reklama
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
Ewus fajnie że jesteś jeszcze w trzypaku .
Zdec nie wież tej kobiecie, ze jak coś jest droższe to lepsze. Bzdura jakaś.
Zdec nie wież tej kobiecie, ze jak coś jest droższe to lepsze. Bzdura jakaś.
ewelinka307
ewus-oj dobrze że się uspokoiło niech jeszcze sobie posiedzą w brzuszkua ty poleguj i oszczędzaj się bez szaleństw i oby ten miesiąc szybko zleciał
kasiamro-witaj!
kasiamro-witaj!
to się strachu nabawiłaś ważne że snickiers pomógł
Lencja ja też mam nadzieję że patologia nie będzie nam potrzebna;-) a ta wyremontowna część to już dla matek z dziećmi tak?
jak będziesz już po szpitalnej wycieczce, a ja nie zdąże mieć swoich doświadczeń daj znać co i jak, bo ja niestety do szkoły rodzenia nie chodzę
miłego powytu u teściów
Cześć
Witam Was piątkowo, u mnie zapowiada się weekend dość ciekawie- przyjezdzają teście i rodzice. Mój tatuś przywozi malutkiej komode i łóżeczko (sam robił), aż nie mogę się doczekać efektu.
Nam terapeuta powiedział, że najlepszy materac to taki, który po naciśnięciu ręką wraca spowrotem do pierwotnej pozycji. Odradzał te kokos-pianka-gryka bo są za twarde a przez pół roku bobas leży praktycznie w jednej pozycji ( zapytał nas czy dobrze by nam się leżało tyle godzin na twardej powierzchni przez tyle miesięcy). Polecał te lateksowe, ale są drogie dlatego kupimy sprężynowo-kokosowy (cenowo ok).
Witam Was piątkowo, u mnie zapowiada się weekend dość ciekawie- przyjezdzają teście i rodzice. Mój tatuś przywozi malutkiej komode i łóżeczko (sam robił), aż nie mogę się doczekać efektu.
Nam terapeuta powiedział, że najlepszy materac to taki, który po naciśnięciu ręką wraca spowrotem do pierwotnej pozycji. Odradzał te kokos-pianka-gryka bo są za twarde a przez pół roku bobas leży praktycznie w jednej pozycji ( zapytał nas czy dobrze by nam się leżało tyle godzin na twardej powierzchni przez tyle miesięcy). Polecał te lateksowe, ale są drogie dlatego kupimy sprężynowo-kokosowy (cenowo ok).
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Każdy kupuje według swojego uznaniaKiedyś był siennik czyli słoma obłuczona w poszewkę jak to moja babcia mówi i jakoś dzieci się chowały a teraz wymyślająCześć
scorpioniczkaa
A mnie koleżanka w pracy właśnie zapytała czy juz swoje nienarodzone dziecko zapisałam na basen , bo w necie przeczytała że teraz wszystko trzeba z wyprzedzeniem robić
Ja jej odpowiedziałam, ze i ona i ja jako niemowalki nie chodziłyśmy na basen i jakie super wyrosłyśmy
Tak samo jest z tymi wszystkimi akcesoriami i gadżetami - kiedyś tego nie było i dzieci sie wychowały.
Ja jej odpowiedziałam, ze i ona i ja jako niemowalki nie chodziłyśmy na basen i jakie super wyrosłyśmy
Tak samo jest z tymi wszystkimi akcesoriami i gadżetami - kiedyś tego nie było i dzieci sie wychowały.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana ale niektórzy to wymyślają na maxaChyba nie wiedzą co z kasą zrobićA mnie koleżanka w pracy właśnie zapytała czy juz swoje nienarodzone dziecko zapisałam na basen , bo w necie przeczytała że teraz wszystko trzeba z wyprzedzeniem robić