reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki czy któraś z Was miała pobierany wymaz z pochwy do badania GBS???Ponoć to obowiązkowe...;)

ja miałam w zeszłym tygodniu;) 25zł zapłaciłam, też słyszałam że to obawiązkowe, ale na kasę chyba nie można zrobić:( może dziś po wynik z mężem podjadę

i na jakie łóżeczko się zdecydowałaś:)??

reklama
Czesc dziewczyny ale bylam od wczoraj zła dopiero teraz neta mam na zadnym kompie net nie działał uhhh myślałam ze wyjde z siebie

a potem wieczorem jeszcze byłam na podwórku za domem i spadłam z leżaka bo się złożył jak pozniej sie okazało był popsuty a ja myslalam ze to pode mna sie złożyl od cięzaru tak sie wystraszyłam dostalam opierdziel od męża i pogonil mnie do łozka wszystko mnie boli a najbardziej tyłek ale naszczesxcie mała fika w brzuszku wiec jest cała:)

lece strony wstecz zeby doczytac co u Was:)

Czesc dziewczyny ale bylam od wczoraj zła dopiero teraz neta mam na zadnym kompie net nie działał uhhh myślałam ze wyjde z siebie

a potem wieczorem jeszcze byłam na podwórku za domem i spadłam z leżaka bo się złożył jak pozniej sie okazało był popsuty a ja myslalam ze to pode mna sie złożyl od cięzaru tak sie wystraszyłam dostalam opierdziel od męża i pogonil mnie do łozka wszystko mnie boli a najbardziej tyłek ale naszczesxcie mała fika w brzuszku wiec jest cała:)

:-D:-D:-D:-D jesuu paula ,ale mialas dzien, a widzisz mi teraz tez dopiero net dziala, a z neostrady macie?

u mnie tez tesciowa taka jest ze pyta sie mojego M czy gdzies z nia pojedzie jak nie ma czasu i jej powie ze nie to chodzi caly dzien obrażona he he

ale Ty chyba masz gorzej bo o ile dobrze pamiętam to mieszkacie z teściami?
zastanawiam się czy my też będziemy takimi kiepskimi teściowymi? hmm...

kajdusia też mam w salonie fiolet-o dziwo mąż wybierał:-)i bardzo mi się podoba, ale ja mam w połączeniu z beżem.
z tym spotkaniem to można byłoby coś zorganizować:-) ale wydaje mi się że musiałoby być to w pierwszej połowie maja bo potem już mogę nie dać rady
uśmiałam się z Twojego "podmaślania" hmmm ja też jestem za tym by to Toruń był stolicą kultury:-);-)
po tym co wczoraj napisałaś nie wiem czy mam kupić stanik do karmienia czy poczekać bo faktycznie nie wiem jakich rozmiarów będzie mój biust z pokarmem:/

jejka paula dobrze że nie zrobiłaś sobie i malutkiej krzywdy!!!

Ja to miałam już trzy wymazy w tej ciąży i pewnie jeszcze jeden mnie czeka w 35 tyg tak mi gin mówił tylko że ja za każdy płace 80 zł:baffled:

Przecierz dziś dzień mierzenia brzuchaczy u mnie 95cm czyli od 2 tyg nic się nie zmienia:happy:

:-D:-D:-D:-D jesuu paula ,ale mialas dzien, a widzisz mi teraz tez dopiero net dziala, a z neostrady macie?
tak z neostrady i tez niedawno zaczal działac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale Ty chyba masz gorzej bo o ile dobrze pamiętam to mieszkacie z teściami?
zastanawiam się czy my też będziemy takimi kiepskimi teściowymi? hmm...

tak ja mieszkam z teściami, tez zcasem sie zastanawiam jaką ja bedę teściową hi hi

jejka paula dobrze że nie zrobiłaś sobie i malutkiej krzywdy!!!

no całe szczęscie :tak::tak::tak::tak:

zdec- mi tez kiedys wrastał sie paznokiec ale nie miałam nic zakładane tylko miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym i chirurg mi wyciął ten kawałek co sie wrastał bo zrobił sie taki az pazur w srodku i on powodowal ból i ropa leciala po zabiegu bolało bo szwy strasznie ciągły ale teraz juz nic sie nie dzieje wiec luz:tak::tak::tak:

paulka- leż KOchana i odpoczywaj trzymam kciuki

a moj brzusio od 2 tyg 106cm wiec tez narazie stoi w miejscu

reklama
Do góry