Dziewczynki czy któraś z Was miała pobierany wymaz z pochwy do badania GBS???Ponoć to obowiązkowe...![]()
ja miałam w zeszłym tygodniu
i na jakie łóżeczko się zdecydowałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki czy któraś z Was miała pobierany wymaz z pochwy do badania GBS???Ponoć to obowiązkowe...![]()
Czesc dziewczyny ale bylam od wczoraj zła dopiero teraz neta mam na zadnym kompie net nie działał uhhh myślałam ze wyjde z siebie
a potem wieczorem jeszcze byłam na podwórku za domem i spadłam z leżaka bo się złożył jak pozniej sie okazało był popsuty a ja myslalam ze to pode mna sie złożyl od cięzaru tak sie wystraszyłam dostalam opierdziel od męża i pogonil mnie do łozka wszystko mnie boli a najbardziej tyłek ale naszczesxcie mała fika w brzuszku wiec jest cała![]()
lece strony wstecz zeby doczytac co u Was![]()
u mnie tez tesciowa taka jest ze pyta sie mojego M czy gdzies z nia pojedzie jak nie ma czasu i jej powie ze nie to chodzi caly dzien obrażona he he
Czesc dziewczyny ale bylam od wczoraj zła dopiero teraz neta mam na zadnym kompie net nie działał uhhh myślałam ze wyjde z siebie
a potem wieczorem jeszcze byłam na podwórku za domem i spadłam z leżaka bo się złożył jak pozniej sie okazało był popsuty a ja myslalam ze to pode mna sie złożyl od cięzaru tak sie wystraszyłam dostalam opierdziel od męża i pogonil mnie do łozka wszystko mnie boli a najbardziej tyłek ale naszczesxcie mała fika w brzuszku wiec jest cała![]()
lece strony wstecz zeby doczytac co u Was![]()
tak z neostrady i tez niedawno zaczal działacjesuu paula ,ale mialas dzien, a widzisz mi teraz tez dopiero net dziala, a z neostrady macie?
ale Ty chyba masz gorzej bo o ile dobrze pamiętam to mieszkacie z teściami?
zastanawiam się czy my też będziemy takimi kiepskimi teściowymi? hmm...
jejka paula dobrze że nie zrobiłaś sobie i malutkiej krzywdy!!!
U mnie za darmoja miałam w zeszłym tygodniu25zł zapłaciłam, też słyszałam że to obawiązkowe, ale na kasę chyba nie można zrobić
może dziś po wynik z mężem podjadę
i na jakie łóżeczko się zdecydowałaś??