reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ekhm, dzień dobry?

dopiero dołączyłam do forum, więc i nieśmiało :)zawstydzona/y:) chciałam przywitać się w wątku dla mam czerwcowych (termin mam gdzieś pomiędzy 21. a 28. czerwca, więc po cichu liczę na to, że nie załapię się na lipiec jednak :baffled:).
obawiam się, że niestety nie uda mi się przeczytać wszystkich 2084 stron :eek: ... ale postaram się nadrobić chociaż troszeczkę. w związku z czym wracam do wertowania forum. :)

witaj na forum:-)no myślę że byłby problem z nadrobieniem całości, nie wiem czy czasu do porodu by starczyło:-D:-D:-D

Mam znowu dylemata, bo nadal nie kupiłam materaca do łózeczka i nie potrafię się zdecydować:(
Chcę kupić jakiś porządniejszy żeby starczył na 5-6 lat. I tak się zastanawiam nad tymi lateksowymi, ale w żadnym sklepie nic na ich temat nie potrafią powiedzieć:(
niestety nie potrafię pomóc:no: nie znam się...ja mam kokos-pianka-gryka

Witajcie zGRABNE pUCHATKI;)
Ja właśnie wróciłam z laboratorium.....kolejka z 50 osób...wrrrr oczywiście same mohery!!!!
Ale grzecznie czekałam w kolejce;)

jejka a skąd u Was takie kolejki:szok::szok::szok:
mnie wczoraj i w kolejce do laboratorium przepuścili i w kolejce do zabiegowego:-)byłam w szoku ale skorzystałam:-D:-D:-D

reklama
a wogóle wczoraj odebrałam wyniki wymazu na GBS i jest ujemny:-D czyli nie mam paciorkowca tak:-D? bynajmniej ominie małego antybiotyk zaraz po urodzeniu:-)

zdec boskie te mebelki:tak::tak::tak:

jestem wściekła:wściekła/y: nie dostałam wypłaty bo zagubili moje zwolnienie, jak dziś odnajdą to piątego przyjdzie a jak nie??? to mi nie odpowiedzieli, faxu z moją kserokopia nie chcą...
więc jestem goła i wesoła (czyt.wściekła) a miałam dokupić lampę do pokoju małego, zasłonki, jakieś pudła...

Cześć dziewczynki
Ja dziś miałam ciężką noc. Mały wogóle się nie ruszał, nawet rano jak mu zapukałam ez nie. Zastosowałam więc motodę na snicersa;-). Wciągnełam w łóżku pół batona i za 10 minut dał mi znać że wszystko ok. Kurde, ale się omartwiłam.

Dziś taka piękna pogoda że mam ochotę na spacer.

witam się porannie :-)

zdec
Co do tematu materacy, ja do kołyski kupiłam z gąbki oddychającej firmy Alvi Alvi Polska sp. z o.o.. Oglądałam w sklepie te kokosowe i gryczane - strasznie twarde! - ja bym na takim spać nie chciała.
Do łóżeczka planuję potem kupić z lateksu - lateks jest przewiewny i antybakteryjny. Na przykład coś takiego Materace dziecięce - Mały VIP .

kasiamro witamy na forum :-)

Buziaczki dla wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
ita wiesz co niewiem, nie mam zadnych wiesci,ale dziecko w brzuszku mialo wade - wodoglowie i jeszcze cos,ale ona nie bardzo chciała o tym pisac. Cos czuje,ze jest kiepsko,bo nic sie nie odzywa :(

U mnie pogoda sie juz zepsuła , jakis wiatr sie zerwał i chyba rzeczywiscie bedzie padac. A ja sie na zakupki wybieram pozniej i chcialam na rynek skoczyc jakies mateczki nakupywac,bo wszystkie mi sie upackały od tej masci na hemoroidy i wogole jakies skarpetki swojemu D nakupywac i teraz niewiem jak bedzie lało to chyba nie pojde ,kurde co z ta pogodą!

Jak dzwoniłam do sklepu to kobieta mi mówiła żeby najbardziej sugerować się ceną przy wyborze materaca:(:(
I dlatego te kokos-pianka-gryka jakoś do mnie nie przemawiają...

Chyba myślę podobnie jak ty annajak i chyba też zakupię ten lateksowy. Na allegro mam taki materac: MATERAC LATEKSOWY 140/70 HEVEA HIT WYSYLKA 24H!!! (986576999) - Aukcje internetowe Allegro tylko dodatkowo z aloe vera... Chyba się na niego skuszę.

Jakas pusta ta baba jak mozna sie sugerowac cena. Kokos i gryka pwodują,ze nie robia sie zniekształcenia w materacu jak dziecko spi i ogolnie wiadomo,ze twardy materacyk jest zdrowszy. A lateks niewiem, moze dobry by był z połaczeniem z kokosa lub gryki. Poczytaj na necie co pisza o materacach .

reklama
Cześć moje kochaniutkie:-):-) Wasz trójpak przetrwał jeszcze:tak:
Wypisali mnie(bo w sumie na weekend wszystkich prawie wypisali...)
No ale najważniejsze że nie pisze skurczy...Chociaż przy przyjeciu nie było za ciekawie...Jak lekarz zobaczył zapis to nawet na fotel mnie nie brał tylko od razu na łóżku badanie(aż płakalam z bólu...:wściekła/y:) on też chyba juz myślał że się coś zaczyna,bo pyta mnie czy się boje...A ja do niego ,że nie,będzie co ma być;-). i od razu mnie pokłuli dali wszystko co możliwe i odeszło:-)(żyły mi pekają więc musieli kilka razy kłuć...)
Ale najważniejsze że nie ma rozwarcia,a skurcze zbili mi tym wszystkim co dostałam:-)Do tego chłopcy tak szalejką że to naprawde:szok::szok: nawet uleżeć nie można...
Jak już pewbie kochana zdec(której bardzo bardzo dziękuję za opiekę-Wam również) poinformowała miałam usg:-) moje słoneczka ważą ok.1600 i 1500(31 4dni) więc ordynator mówi że jest bardzo zadowolony z wagi...Tym bardziej że ja drobna,dwójka dzieci i waża tyle ile statystycznie powinno wazyc pojedyńcze dziecko:-):-) są oczywiście chłopcami:-D(silne chłopy jak przywalą to aż się popłakać z bólu można...:-D:szok::rofl2:)
no ale jeszcze muszą siedziec(dostały od mamy przykaz,ale tak jak anecznik powiedziałam że jak się nie uspokoja to zaraz pójdę i ich urodzę:-D)
jeśli przetrwam maj to 36 i 1 dzień i mnie tną:tak::eek:(czyli 1 czerwca:-D)

narazie niestety nie wiem co się dzieje u Was ale mam nadzieje że same dobre wieści:tak:;-)

jak dobrze poczytać Twoje posty:-) super że jest lepiej i wróciłaś do domku! dbaj teraz o siebie jeszcze bardziej:tak::tak::tak:

Do góry