reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny ja się dzis szykuję do laboratorium zrobić Hbs, morfologię i mocz, ale jakoś nie mogę się zebrać :-p leń okropny mnie ogarnął. Ja też mam nadzieję, że dziś najpóźniej jutro przyjdzie pościel dla mojego skarbka :-D strasznie już bym chciała, żeby był czerwiec i ta kruszynka razem ze mną :-)

Dziewczyny z zaparciami spróbujecie naopychać się śliwek suszonych :tak:

Anecznik
- rozbroiłaś mnie tym stękaniem :-D heh u mnie jest dokładnie tak samo jak słychać stękanie to wiadomo, że Martu się schyla ^^
Ewuś - z dziadkiem musi być dobrze :tak: nie zamartwiaj się na zapas, siła ludzkiego mózgu i pozytywnych myśli jest o wiele większa niż fizyczne przeciwności, a rodziców masz wspaniałych :-)
LenaDTR - straszne wiadomości :-( ale pamiętaj, ze Gai nie możesz teraz stresować, uważaj na siebie i staraj się nie myśleć o tej tragedii
Emalia - co się nie odzywasz? :happy: napisz jak tam się żyje w nowym małżeństwie :-D

reklama
dzien dobry:)
posciel mam taka -> Pościel niemowlęca KOLEJKA 3el. KLUPŚ - BOMBIK (1009345196) - Aukcje internetowe Allegro
i taka -> Klupś 3-elementowa K-030 - zdjęcia, foto, galeria produktu tyle ze zdjecie kiepskiej jakosci,i blekit to blekit a nie biel.

co mnie najbardziej rozbawilo przy kupowaniu poscieli? ze posciel osobno trzeba kupic, przescieradlo osobno,stelarz do baldachimu osobno,wypelnienie osobno,i tak czy inaczej sie robi 400zl. a tego calego smiesznego becikowego ile?? 1000zl???:)))) w d..e sobie moga ten tysiac wsadzic,jesli czlowiek kupuje wszystko od poczatku bo nie mial wczesniej dziecka, to co on ma zrobic z tym tysiacem?wszystko musi kupowac uzywane,a i tak mu nie starczy. nie rozumiem tego, kazdy chce dla swojego dziecka wszystko co najlepsze,a zmuszony jest kupowac rzeczy uzywane. przykre to.
Dokładnie i oni chcą zlikwidować becikowe bo za drogo wychodzi, jak to nawet nie starczy na wózek i łóżeczko.....masakra.... OTO POLSKA właśnie.....

Witam majowo :-D Cos czuje ze sie bedzie w tym miesiacu sporo dzialo wsrod czerwcowek

Ewus trzymaj sie dzielnie, jak po waszym ktg? i co u dziadka??
Anecznik usmialam sie z tych twoich rozstepow na stopach :-D:-D
agast mam podobnie ze schylaniem bo od razu nozka wpina sie od zebra i boli niemilosiernie
Kajdusia to tylko stan ciazowy tak na mozg pada, na pewno bys mature na 6 zdala :-)
paulka co u was? i u ciebie i meza gosiagro ?

Milego dnia uciekam na zakupy po truskawki na knedle a la Kajdusia ;-)

lena ,a najlepsze jest to ze beciokowego sie nie dostaje od razu,a jak ktos nie mial kasy,i czeka na becikowe,,to nie wiem za co ma dziecko ubrac i w ogole.
jakie bylo zalozenie becikowego? mialo nagradzac kobiety za rodzenie dzieci?czy motywowac do rodzenia? ladna mi nagroda.

Witajcie:-)
U mnie dziś zimno, ale na chwilkę wyrwaliśmy się z synusiem na spacer:tak: Jeśli chodzi o dolegliwości, to mam bolesne skurcze, bóle brzucha, krzyża, zgagę, zaparcia, drętwienie krzyża i nóg...taki full wypas:-D Pewnie jeszcze co nieco by się znalazło:tak: W czwartek mam wizytkę i zobaczymy co tam słychać.

Pozdrawiam Was cieplutko;-)

lena ,a najlepsze jest to ze beciokowego sie nie dostaje od razu,a jak ktos nie mial kasy,i czeka na becikowe,,to nie wiem za co ma dziecko ubrac i w ogole.
jakie bylo zalozenie becikowego? mialo nagradzac kobiety za rodzenie dzieci?czy motywowac do rodzenia? ladna mi nagroda.
No właśnie...pajaców takich z siebie robią....ich nie obchodzi....czy dziecko ma co jeść, tylko żeby narobić a co później.....dziecko to nie zabawka, że się odłoży na półkę...a później marne rodzinne...gdzie wiecej załatwiania niż ono warte!!!

