kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny ja się dzis szykuję do laboratorium zrobić Hbs, morfologię i mocz, ale jakoś nie mogę się zebrać leń okropny mnie ogarnął. Ja też mam nadzieję, że dziś najpóźniej jutro przyjdzie pościel dla mojego skarbka strasznie już bym chciała, żeby był czerwiec i ta kruszynka razem ze mną :-)
Dziewczyny z zaparciami spróbujecie naopychać się śliwek suszonych
Anecznik - rozbroiłaś mnie tym stękaniem heh u mnie jest dokładnie tak samo jak słychać stękanie to wiadomo, że Martu się schyla ^^
Ewuś - z dziadkiem musi być dobrze nie zamartwiaj się na zapas, siła ludzkiego mózgu i pozytywnych myśli jest o wiele większa niż fizyczne przeciwności, a rodziców masz wspaniałych :-)
LenaDTR - straszne wiadomości :-( ale pamiętaj, ze Gai nie możesz teraz stresować, uważaj na siebie i staraj się nie myśleć o tej tragedii
Emalia - co się nie odzywasz? napisz jak tam się żyje w nowym małżeństwie
Dziewczyny z zaparciami spróbujecie naopychać się śliwek suszonych
Anecznik - rozbroiłaś mnie tym stękaniem heh u mnie jest dokładnie tak samo jak słychać stękanie to wiadomo, że Martu się schyla ^^
Ewuś - z dziadkiem musi być dobrze nie zamartwiaj się na zapas, siła ludzkiego mózgu i pozytywnych myśli jest o wiele większa niż fizyczne przeciwności, a rodziców masz wspaniałych :-)
LenaDTR - straszne wiadomości :-( ale pamiętaj, ze Gai nie możesz teraz stresować, uważaj na siebie i staraj się nie myśleć o tej tragedii
Emalia - co się nie odzywasz? napisz jak tam się żyje w nowym małżeństwie