MonikaT
Zaciekawiona BB
Oj :-( coś nieciekawy koniec tego weekendu. Same problemy jak czytam. Miejmy nadzieję, że już jutro będzie lepiej. Wszystkich zmartwionych pozdrawiam cieplutko, życzę spokoju i pomyślnego przebiegu wydarzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny idę sie położyć staram się nie płakać ale nerwy robią swoje....brzuch mnie boli....obym jeszcze w domu biedy nie narobiła....moja mama płacze tato zakręcony....wychowałam się z nim od małego...
Ewus wylew nie oznacza od razu najgorszego bedzie moze mniej sprawny wiec nie martw sie na zapas
Lena wiadomosc straszna
Onam masz rozbietosc dzialan w nocy zle w dzien planujesz zakupy
Annnajak widze ze mamy wizyty tak samo 6 maja kontrola szyjki ...
Kajdusia ja dzis zrobilam wstepna liste zakupow tzn duzych rzeczy za ciuszki wezme sie pozniej
Liliti nadrabiaj spacerki
A ja zmierzylam dzis brzucho i okazalo sie ze zmalal co prawda tylko o 1cm ale to oznacza ze mam w nim tylko 90 !!