ekhm, dzień dobry?
dopiero dołączyłam do forum, więc i nieśmiało zawstydzona/y chciałam przywitać się w wątku dla mam czerwcowych (termin mam gdzieś pomiędzy 21. a 28. czerwca, więc po cichu liczę na to, że nie załapię się na lipiec jednak ).
obawiam się, że niestety nie uda mi się przeczytać wszystkich 2084 stron ... ale postaram się nadrobić chociaż troszeczkę. w związku z czym wracam do wertowania forum.
witaj na forum:-)no myślę że byłby problem z nadrobieniem całości, nie wiem czy czasu do porodu by starczyło
niestety nie potrafię pomóc nie znam się...ja mam kokos-pianka-grykaMam znowu dylemata, bo nadal nie kupiłam materaca do łózeczka i nie potrafię się zdecydować
Chcę kupić jakiś porządniejszy żeby starczył na 5-6 lat. I tak się zastanawiam nad tymi lateksowymi, ale w żadnym sklepie nic na ich temat nie potrafią powiedzieć
Witajcie zGRABNE pUCHATKI
Ja właśnie wróciłam z laboratorium.....kolejka z 50 osób...wrrrr oczywiście same mohery!!!!
Ale grzecznie czekałam w kolejce
jejka a skąd u Was takie kolejki
mnie wczoraj i w kolejce do laboratorium przepuścili i w kolejce do zabiegowego:-)byłam w szoku ale skorzystałam