Kasiula1982
Fanka BB :)
czy macie jakis sposób na skurcze łydek? budzę się po kilka razy w nocy z tego powodu dodając wstawanie na siku, nie wysypiam się wcale buuuuuuuuuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOOO to szybko miałaś bo to się robi po 33 tyg zależy od lekarzaAle może widocznie on podejrzewał u Ciebie paciorkowca i dlatego zalecił wcześniejJa miałam w 28tygodniu, wyszedł mi wzrost dość obfity. Brałam Augmentin i na następnej wizycie będe miała pobrany wymaz kontrolny.
Kochana magnez łykaj w tabletkach i musującyNaprawdę pomagaczy macie jakis sposób na skurcze łydek? budzę się po kilka razy w nocy z tego powodu dodając wstawanie na siku, nie wysypiam się wcale buuuuuuuuuuuu
Puchatki coś na temat GBS dostałam link od pielęgniarki środowiskowej
Paciorkowiec w ciąży
Własnie cos słyszałam,ze pod koniec ciazy sie robi te badania i ze prawie 100zł kosztuja , ale kiedy sie je robi dokładnie ??? A jak wczesniej zaczna sie skurcze niz te badania beda zrobione to co wtedy?
A wy macie jakies znizki na badania wogole? Bo u nas w kg jak sie robi w laboratorium to dla kobiet w ciazy sa znizki.