Witam dziewczyny ja się dzis szykuję do laboratorium zrobić Hbs, morfologię i mocz, ale jakoś nie mogę się zebrać :-p leń okropny mnie ogarnął. Ja też mam nadzieję, że dziś najpóźniej jutro przyjdzie pościel dla mojego skarbka :-D strasznie już bym chciała, żeby był czerwiec i ta kruszynka razem ze mną :-)

Dziewczyny z zaparciami spróbujecie naopychać się śliwek suszonych :tak:

Anecznik
- rozbroiłaś mnie tym stękaniem :-D heh u mnie jest dokładnie tak samo jak słychać stękanie to wiadomo, że Martu się schyla ^^
Ewuś - z dziadkiem musi być dobrze :tak: nie zamartwiaj się na zapas, siła ludzkiego mózgu i pozytywnych myśli jest o wiele większa niż fizyczne przeciwności, a rodziców masz wspaniałych :-)
LenaDTR - straszne wiadomości :-( ale pamiętaj, ze Gai nie możesz teraz stresować, uważaj na siebie i staraj się nie myśleć o tej tragedii
Emalia - co się nie odzywasz? :happy: napisz jak tam się żyje w nowym małżeństwie :-D

Dziękuję Ci kochana za pamięć o mojej osobie. W sumie u nas dobrze, co prawda nie spodziewałam się większych rewolucji w naszym życiu po 5-letnim związku ,ale zmiana jest diametralna- na lepsze. Jednak sam papier też dużo zmienia. A jak tam u Ciebie?

Dzisiaj robiłam powtórne wyniki, bo w zeszłym tygodniu miałam złe. W moczu ketony i dużo leukocytów. Jutro wizyta więc musiałam szybko zrobić. Zobaczymy co teraz wyjdzie. :-) Po drodze wyciągnęłam męża na targ i nie obyło się oczywiście bez zakupu kilku ciuszków dla Jasia:-D. Idę włączyć pranko choć pogoda dzisiaj Bleeeee...:no:

lena 5 cz.BAWEŁNIANA POŚCIEL 120x90 ARUŚ PRODUCENT (1019333337) - Aukcje internetowe Allegro to jedna, ta cena zawiera dodatkowo wypełnienie ale sa tez same poszewki, aha, nie ma tu prześcieradła ale chyba na innych jest; musze powiedzieć,że pościel jest ładniutka, kupiłam nr 51
a to druga 3ele. Pościel z HAFTAMI 90x120 ***MILPOL*** (1017888251) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam różowe serce i do tego rózowy rożek z falbaną u tego sprzedawcy; posciel jest naprawdę słodka a dostawa błyskawiczna

Witam!
Dziś nocka nie przespana znów dopadły mnie skurcze ale takie że brzuch twardnieje troche boli jak na okres i w różnych odstępach czasu raz co 6min raz co 20 i tak czekałam całą noc czy coś się nasili ale nie to chyba jednak przepowiadające ale spać nie dają nad ranem to już się wkońcu zaczełam pakować do szpitala bo sobie myśle że jak mnie złapią gorsze to wkońcu nie zdąże mój się budzi pyta co robisz a ja że do szpitala się pakuje on zrobił oczy ale ja mówie jeszcze chyba nie jedziemy.W dodatku mała dostała gorączki i jest przeziębiona ech:no:

Ztym schylaniem to mam tak samo jecze stękam a mój jeszcze się ze mnie śmieje że to takie ciężkie a ja mówie weż sobie przywiąż większego arbuza do brzucha i sobie chodz tak i się schylaj:happy:A jaka jestem wkurzona jak musze podnieść jakiś papierek albo coś z podłogi wszystkim się obrywa:tak:
Co do becikowego to niewiem tez na co te śmieszne pieniądze chyba na waciki:angry:na samego gina wydam przez ciąże dwa razy więcej i niby ta kwota miałaby mnie zachęcić do rodzenia:no:

reklama
lena 5 cz.BAWEŁNIANA POŚCIEL 120x90 ARUŚ PRODUCENT (1019333337) - Aukcje internetowe Allegro to jedna, ta cena zawiera dodatkowo wypełnienie ale sa tez same poszewki, aha, nie ma tu prześcieradła ale chyba na innych jest; musze powiedzieć,że pościel jest ładniutka, kupiłam nr 51
a to druga 3ele. Pościel z HAFTAMI 90x120 ***MILPOL*** (1017888251) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam różowe serce i do tego rózowy rożek z falbaną u tego sprzedawcy; posciel jest naprawdę słodka a dostawa błyskawiczna
Piękne;)

Do góry