reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam brzuchatki:)

Ale tu leje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( Masakra!!!!!! Dobrze, że mam lodu, sorbety gruszkowe,mmmmmmm ;-)
Miałam ciężką noc, miałam jakieś wzdęcie, brzuch mi się napinał, Amelia się kręciła.
Na szczęście teraz czuję się dobrze:) Zaraz kawka na poprawę nastroju i ciasteczko:)

reklama
tak EWUS w irlandii jest to w pelnii legalne!w polsce robia takie zabiegi jezeli kolejna ciaza zagraza zyciu lub zdrowiu matki lub domniemanemu potomstwu(wiem bo kolezanka mojej mamy po 3 cesarce tez zostala podwiazana w polsce).
W IRLANDII natomiast uwaza sie to zas za cos normalnego chociaz nie jest to takie proste jak by sie moglo wydawac!
pierwsza sprawa uwazaja ze jestem dosc mloda na taki zabieg ale z drugiej strony moj lekarz sie zgodzil z powodu historii mych ciaz i faktu ze teraz bede miala 3 dzieci! nie jest tu tak ze skoro ktos sobie wymysli ze nie chce miec dzieci to go powiaza!NIE! ale jest to duzo prostrze niz w polsce.
ja rozmawialam juz z moim irlandzkim lekarzem ktory mnie prowadzil przez 3 ciaze oraz w szpitalu w ktorym bede rodzic i bede miala takowy zabieg robiony!
zwolennikami sa bardziej podwiazywaniu mezczyzn ale w naszym przypadku to ja bardzo chcialam sie poddac zabiegowi zreszta moj luby chyba tez to zrobi w pozniejszym terminie.
faktem jest ze proponowali mi inne metody antykoncepcji jednak z pewnych przyczyn nie moge brac tabletek ani spiralii hormonalnej.a ze wzgledu na moje dolegliwosci i spirala normalna nie jest u mnie mile widziana.
a same mamy wiecie....gumki dozywotnio hihi to nie dla mnie.a bede szczera ze wiecej dzieci nie chcemy miec!i tak teraz bedzie nas 5 w domu

Hej brzuchatki. U mni nie pada,ale zachmurzone niebo i energii brak. Nie moge nawet nacieszyc sie moja niunia siostrzenica przez te chorobsko:-(Poza grypowymi objawami strasznie mnie boli podwozie,nawet nie wiem co dokladnie,raz posladki,rz pachwiny, raz az uda. Malenstwo wierci sie jak nie wiem co!Jak ja juz bym chciala zeby On ze mna byl.
paulka82 - nie wiem dokladnie co u Was sie dzieje,ale widze,ze niecikawie:-( mocno3mam kciuki i zdrowka zycze.
ewus2090 - do jakiego szpitala w Bialymstoku sie wybierasz?? Bo ja wciaz nie moge sie zdecydowac.

No to super:) Właśnie na AXN leci maraton z Dr Housem, był wczoraj i jest dziś:) No to mam zajęcie... tyle że musze to dzielić z nauką francuskiego...

Witam, piszę już dzisiaj po raz trzeci i za każdym razem jak zatwierdzam odpowiedź to pojawia się jakiś błąd i z mojego pisania nici.
Nie mam już cierpliwośći pisać tyle co ostatnio więc napiszę po krótce.
Ja przez te 3 dni nic nie robię, mąż w domu więc robi wszystko za mnie a ja leżę grzecznie tak jak lekarz kazał. Biorę to relanium i chyba pomaga bo brzuch coraz mniej się napina ale za to jestem bardziej senna.

badaicka fajnie że się odezwałaś i jesteś już w domku. Większość z nas na forum walczy z rozwarciem a ja wierzę że uda nam się dotrwać do terminu i wszystko będzie dobrze.

ewuś fanie mieć taką rodzinkę i z tym przeniesieniem się do nich to chyba dobry pomysł.

Miłego dnia :)
Pewnie od jutra zacznie się większy ruch na forum :))

Witajcie Kochane w Święto Konstytucji;)

Ja od 2 godz nie mogłam się do Was w ogóle zalogować masakra.....
U mnie też pada deszcz już sypialnia prawie gotowa dzisiaj złożyliśmy łoże...jest dużeeee

Witajcie sexi laseczki brzuchatkowe:-)

Ale pogoda co :confused2: deszcz wiatr okropieństwo ...

Ja teraz wypoczywam po tym weselichu i wczorajszych poprawianach ,czego nie mozna powiedziec o moim D,ktory lezy i ledwo zipie i co chwila biega do kibelka :confused2: i na co mu to było ? jestem znieczulona na te jego jęki - chciał to ma :-p niech sie męczy teraz...

hej dziewczynki

mialam do was pisac juz w sobote ale wywalilo mnie z neta i tak czekalam do dzisiaj
pokoj Jasienka pomalowany, oczywiscie jeden kolor wyszedl ciemniejszy niz w prospekcie ale juz nic z tym nie robimy, rozjasnimy meblami i dodatkami

jak pogoda sie zmieni to zaczynam pranie, tlko tutaj polozna radzila mi prac w normalnym proszku w jakim piore swoje ciuchy, tlko nie uzywac plynu do plukania

Madzaja widze ze Ty tez w remontach, tylko nie przeforsuj sie, ja troche ze duzo pomagalam i przplacilam to puchnieciem kostek i rak

ona...m z tym zatruciem bym nie czekala, lepiej skonsultowac to z lekarzem, czwartek jeszcze daleko

neti dzieki twojemu sorbetowi zaraz zjem miche lodow ;-)

Ewus dobrze ze chlopaki postanowili jeszcze posiedziec w brzuszku

hej!
Ja mam dzisiaj słaby dzien. Nawet poryczałam sie z powodu mojego wyglądu ;/ Udziska mam jak słonica...cellulit i inne atrakcje. Juz bym chciala miec małego ssaka przy sobie zeby ten tłuszczyk sie zamienił w mleczko.
Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciolki w innym mieście i odebrałam od Niej ciuszki po Hani. Matko, ile tego jest!! Polowa poszla do piwnicy, a druga polowa juz uprana, tylko przez tą pogode nie bardzo schnie...
Mąż naciska zebym juz spakowala torbe, a mi sie do tego jakos nie spieszy. Pewnie dlatego ze w poprzedniej ciąży chodzilam 41 tygodni...

Kurcze, niech sie ta pogoda poprawi...

reklama
Kurcze cos bym zjadła ale nie wiem co. Czas na jakis obiadek ale nie wiem co mi sie chce a do tego nie chce mi się nic robić :-(
Przez tą pogodę jakoś mam dziś kiepski dzień...
Zimno, pochmurno, pada... niech juz nastaną słoneczne dni .... ;-)

Do góry