lata to kocyk za wypełnienie wystarczy.

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:)
posciel mam taka -> Pościel niemowlęca KOLEJKA 3el. KLUPŚ - BOMBIK (1009345196) - Aukcje internetowe Allegro
i taka -> Klupś 3-elementowa K-030 - zdjęcia, foto, galeria produktu tyle ze zdjecie kiepskiej jakosci,i blekit to blekit a nie biel.

co mnie najbardziej rozbawilo przy kupowaniu poscieli? ze posciel osobno trzeba kupic, przescieradlo osobno,stelarz do baldachimu osobno,wypelnienie osobno,i tak czy inaczej sie robi 400zl. a tego calego smiesznego becikowego ile?? 1000zl???:)))) w d..e sobie moga ten tysiac wsadzic,jesli czlowiek kupuje wszystko od poczatku bo nie mial wczesniej dziecka, to co on ma zrobic z tym tysiacem?wszystko musi kupowac uzywane,a i tak mu nie starczy. nie rozumiem tego, kazdy chce dla swojego dziecka wszystko co najlepsze,a zmuszony jest kupowac rzeczy uzywane. przykre to.

Do góry